Man die bondsvoorzitter Sallons in Nickerie met de dood bedreigde aangehouden

7
Bondsvoorzitter Sallons doet aangifte na ruzie en doodsbedreiging
Bondsvoorzitter Michael Sallons deed aangifte bij de politie van Nieuw-Nickerie.

De politie in Nickerie heeft maandagavond een man aangehouden, die ervan wordt verdacht bondsvoorzitter Michael Sallons met de dood te hebben bedreigd, toen hij bijna twee weken geleden in Nickerie was. De verdachte Q.P. is omstreeks 19.00u door de politie aangehouden.

Sallons begaf zich op 7 april op het terrein van Openbare Werken in Nickerie, waar hij mensen wilde spreken die zich zouden willen aansluiten bij de bond. Dat viel niet bij iedereen in goede aarde. Op een gegeven moment liep het uit de hand waarbij Sallons een klap kreeg en met de dood bedreigd werd door Q.P.

Dit werd op een filmpje vastgelegd. De bondsvoorzitter deed daarna meteen aangifte bij de politie van het bureau Nieuw-Nickerie. 

7 REACTIES

 1. Heel goed dat deze man aangifte heeft gedaan en dat de bedreiger is opgepakt. Nu mag hij zijn stoere taalgebruik ook gaan uitleggen. Ik weet zeker dat Poeplal het in zijn broek doet.
  gemodereerd

 2. Dialoog kennen ze niet, en waar de hersenen ontbreekt, wordt vaak geweld gebruikt.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Door de corona frustratie werken bij sommige de hersenen abnormaal.
  Luisterende oren ontbreken, raakt gauw geïrriteerd.
  Van bekvechten tot handgemeen.
  Hoe wil dan de voortgang van zaken, als communicatie ontbreek.


  Maak melding

 4. Beste mensen.
  Waar het hier om gaat is de ,,bondsvoorzitter,,. Deze lieden vernietigen meer dan er iets goeds uit voorkomt. Ze werven alleen maar meer leden om hun achterban te versterken en allerlei onmogelijke voorwaarden bij de werkgever neer te leggen. Uiteindelijke resultaat is dat het bedrijf of instelling failliet gaat en de werknemers uiteindelijk brodeloos op straat belanden. EINDE OEFENING!!!!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.