VIDEO: Kinderen ontsnappen aan de dood na aanrijding op berm

20
VIDEO: Kinderen ontsnappen aan de dood na aanrijding op berm
Screenshot uit video onderaan het bericht.

De moeder van deze twee kinderen in Suriname, is nog steeds aan het bijkomen van de vreselijk gebeurtenis die hen afgelopen zondag trof. Het gebeurde allemaal heel snel: haar twee kinderen waren rond 16.00u buiten voor de deur van een woning aan de Frederik Derbystraat nietsvermoedend aan het spelen naast een geparkeerde auto. Ineens knalde een ander voertuig met hoge snelheid tegen de geparkeerde auto aan.

Op camerabeelden (onder) is te zien dat de geparkeerde auto tegen de kinderen aan vloog. Het meisje (9) werd onder andere aan haar zij geraakt maar wist snel op te staan. Het jongetje (4) verdween echter onder de aangereden auto. Een man die snel uit de woning kwam, wist het jongetje meteen weg te dragen.

De klap was zo hard dat beide kinderen op slag dood hadden kunnen zijn. Dat realiseert de moeder zich ook en schreef op Facebook: “Heb geen woorden genoeg om de Heer daarboven te bedanken dat hij mijn kids in leven heeft gehouden maar ben Hem dankbaar voor zijn wonderen.”

Helemaal ongeschonden zijn de kinderen niet. Ze hebben wel lichte verwondingen opgelopen. Het meisje is vandaag naar de dokter gegaan en op het moment van schrijven wordt zij onderzocht vertelt moeder Sheraika aan Waterkant.Net.

Over de veroorzaker van het ongeval is weinig bekend, anders dan dat deze in een Toyota Chaser reed. Het voertuig is door de Surinaamse politie in beslag genomen.

UPDATE: De knie van het meisje is met steunverband verbonden, want ze hebben een kleine breuk ontdekt aan haar knie zegt de moeder zojuist tegen de redactie.

De schokkende beelden:

20 REACTIES

 1. Het komt ervan als je een paar lessen heb genomen je rijbewijs kan kopen en kijk wat er allemaal gebeurd. Elkedag hetzelfde verhaal. Alles is mogelijk in Su als je ondertafel betaald. Wat een schande. En het kost mensen leven. Echt domme mensen heb je daar. Zelf een ezel heeft meer verstand dan deze mensen.
  gemodereerd

 2. Ik wil het begrijpen, maar kan het nuet bevatten. De kinderen hebben geluk. Kreeg hartkloppingen bij het bekijken van de beelden.
  Deze mensen moeten verbannen worden om ooit nog plaats te nemen achter het stuur.
  Dit is misdadig mang.
  Ma goed no bruya.


  Maak melding

 3. Voortaan de kinderen achter op het erf laten spelen en niet voor de deur waar weg idioten abrupt een eind aan hun leven kan maken. Deze kinderen mogen van geluk spreken. De buurman heeft snel en kordaat opgetreden.
  Deze snelheidduivel, voor 20 jaar opsluiten.
  gemodereerd

 4. Hallelu’ja.
  De Gekken percentage in dit Land is gestegen.
  Waar ben je Veilig, zowel de stad of op de weg naar de Jungle, alleen maar Gestoorden.
  Spelen met hun eigen leven en van anderen ook; zo Rot kunnen ze zijn.
  Hoog percentage rijden ze ook zonder Rijbewijs, wie onderzoek dat.
  Tijd om een Politie actie in te voeren.


  Maak melding

 5. Mensen En Mensen Kinderen

  Ik Denk Niet Dat Die Mafkees Kenneth Amoksie, Minster Van Jospol Hier Van Op De Hoogte Is.. Hij Is Minister Van Jospol Omdat Men Hem Gevraagd Heeft. THATS it. Verder Interseerd Nix Deze Minister.

  Af En Toe Als Hij Zn Mars Vol Heeft Gevreten Met Pimba Kwak En Podosirie Gaat Hij Effe Lopen Lullen Dat Hij Binnenkort Met Strenge Regelgeving Op De Proppen Zal Komen.

  De Heer Amoksie Is Een Afgestudeerden Van De Universiteit Te Drie Tabikie. Daar Heeft Hij Zijn Bachelor Gehaald. Hij Heeft Een Ander Logica


  Maak melding

 6. THANK GOD. GOD is machtig.

  Hoe is het verder afgehandeld met de bestuurder? Laat hij voor alle kosten draaien.
  Ik snap deze klootzakken niet, dat men zo hard rijdt.
  If ie ab wan jeje, dan ga je je verontschuldigingen aanbieden aan het gezin en vragen waarmee je kan helpen.
  Denk maar eens na, als het anders afgelopen zou zijn.
  Mek abing de joe piking. Dan mi sab boeng2x dati joe bo wan nak of kir a bestuurder.
  Hoop tak joe e go tak nanga deng sma. Je gaat het op je geweten dragen, want je de kinderen hebt aangedaan.


  Maak melding

 7. God is groot. Ik geloof ook nog dat de moeder een goed mens is.
  Here we danken u dat u deze kinderen onder uw vleugels heeft gehouden.
  gemodereerd

 8. Er is wel wat gebeurd. De moeder n de 2 lievertjes hebben nu een trauma over gehouden dit gaat de moeder nooit kunnen vergeten.
  Dank zij de almachtige die alles in evenwicht brengt hebben de kinderen ht overleefd


  Maak melding

 9. Een auto is je vriend tevens je vijand, maar dat begrijpen sommige oelewapper niet.
  Vooral degene die nooit gedacht hebben dat ze eens, een auto kan aanschaffen.
  Tegen die lullen wil ik het volgende zeggen: rij in de binnen niet te hard dan toegestaan is, het is voor jou en je mede weggebruikers veiliger. En als ze je gaan uitlachen laat ze maar, want wie het laatst lacht, die lacht het best! Een auto is maar een vervoermiddel, hij is vervangbaar maar jou en andermans leven, niet. De Su autoriteiten moeten drastisch de rijscholen in Su, flink onder handen nemen. Om maar te zwijgen over de examinatoren, die de examen afnemen. Geen tjoekoe meer en als dat gebeurt dan de desbetreffende examinator schorsen CQ ontslaan. Ik hoop dat mijn inzending geplaatst wordt, want de redactie doet een beetje nonchalant tegen over mij. Nog iets tegen de mensen die pas hun rijbewijs hebben gehaald, CQ gekocht, je moet minimaal 3 jaar rijden eer je een beetje kan rijden,(ervaring.)Sommigen rijden al 80 jaar maar hebben geen ervaring, want ze denken ”ik rij in een Mark X of in een Prado, dus (duur) en ik heb dus altijd voorrang”. Dat zijn dus de egotrippers en Boerikie’s onder ons! Auto rijden is niet moeilijk, gedrag en verkeer regels en niet te vergeten hoffelijkheid in het verkeer! Nog een laatste tip: ”Jou auto is voor jou doen mooi, maar dat geldt voor de andere ook, hij denkt ook het zelfde”.
  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 10. Deze mapang pang dagoe mag noooooit meer achter een stuur plaatsnemen. Verschrikkelijk gewoon. Iedere dag weer als je deze krant opent……kan je de klok op gelijk zetten. Als het mijn kind was….me kier joe mars. Verschrikkelijk imbeciel. Lekker laten betalen voor alle materiĂ«le en immateriĂ«le schade. Rijbewijs voor lange tijd invorderen en wellicht voor altijd. Alsof het met de dag erger en erger wordt. Geloof me, morgen is het weer bingo.


  Maak melding

 11. Dan heb je een “ KA” nietsnut als min JUS/POL. Niet alleen wetten maken maar ook erop toezien dat ze worden nageleefd. Al die DIKBUIKEN in een politie uniform. Laten ze in alle hoeken en gaten controle gaan uitvoeren in het land. Veel gasten onder invloed achter het stuur. Gaan jullie van je luie REET af. De hele ka dag bamie en telo vreten. E plei a bigi boi. Geef me BELLY weer terug. Die had en heeft nog steeds draagkracht. Trekt zijn BEK tenminste open. Belly voor JUST/POL


  Maak melding

 12. Misschien heeft niet God, maar de Duivel hen gered. Om ze enkele jaren later te komen claimen. Want God zou hen compleet ongeschonden hebben gelaten en neit met een kniebreuk opzadelen?
  Als iemand het bewijs heeft dat het God was of engeltjes die hen gered heeft, zie ik het graag. Want een aanklacht is op z’n plaats. Waarom andere kinderen dan niet gered worden.


  Maak melding

 13. Rowdie daar was geen enkel duivel en ook geen enkel God die kindren hadden gewoon puur geluk.daarom was er een auto daar parkeerd.denk eens als die auto daar niet was op dat moment dan was deze verhaal heel anders.alles wat met ons gebeurd en alles wat met ons gaat gebeuren is goed.alles heeft zyn rede.
  gemodereerd

 14. Ik. Dezelfde vraag kan je stellen aan die Ronald achter het stuur. Wat deed hij tijdens lockdown op straat. Tijdens lochtdown mag jij je juist veilig wanen op straat want er mag geen kip op straat.

  Tussen haakjes: Hoeveel Ronalds wonen er in Suriname en hoeveel van ze kruipen achter het stuur.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.