Ruzie tussen vader en dochter escaleert; schoonzoon steekt vader

10
SH Academisch Ziekenhuis Suriname

In Suriname is een ruzie tussen een vader en zijn dochter helemaal uit de hand gelopen. Als gevolg van de ruzie had de dochter vrijdagmiddag twee ruiten van de woning van de vader vernield.

De vader kwam later verhaal halen bij zijn dochter en vernielde twee waterleidingbuizen bij haar woning en sloeg haar. De schoonzoon besloot zich ermee te bemoeien en wilde tussenbeide komen. Zijn schoonvader sloeg hem echter met een moker op het hoofd.

Hierop trok de schoonzoon een scherp voorwerp en stak de man in de borst. Beide mannen werden met ernstige verwondingen met ambulances overgebracht naar de Spoedeisende Hulp.

De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek.

10 REACTIES

 1. De dochter is eerst begonnen met vernielingen en de Vader dacht; als jij het kan,
  kan ik ook. wat een familie drama – Film naam is Kis- kissi manierie.
  Zijn ze zodanig gefrustreerd, dat ze elkaar afmaken.
  Praten help niet daar, maar direct actie ondernemen.
  Hun Geestelijk welzijn vernietigen ze zelf.


  Maak melding

 2. Waar de hersenen ontbreekt wordt vaak geweld gebruikt, in dit geval is de dochter begonnen. ”En haar vader is nog stommer, trouwens alle 3 zijn hersenloos”

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Phalene kalyug is een dewta, maar van slechte aard,dat heb ik gelezen, eenmaal als je slechte handelingen doet, geef hij jouw meer een setje om het verder te doen, zodat jouw geest een zwakte heeft voor dit alles, als de mens hun agressie kan beheren, dan kan kalyug jouw niet manipuleren,en dit zal 400 jaar door blijven gaan tenzij het me de corona 1 en ander staat te gebeuren, dat weet ik, maar triest dat de mensen gezakt zijn, daarmee bedoel ik, een hond is zo lief, een mens is erger dan dieren, eet een maand geen vlees, en je gaat zien vlees is de motor van agressie in de mens, mensen die geen vlees eten zijn rustig, dati troe yere??


  Maak melding

 4. Nou nou nou zeg Maripa ko, wat je zegt berust niet op feiten dat vleeseters agressief zijn. In India eet men over het algemeen vegetarisch, dat land is niet geweldvrij. Ik geloof niet dat wij mensen gecreëerd zijn om alleen maar groente te eten, aangezien wij hoektanden hebben en kiezen voor het harde werk.
  @Wat, het verhaal geeft duidelijk aan dat het om zijn schoonvader gaat, dus de vader van die vrouw, dus de schoonvader van die man. Dusssss


  Maak melding

 5. Ai Sranang mangs jullie zijn de weg meer dan kwijt o ting wo kong tot besef foe kinkie ung gedrag nanga a fassi fa we liebie nanga ung srefie
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.