Paul de Haan vanaf vandaag officieel nieuwe CEO SLM

16
Paul de Haan vanaf vandaag officieel nieuwe CEO SLM
Foto: (c) SLM

De Nederlander Paul de Haan is vanaf vandaag officieel de nieuwe CEO van de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM). Hij is vanmorgen in Suriname benoemd tijdens de SLM Algemene Vergadering van Aandeelhouders.

De nieuwe topman, uiterst links op de foto, maakte de afgelopen maanden al deel uit van het interimmanagement team van de SLM. Zijn contract werd getekend in het bijzijn van minister Albert Jubithana van Transport, Communicatie en Toerisme, het volledig directieteam en de Raad van Commissarissen (foto).

Bijzondere dank ging uit naar de heer Johan Sandie die in een voor de luchtvaart zeer moeilijke tijd, de afgelopen periode heeft gefungeerd als waarnemend CEO. De heer De Haan gaf aan dat met het nieuw ingezet strategisch beleid hij vol goede moed samen met het volledig personeel, deze uitdaging aangaat.

16 REACTIES

 1. Het is wel opvallend dat Surinamers, in de meeste gevallen, eerst een jaar waar moeten nemen en in het geval van een Hollander wordt die binnen een maand benoemd.
  gemodereerd

 2. Waar is de tijd gebleven van geloof in eigen kunnen?? Weer een stap terug in de schoot van de ex kolonisator, het land dat eeuwen lang ons land heeft uitgezogen, het land dat eeuwenlang onze voorouders heeft ontmenselijkt, uitgebuit, vermoord, verkracht, verbrand, onze bodemschatten heeft weggedragen. Eindelijk hebben ze weer de juiste puppets aan de macht. Puppets die het land niet weten te ontwikkelen, al meer dan 70 jaar!! Dus dan maar terug geven aan Nederland. Wat een afgang, wat een vervloekte sakasaka’s!!!
  gemodereerd

 3. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Paul de Haan vanaf vandaag officieel nieuwe CEO SLM.

  Dus vanaf heden gaat Paul de Haan flink de zaken bij SLM aanpakken.

  President Chandrika Santokhi had enkele dagen geleden tijdens zijn uitgebreide persconferentie gezegd, dat alle voorgaande WURG CONTRACTEN onder de NDP onderzocht zullen worden en eventueel ook beëindigt worden.

  Dus het is ook afgelopen met het GRATIS VLIEGEN als IPB-er.
  Ook zal men over moeten gaan tot het saneren van het overtollig personeel bij SLM.

  Natuurlijk kwam ik een artikel over de SLM tegen op (waterkant.net) 18-12-2015
  Surinam Airways op lijst te privatiseren bedrijven.

  PARAMARIBO, 18 dec – De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij, SLM, staat op de lijst van te (semi)privatiseren publieke bedrijven.
  Volgens minister Andy Rusland van Transport Communicatie & Toerisme geldt het ook het telefoonbedrijf Telesur. Het is een kwestie van overleven.

  Lezen jullie het artikel zelf verder en ook de (50 reacties)

  Dus met Paul de Haan als CEO, zal er een nieuwe wind gaan waaien bij SLM.


  Maak melding

 4. Thx @percival.

  Hopelijk heeft deze Paul de Haan ook een gezonde en simpele kijk op zaken, net als die ds Gremdaat. Dan kan het nog wat worden met de SLM.


  Maak melding

 5. Eerlijk gezegd eerst zien dan geloven. Als hij niet zijn zakken gaat vullen en wegvluchten. Waarom zeg ik dit, omdat als hij het juiste beleid gaat voeren zal hij ontzettende tegenwerking krijgen.
  Om een ieder bedrijf gezond te maken is als eerste om het personeelsbestand tot een aanvaardbare proporties terug te brengen. Dat geldt dus ook voor de top!!!
  Wanneer hij hierin slaagt dan pas zal hem lukken om SLM te kunnen redden met een strak beleid en alle kruimels opruimen.
  PROFICIAT!!!!
  gemodereerd

 6. Eindelijk de juiste persoon. Wat zullen de vriendjes en families nu doen! Gaan ze nog steeds de hebie mang spelen aan boord? Einde verhaal! Betaal een ticket en gdraag je als een normale passagier aan boord!


  Maak melding

 7. Kolibri 17 april 2021 At 08:24
  Eindelijk de juiste persoon.

  Kolibri
  Hij kan het niet alleen redden. Hij zal zijn eigen kring, uit bestaande en of nieuw aan te trekken personeel, moeten creëren om te kunnen slagen.
  Een goede vakman is niets zonder goed gereedschap en (werk)ruimte om zijn werk goed te doen.
  Zijn medewerkers moeten allen een blind vertrouwen in hem hebben maar ook tegengas kunnen geven, onderbouwd natuurlijk, en dezelfde intentie en gedachte moeten hebben.
  Dit is een eerste vereiste.
  Zoals je als organisator een rally uitzet zal de CEO moeten werken en de (medewerkers) deelnemers zullen de route afleggen die hij heeft aangegeven en zorgen dat er geen verkeerde afslagen worden genomen


  Maak melding

 8. @Lucien
  In de absolute hoogtij van de West Indische Compagnie was de bijdrage van Suriname als win gewest ongeveer 5% van het BBP van NL.
  Echter vergeet even niet toen was de west (Suriname) voor NL heel wat groter dan Su nu Berdice (Guyana) hoorde er ook bij en Frans Guyana ook als mede de suikerhandel op Haiti.
  Ofwel van de Amzone tot Orinoco en wat gedoe in de Caraïben waren het win gewest dat maar 1/20 van de economie van de verenigde zeven provinciën uit maakte.

  Lees Anton de Kom en u zult zien dat het daarna sterk berg afwaarts ging en NL zeker een eeuw elk jaar bijlegde op Suriname.
  De afkoopsom in 1975 was een afspiegeling van wat NL jaarlijks bij legde.

  U heeft een erg vertekend beeld van de trieste werkelijkheid.


  Maak melding

 9. @Jojo: Zo een reactie vanuit deze politieke hoek was te verwachten. Schaamt u zich niet om het leed dat ook uw voorouders is aangedaan met een lulverhaal te vergoelijken? Van dit forum, althans de vaste ratten hier is dit natuurlijk te verwachten, karma en jou voorouders zullen jou ooit de rekening presenteren….of ben je gewoon een witte Nederlander die hier de zaken van zijn roversland komt verdedigen? Zing maar uit volle borst: Piet Hein, Piet Hein…..zijn daden benne groot…een fucking zeerover net als zijn landgenoten toen!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.