Zoektocht naar familie van zieke man op Aruba

3

Op Aruba wordt gezocht naar familie van deze man, de in Suriname geboren Edmund Vilt die erg ziek in het hospitaal ligt. Dit is wat een zijn kerkbroeders van de Sion kerk op hun page hebben geplaatst:

In onze congregatie hebben we een broeder die helaas in het hospitaal op Aruba ligt en is heel erg zwak en kritiek ziek.

Op dit moment heeft onze broeder, Edmund Vilt, geboren in Suriname en al heel lang wonende op Aruba, geen familie op Aruba. Omdat hij momenteel niet kan praten zoeken wij elk informatie over familieleden en vooral de twee kinderen die in Nederland wonen.

Er is geen verdere informatie beschikbaar. We hebben gezocht maar hebben nog steeds niks kunnen vinden. Als er iemand is die de familie kent en hun kan verwittigen zullen wij uiterst dankbaar zijn. Deze meneer is een heel lief en aardig persoon.

Aub deel dit bericht zodat het zo ver mogelijk komt.

3 REACTIES

 1. Sorry Angela, maar ik deel jouw mening niet. Laten we hopen dat jij nooit in zo’n situatie belandt.
  Vilt is een niet alom bekende naam in Suriname. Jammer voor deze man dat zijn kinderen geen contact met hem hebben. Duidelijk te merken dat Nederland mensen verandert en niet in positieve zin. Ik hoop dat een familielid zich aanmeldt en dat deze zaak toch nog een positieve wending kan krijgen. Sterkte meneer Vilt.


  Maak melding

 2. Nederland veranderd mensen niet, Nederland zet mensen tot denken met wat zich in het verleden is gebeurd. En dan houden mensen afstand voor bepaalden mensen.
  gemodereerd

 3. Angela. ik woon nu 2 keer langer in Nederland dan in Suriname . Ik weet dus waar ik het over heb als ik zeg dat Surinamers in Nederland veranderen. Ik zal geen voorbeelden aanhalen. Als ik jouw zuiver en duidelijk Nederlands goed gelezen en begrepen heb denk je dat ik in Suriname woon. Ik beloof jou 1 ding en dat is: Ik zal nooit meer reageren op die stomme rotzooi die jij uitkraamt. En nu terug tot de orde van de dag.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.