Politie start weer zoektocht naar lichaam van Sumanta

11
Zoektocht na nieuwe informatie in zaak vermiste Sumanta Bansi

Met honden, boten en specialisten van het Nederlands Forensisch Instituut is de politie vanmorgen weer een grootscheepse zoektocht gestart naar het lichaam van de verdwenen Surinaamse studente Sumanta Bansi (22) uit Hoorn. Dat meldt de politie vanmorgen.

Volgens de Telegraaf is nieuwe informatie de aanleiding voor de zoektocht, waarbij er wordt gezocht in het water en op land van het recreatiegebied De Hulk aan de IJsselmeerdijk.

De uit Suriname afkomstige Bansi wordt sinds februari 2018 vermist. De politie vermoedt dat haar ex-minnaar Manodj B., diens vrouw, vader Dwarka en broer Dennis betrokken zijn bij de verdwijning.

UPDATE: Tijdens de zoekactie naar de vermiste Sumanta Bansi in het water in Scharwoude heeft het team een voorwerp aangetroffen en wel een onderdeel van een schep. Eerder heeft de politie naar buiten gebracht dat uit onderzoek is gebleken dat het lichaam van de Hoornse zeer vermoedelijk is begraven en daarbij gebruik is gemaakt van een schep. Ook is uit dat onderzoek naar voren gekomen dat de schep mogelijk (af)gebroken zou zijn en in het water is gegooid. Of dit onderdeel afkomstig is van de schep die mogelijk gebruikt is bij het begraven van de vermiste Sumanta Bansi, is nog niet duidelijk. Het onderdeel is veiliggesteld en zal worden onderzocht door het Nederlands Forensisch Instituut.

De politie plaatste dit bericht op Twitter over de nieuwe zoektocht:

11 REACTIES

 1. Ze moeten de hele moorddadige familie net zo lang de duimschroeven aandraaien totdat één van hen gaat praten en in detail vertelt wat er met het arme kind haar lichaam is gebeurd.


  Maak melding

 2. Men vermoed dat ze het stoffelijke overschot, hebben opgelost in chemische zuur!
  Dat moeten ze ook doen met de dader en zijn mede dader, (vader en zoon)

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Ze moeten deze moordenaars martelen tot ze hun vieze smoelen openmaken of gewoon neerknallen zoals velen hier bij de Waterkant dagelijks schreeuwen.


  Maak melding

 4. Het is een gewetenloze familie die deze Meisje van het leven heeft beroofd, er zijn meerdere manieren om achter de waarheid te komen dan hun te martelen of de schroeven aandraaien op een Rekbank, dat us het laatste wat je moet doen, omdat het dan een Verklaring wordt die afgedwongen is, wat weer in de verdachten hun vrijlating kan leiden, ik denk als je ze stelselmatig om de 15 a 30 minuten 24 uur per dag wakker houd dat ze dan gaan praten als een Papagaai.


  Maak melding

 5. glenn voor Dazlinger is het nog te vroeg om ingezet te worden , maar als de tijd rijp is doet hij zijn ding , en glenn je weet toch hoe Dazlinger werkt toch.


  Maak melding

 6. Politie vertelt ook kletsverhalen. Eerst zouden ze via afgetapte telefoongesprekken hebben vernomen dat het lichaam in zuur is opgelost. Nu komen ze aan et een begrafenis. Ze hanteren hier de taktiek: we weten alles hoor, dus beken maar. Maar ze weten niet zo veel blijkbaar. Ze proberen de verdachten zenuwachtig te maken. De arrestaties en verhoren hebben blijkbaar niet zo veel opgeleverd.


  Maak melding

 7. Rowdie, iemand stelselmatig om de 15 minuten 24 uur per dag wakker houden, is ook een vorm van martelen. Dat zou dus ook niet mogen, maar nu gaat het er niet om om die familie te straffen, maar om haar lijk te vinden en omdat die hele familie niet praat, zouden ze in dit geval best gemarteld mogen worden, wat mij betreft.


  Maak melding

 8. Dan zou je Monster Rutte ook kunnen martelen om het echte verhaal achter het Coronavirus bedrog te achterhalen. Tenminste als je echt de waarheid wilt weten. Dit bedrog heeft al honderden mensen het leven gekost, alleen al in Nederland.
  gemodereerd

 9. Deze dame was toch zwanger, toen eerder aangegeven, en ze was komen studeren en dan nog snel zwanger worden, en als ik goed herinner had de familie gezegd abortus te doen, en vanaf dan is zij verdwenen, vreemde gang van zaken??


  Maak melding

 10. @Maripa Ko,

  De eerste keer moest ze van die Klojo abortus plegen, bij de tweede zwangerschap weigerde zij dat. En omdat de dader getrouwd is, heeft hij en zijn klote vader, haar waarschijnlijk om het leven gebracht! Deze 2 moeten ze eerst mishandelen en daarna in de fik steken, Jacko is beschikbaar om dit, als vrijwilliger uit te voeren!
  sari tori
  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.