Afgelopen weekend weer 238 lockdown-overtreders overgebracht

6
Afgelopen weekend weer 238 lockdown overtreders overgebracht

Het afgelopen weekend zijn in Suriname 238 lockdown-overtreders, waaronder 27 vrouwen overgebracht naar de grote hal op het terrein van de Politie Academie. Dit gebeurde tijdens de total lockdown vanaf vrijdagavond 16 april tot in de vroege ochtend van maandag 19 april.

De politie werd bijgestaan door leden van de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname (BBS) en het Nationaal Leger. 15 overtreders, waaronder 1 vrouw, zijn vreselijk tekeer gegaan tegen de ambtenaren. Deze groep personen werden overgebracht naar de cellenhuizen Keizerstraat en Geyersvlijt ter afkoeling.

De overgebrachte overtreders waren personen vanuit de districten Commewijne, Wanica en Paramaribo die zich zonder valide reden op de openbare weg bevonden. Ook is er geen dispensatie aan deze groep personen verleend. De politie oefende verder verschillende controles uit op de bruggen nabij de Saramacadoorsteek, Coesewijne- en de Saronbrug. Aldaar werden ook verschillende personen staande gehouden en overgebracht.

Van 10 overtreders waaronder 2 bromfietsers werden hun voertuigen weggesleept naar een plaats van berging. De groep lockdown-overtreders kregen de lockdown-boete opgelegd en bestuurders die niet in het bezit waren van een geldig Surinaams rijbewijs kregen de boete voor het rijden van een auto zonder rijbewijs.

6 REACTIES

 1. Van 1 persoon is inmiddels bekend dat hij slaapwandelde. Twee personen hadden een afspraak met een Bakroe en 12 personen konden het niet uithouden thuis vanwege de stank in huis.
  Van de overige is de reden nog niet bekend.


  Maak melding

 2. Misschien wordt het tijd om deze lockdown overtreders onder te brengen in het oude leprozen sanatorium Châtillon aan de Suriname rivier. Isoleer ze daar, totdat ze zich onderling allemaal besmet hebben met covid-19. Dat zal hen een beetje verstand bijbrengen.


  Maak melding

 3. Het zijn er 238 lockdown overtreders die dan een boete krijgen. En dan? In principe ga ik er vanuit dat lockdown overtreders tegen de regels aan schoppen en ook besmet of positief kunnen zijn. Ik vraag mij dan ook af af of deze mensen tijdens hun aanhouding dan ook getest worden op covid-19. Het wordt dan al gauw water naar zee dragen als dit niet gebeurd.
  gemodereerd

 4. De stommiteit van Surinamers wordt nog hun eigen ondergang. Als je nu na al die tijd nog steeds niet door hebt dat de virus, een grote global scam is, dan ben je ook geen aanwinst voor de menselijkheid. Er worden door de overheden misdaden gepleegd en door de angst van een verdomde (dom maak systeem) bevolking gaat iedereen mee in die nonsense en worden de Surinamers langzaam maar weer de slavernij in geloodst. Als je je niet verzet tegen deze onzin dan is het je eigen schuld als je later aan een keten terecht komt. De geschiedenis herhaald zich, maar dan in het media tijdperk.
  gemodereerd

 5. Mensen die in hun auto ver van anderen zijn en hen niet kunnen besmetten worden desondanks bekeurd voor hun vrijheid waar zij verantwoord mee omgaan. Maar een minister van volksgezondheid kan wel naar het buitenland
  gaan en genieten van zijn vakantie en luxe.

  Het gaat goed met Suriname. #Sarcasme


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.