Volgend gevecht Bigi Boy op 5 juni tegen Augusto Sakai

4
Volgend gevecht Bigi Boy op 5 juni tegen Augusto Sakai

De Surinaamse MMA vechter Jairzinho BIGI BOY Rozenstruik, heeft zojuist zijn volgend gevecht bekend gemaakt. Hij zal het op zaterdag 5 juni 2021 opnemen tegen de Braziliaan Augusto Sakai (foto).

De Braziliaan van Japanse afkomst Augusto Sakai maakte in 2018 zijn debuut bij de UFC. Hij won onder andere van Chase Sherman, Andrei Arlovski, Blagoy Ivanov en Marcin Tybura. In zijn meest recente gevecht in september 2020 liep Sakai zijn eerste verlies in de UFC op toen hij door Alistair Overeem werd verslagen.

Rozenstruik’s laatste wedstrijd is het hoofdevenement tijdens UFC Fight Night 186, waar hij op 27 februari jl. na vijf ronden verloor tegen Ciryl Gane. De 33-jarige zwaargewicht die uitkomt voor Suriname, won eerder met opmerkelijke KO’s van Junior dos Santos, Alistair Overeem en Andrei Arlovski.

Het gevecht tussen de twee is het main event van UFC Fight Night in de UFC Apex te Las Vegas (VS).

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.