Man tijdens snoeien fayalobi aangevallen door buurman

25
fayalobi

Een 30-jarige man in Suriname is zaterdag tijdens het snoeien van bloemen in het district Wanica aangevallen door een buurman met een delfschop. Hij hield verwondingen aan vingers van beide handen over.

De man was thuis bij zijn vriendin en besloot de fayalobi te snoeien. Hij was bezig met het snoeiwerk, maar kon de bovenkant niet bereiken. Daarom klom hij op de schutting om aan de bovenzijde van de fayalobi te snoeien.

Op een gegeven moment viel de buurman hem aan met een delfschop. De buurman maakte bewegingen om hem met de schop te steken waarna hij die vastgreep met beide handen om erger te voorkomen. Het slachtoffer liep toen de verwondingen op.

De politie was ingeschakeld waarna beide mannen naar het politiebureau gingen. Zij hebben over en weer met elkaar gesproken in het bijzijn van de politie, waarna de mannen het goed met elkaar hebben gemaakt. Zij hebben toen het station verlaten. 

25 REACTIES

 1. Zure buren ook in nederland ik weet er ook wat van, net als boze bijen zijn het ,en aanvallen intriest . Fayalobi mooie bloemen ik mis ze. Ze ruiken heerlijk. Jammer in nederland groeien deze mooie bloemen niet en mooie kleuren ook. Geel rood oranje en mooi rood.


  Maak melding

 2. Een eigenaardige,einde want er is een overtreding gepleegd,het station van goedt maken was reeds gepaseerd,of is dit een nieuwe wetgeving,dan hoef niemandt meer de bak in, even naar bureau,glasje klinken en naar huis,het wordt steeds mooier in Suriname


  Maak melding

 3. Wie is er nu gekker, de buurman of de politie? Eerst verwondt die idioot zijn buurman met een schop om.niets en daarna laat de politie hem zonder straf of boete weer vrij zodat hij de volgende burger kan gaan verwonden. Idioten allemaal in dit land.


  Maak melding

 4. @sandra
  waarom specifiek nederland noemen?
  elk land heeft van die domme mensen, maar schijnbaar zit iets uit nederland je dwars?
  wat doe je daar dan als het je zo stoort?


  Maak melding

 5. @ Directeur zonder bedrijf

  >>>>@ <<<< Sandra mag haar mening geven en trouwens jij ook, dus wat voor commentaar heb je dan tegen over haar ? Als jij slim zou zijn had je, je bedrijf misschien nog! ''Nu jij weer''.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 6. dikkedeur zonder iets , klopt wat je zegt , en er zijn er velen die iets dwars zit daar in Nederland , bijv. pony , angela , wendy , deze sandra , en velen wat we zeiden, maar ook robje g , robless , glenn , rbrown , etc , ze vergallen Nederland waar ze wonen , en ze zijn alle maal bouta lovers , het wordt tijd dat deze regering die bouta een enkele reis geeft naar Nederland dan kunnen zijn lovers daar bij hem op bezoek gaan , en wij hier in Suriname zijn mooi verlost van die dictator.
  gemodereerd

 7. Sandra heeft net als Angela erg veel last van de buren, jammer hoor. Jullie schrijfwijze is hetzelfde🤔
  Zelf heb ik fijne buren, dat wens ik iedereen toe.


  Maak melding

 8. @Mix Chick arme angela heeft echte Feti antilliaanse zieke buren ik woon ook in grote stad ik ken hun manieren ook hindoestanen zijn slechte buurvrouwen ik woon en leef in nederland en het is niet faya- lobi ik ook erge gevallen zelfs moorden en zelfmoorden 2 week geleden gestoorde buur dus directeur zonder bedrijf hou op over angela om haar steeds te treiteren.
  Deze lui zijn erg ziek in nederland wonen mensen heel dicht op elkaar voor in grote stad ik weet niet waar jullie wonen. @ directeur zonder bedrijf echt bluffen als of in nederland zo lekker toeven is lijkt wel of jullie van Pluto komen . Ik hoop voor julllie dat jullie Feti buren tegen komen pech voor arme angela


  Maak melding

 9. De meeste Sranan man zijn natuur barbaren, ze zijn allemaal bijna het zelfde alléén vernietigen kennen ze! So wan mooi bromtjie, dang ding musu fu kapu ding! ”Ik heb ze ook in de familie, deze soort natuur barbaren”.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 10. @Wat je bent ziek jullie houden van feti’s en uitschelden op deze site naar mensen uit nederland. Wat zit jouw dwars om zo te keer te gaan en vuil te spuiten op anderen en domme schrijven kijk wat in jullie land gebeurt alleen maar ellende bladen vol wordt er geschreven @Wat hatelijke schrijven en uitschelden jullie zijn gediplomeerd he Wat @Wat. @Mix Chick lust alleen rauwe groenten japans ook giftig en dodelijk hoor meer dan vetsin.@directeur zonder bedrijf netzo een kwellende zieke ziel als @Wat en @Sukru sani kwelgeest van angela in het suriname rivier gesprongen.Volgende is @Wat hoop ik.


  Maak melding

 11. Vriendelijk zijn: is niet veel gevraagd.
  Kon even netjes de buurman groeten en vragen of even gebruik kan maken van de
  schutting, misschien dacht hij, dat er een Boef op de schutting liep en niet herkent.
  Het Warme Weer maakt bij sommige ook het agressief zijn.
  Ach, je wordt alleen maar Beter bij een goedmaking.


  Maak melding

 12. @redskin alsof jullie o.k. sporen jullie zijn gewoon ziek en @ wat heeft hulp nodig ziek dat hij is met ndp gedoe hoe gek moet je zijn zieke mensen zijn jullie pesten iedereen weg van deze site met je vulgaire krachtige zieke termen. Daarom is suriname nog steeds in zo’n acherterlijke staat eerst was @lucien karowodi dan arme@ angela jullie zijn doodziek netals ontploffende vuilnisbak rat @Wat jullie zijn netzo zieke als angela haar zieke feti negroide etc burenvrouwen . Nu nog kwaader worden en nog meer schrijven vuilnisbrlt ratten zo zijn jullie@ angela maakte jullie zieke gestoorde geest kwaad he duivels toen ook ziekelijke flink te keer gegaan viese rot duivels.


  Maak melding

 13. Het probleem is dat die jaloerse buurman zelf die buurvrouw voor zichzelf wilde behouden, daarom probeerde buurman die vriend weg te jagen.


  Maak melding

 14. Sandra, heb je het wel over de juiste bloem? Faja lobis zijn inderdaad mooie bloemen (oorspronkelijk uit Azie/ India afkomstig), maar ze staan er niet om bekend lekker te ruiken. Hun geur is mij tenminste nooit opgevallen, als kind snoepten we van de vruchtjes, die een zoet sap bevatten.


  Maak melding

 15. Angela ooo sorry ik bedoel Sandra.
  De één en de zelfde.
  Jij heb ook een faya gevoel zonder lobi.alleen maar schelden.
  Op alles en nog “wat”.
  Stop daar mee ga werk zoeken. Dan heb je tenminste wat te doen.


  Maak melding

 16. @Koos banti gekke bakroe kwelgeesten zijn jullie van angela en mij. Niets te schrijven zieke kwelzielen jullie zijn allemaal hetzelfde even fool bad aseholes.Ga zelf werken dan alleen maar zieke onzin schrijven en andere mee pesten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.