Snelheidsduivel zonder rijbewijs belandt met huurauto op z’n kant

18
Snelheidsduivel zonder rijbewijs belandt met huurauto op z'n kant

Deze gehuurde personenauto is vrijdagmiddag op z’n zij in de berm beland te Berlijn in Suriname. De bestuurder, die niet in het bezit is van een rijbewijs, reed met een vrij hoge snelheid en verloor de controle over het stuur.

Na het verkeersongeval maakte de bestuurder zich uit de voeten. De politie kreeg de melding van het voorval en ging ter plaatse voor onderzoek. De wetsdienaren hebben een sleepdienst ingeschakeld om het voertuig af te voeren naar berging.

De bestuurder heeft zich later aangemeld bij de politie. Hij vertoonde geen symptomen van dronkenschap. Naar zijn zeggen reed hij naar de winkel. De auto is zwaar beschadigd geraakt.

18 REACTIES

 1. RONALD AAN HET STUUR.
  Ronald zegt dat hij kan sturen net zo goed als de chauffeur. Ik heb geen medelijden met deze gasten. Je hebt geen rijbewijs, maar je kruipt toch achter het stuur. Justitie moet zulke gasten ook hard gaan aanpakken. Is weekend weer he. Dan krijg je dit.


  Maak melding

 2. Dit is weer een andere achterbakse malloot. In gedachte durf ik alleen maar te gissen waar hij vandaan komt.

  Deze mensen zijn groot gevaar voor anderen op de weg, gelukkig heeft hij zichzelf aan de kant gezet.
  En nog weg vluchten nadat hij deze fantastische daad op zijn geweten heeft.

  In ieder geval: Net zoals John ook vraagt, welke idioot verhuurt een auto aan iemand zonder rijbewijs?
  Of hoe komt hij aan de huurauto waarmee hij even denkt naar de winkel te kunnen racen?

  Ook goed voor de verhuurder.

  Politie moet harder optreden en fikse boetes uitdelen aan “zulke” daders, het land heeft immers geld nodig en dit is een manier om wat naar binnen te harken. Elk beetje is mooi meegenomen!


  Maak melding

 3. Ik dacht gisteren al, vandaag is er geen debiel over de kop gegaan, en ook niet tegen een muur gereden! 1 ding weet ik zeker, er zijn veel achterlijke daar ide achter het stuur die de macht over het verliezen! Het kan ook zijn dat deze randdebiel de auto via een ander liet huren, die wel in het bezit heeft van een geldige rijbewijs. En de andere mongool te hard heeft gereden, bij het beschrijven van de bocht. Kort samen gevat er zijn veel debielen achter het stuur in Su, de goede nagelaten!!!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Als het bedrijf aan deze gek hft verhuurd zoekt die het uit en als iemand met rijbewijs is gaan huren moet die voor alle kosten opdraaien.
  gemodereerd

 5. laat de verhuurder maar lekker fluiten naar het verzekeringsgeld.
  en geef die sukkel zonder rijbewijs maar een erg hoge boete


  Maak melding

 6. wie zegt dat het bedrijf de wagen aan die man heeft verhuurd? Het kan ook aan iemnd anders verhuurd zijn en die man heeft het even gepakt om naar de winkel te gaan .In Suriname zijn we heus niet achterlijk
  gemodereerd

 7. Het kan zijn dat iemand anders de auto gehuurd heeft!! Enfin.
  Hij vertoonde geen teken van dronkenschap!!!!! Tuurlijk niet als hij zich uren later aanmeld😓


  Maak melding

 8. Als de auto verzekerd is, is dit Ă©Ă©n van de weinige keren dat de verzekeringsmaatschappij gelijk heeft, er alles aan te doen, om geen cent aan de eigenaar van de beschadigde auto uit te betalen (zoals ze zo vaak willen doen).


  Maak melding

 9. Ma op die kermis, dang je hebbe tok ook nie reibeweis noodoe? Dang die Surinaam weege is net kermis. Dang se reide ook sonder die reibeweis.


  Maak melding

 10. @Zwakka met je knoop in je kwakka,
  Dat was onder het regime van de fascisten Bouterse. Onder de leiding van de huidige regering van ZE Santokhi zijn de wegen comfortabeler geworden en is er ook veel onderhoud. Zo zijn alle bruggen bijvoorbeeld voorzien van oranje of gele kleuren. Deze wijzen dan weer naar de partijkleuren van VHP en de ABop. Nou is het geen verbetering dan?
  gemodereerd

 11. En waar staat het dat hij die auto heeft gehuurd lezen is een groot probleem voor sommigen
  gemodereerd

 12. @ Jan(tje)

  Je verwijt een ander dat lezen een probleem is, begin bij zelf man. Er staat wel degelijk een gehuurde auto, het doet er niet toe wie hem gehuurd heeft. Du jij zit gewoon naast moet ik zeggen, verbeter de wereld en begin bij je zelf!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.