Drukte bij uitdelen pakketten ‘Natuur heeft Kracht’; politie grijpt in

20
Drukte bij uitdelen pakketten 'Natuur heeft Kracht'; politie grijpt in

De bekende natuurgenezer G.May heeft vanmorgen weer aangekondigd 1.000 pakketten uit te zullen delen bij zijn pand aan de Welgedacht A-weg in Suriname. Daar zijn veel mensen op afgekomen, hetgeen geresulteerd heeft in een behoorlijke drukte.

Daarbij werden de regels niet meer gehandhaafd en moest de politie ingrijpen. De uitdeel actie van de Surinaamse natuurgenezer is inmiddels stopgezet. Vernomen wordt dat dit op een ander moment zal plaatsvinden.

Hieronder enkele beelden van de situatie ter plaatse:

20 REACTIES

 1. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Drukte bij uitdelen pakketten ‘Natuur heeft Kracht’; politie grijpt in.

  De bekende natuurgenezer G.May heeft vanmorgen weer aangekondigd 1.000 pakketten uit te zullen delen bij zijn pand aan de Welgedacht A-weg in Suriname.
  Daar zijn veel mensen op afgekomen, hetgeen geresulteerd heeft in een behoorlijke drukte.

  Maar wat voor PAKKETTEN zijn het?
  Zijn dat VOEDSEL PAKKETTEN of alleen maar plantaardige KRUIDEN om te drinken of een bad te nemen?

  De mensen hebben VOEDSELPAKKETTEN nodig meneer G. May.

  En deze mensen in Suriname zijn ook koppig.
  Geen enkele Corona Maatregel werd in achtgenomen.
  Straks liggen jullie op het KERKHOF of in de CREMATIEOVEN.

  Goed dat de politie heeft ingegrepen.


  Maak melding

 2. Anderhalve meter afstand houden bij een groep van minder dan tien mensen is MISSCHIEN zinvol, maar bij zo’n grote menigte als op de video te zien, is dat totale ONZIN en voor de gek houderij. Anderhalve meter afstand houden voorkomt de kans op besmetting met covid-19 niet, het verkleind het alleen maar en bij een grote menigte wordt die kleinere kans op besmetting TOTAAL ongedaan gemaakt.


  Maak melding

 3. Bedankt rooie nee ger bouterse, je hebt het land en het volk vernietigd. saka saka dagoe
  kijk hoe je ze hebt achtergelaten de ergste ziektes zijn niet genoeg vor jou , je familie en je kaolos blinden volgelingen zoals lucien, ric, bro wn ,rob, robles, pony waldo enz


  Maak melding

 4. @ Mahinderlijk klootzak jullie en @flower en@ wat en gestoorde @Sammy the devil not de gestoorde Queen doden jullie je tijd en jullie zieke gestoorde geest intriest zijn jullie op deze nieuwsite schrijven shit zoals jullie dat zijn, zieke gefustuurde rioolratten ga bij de regering klagen nee niet jullie zieke geest shit anderen lateb lezen. Ga liever werken dan tijd doden en vervelen met je zieke geest schrijven tekst ziek maken anderen op deze website. Jullie zijn in in en intriest.Ga op santoki zijn stoel zitten en daar ziek schreeuwen gestoorde gefustreerden.


  Maak melding

 5. Wat een chaotische toestand.
  er dreigt Hongersnood in dit Land met een half miljoen inwoners maar.
  Gelukkig zijn veel mensen gevlucht naar het buitenland en hun bestaan opgebouwd.
  Als dat niet gebeurd was, dan zou een grote Kwelling zijn.
  Mooi dat Families elkaar steunen, al is het beetje bij beetje.
  Het komt echt NOOIT goed met Suriname tot dat Internationaal hulp is.
  Armoede als in Afrika.


  Maak melding

 6. Een Covid-19 virus bestaat niet. Tot nu toe heeft geen enkele laboratorium ter wereld kunnen aantonen dat ze een volledige Covid-virus hebben geïsoleerd. Het is steeds broddelwerk waar ze mee aankomen.
  Er is een beloning uitgeloofd van 1 miljoen US$ voor de lab die het geïsoleerde virus kan aantonen. Tot nu toe heeft geen enkele lab dit geclaimd!! Omdat deze Covid-19 virus gewoonweg niet bestaat!!!
  Dat er zoveel virologen en andere deskundigen zijn die klakkeloos geloven dat er zo’n virus is, moet de wereld echt zorgen baren.
  Niet aan de Covid zal de wereld ten onder gaan, maar aan alle leugenachtigheden die de mensen klakkeloos aannemen.
  Deze natuur-genezer (geneest hij de Natuur?) deelt misschien paketten uit om de weerstand van de mensen te verhogen. Iets wat de regering had moeten doen!! Maar die faalt, zoals altijd of loopt aan het handje van de internationale wereld orde. Van deze laatste (de VN en haar instituten) hoef je geen goeds te verwachten.


  Maak melding

 7. Zijn volgens mij gewoon voedselpaketten. Probeer zelf eens 1000 stuks paketten te verdelen dan pas moet je praten. Hij betaald allemaal uit eigen zak geen enkele subsidie of iets dergelijks. Ik ken die hele man niet maar probeer dat maar eens na te doen.


  Maak melding

 8. Het schijnt dat in landen waar ze geen maatregelen hebben genomen tegen de Corona virus, mensen echt niet bij bosjes dood vallen. Dus wat is wijsheid?
  Wat wel opvallend is, is dat geen enkele wereldleider vraagtekens zet bij de enorme bijwerkingen en doden vanwege de vaccins. Dat is niet alleen opvallend, maar ook bijzonder verdacht. Alsof ze onder een hoedje spelen met de vaccinproducenten.


  Maak melding

 9. @Rowdie
  “Het schijnt dat in landen waar ze geen maatregelen hebben genomen tegen de Corona virus, mensen echt niet bij bosjes dood vallen. ”
  Ben jij blind? Een domme naprater?
  In ons buurland Brazilië vallen ze dagelijks bij bosjes dood. Ze hebben een valse achterlijke fascistische president die geen vaccins besteld en het dragen van mondkapjes verbied. Als ik hem op tv zie. Met zijn valse kraalogen. Dan denk ik dat is het gezicht van satan. Trump van de usa is ook zo’n achterlijke klootzak. Gelukkig is hij opgekrast. Beide figuren zijn massa moordenaars.
  gemodereerd

 10. angela is woest , want zij gelooft in die genees onzin , en paarse bladhoer graaf je rattenhol iets dieper tot aan het grondwaterpeil , hebt je je eigen zwembadje of modderbadje goed voor je skin , maar het zal niet helpen jou skin gaat verschrompelen de duivel zal je verbranden met zijn adem.
  wie is de duivel of de duivels ????


  Maak melding

 11. @Rowdie
  Is Covit-19 verzonnen?
  Kijk hoeveel er de afgelopen week in ons buurland besmet raakten.
  En hoeveel er per dag dood gaan.

  Vr 16 apr
  Besmet Overleden
  76249 3070

  Do 15 apr
  Besmet Overleden
  80529 3774

  Wo 14 apr
  Besmet Overleden
  75998 3462

  Di 13 apr
  Besmet Overleden
  80157 3687

  Ma 12 apr
  Besmet Overleden
  38866 1824

  Middels de link hieronder kun je dagelijks naar de nieuwe score kijken.
  https://corona.help/country/Brazil

  Hiermee zie je de dagelijkse schore in Suriname.
  https://corona.help/country/Suriname

  Hiermee zie je de dagelijkse schore in Nederland.
  https://corona.help/country/netherlands

  Hiermee zie je de dagelijkse schore in Amerika.
  https://www.corona.help/country/united-states

  Covid-19 is here to stay.
  Wie doet alsof het niet bestaat.
  Zullen wij nog dit jaar begraven.
  Is niet onaangenaam bedoeld.
  Maar is het gevolg van domheid van de overledenen die zich niet aan de regels wil houden.
  gemodereerd

 12. Ze geloven in Corona dwz ze geloven in de overheid. De regering heeft graag schapen, behoor niet tot een kudde. Gebruiken jullie je verstand, als de leiders van de wereld stelen en liegen kunnen ze Corona ook gebruiken toch? Er is lockdown wanneer ze dat maar willen( geloof niet alles wat de overheid zegt). Het gaat alleen maar om macht. Ronald👍🏿
  gemodereerd

 13. @ Wat viese je bent Vette viese RIOOLRATLeeft onder de smerige Centrale markt van Suriname. Ik leef niet onde de Bijlmer @Wat je bent een Vette Riool rat van suriname samen met de ratten flower en rat the Queen stinkende rioolratten van Paramaribo Centrale markt sterf in de as van Vulkaan Sint Vincet Viese klootzak vette Rioolrat Ouwehoeren ovet mij. Het rijmt ook nog @Wat Viese Rioolrat dat ben jij. Mijn nieuwe song.


  Maak melding

 14. Mensen,

  Dus volgens jullie gingen voor de zgn Covid de mensen niet bij bosjes dood aan longontsteking, koorts, hoest enz?
  Hoe komt het dat nu niemand meer sterft aan influenza en voor de Covid wel duizenden mensen eraan stierven?
  Dus toen mensen aan de griep stierven, was dat niet alarmerend, maar normaal. Maar wanneer mensen aan de Covid (een gemuteerde griep-variant) sterven, is dit plotseling alarmerend en gevaarlijk en ongewenst?
  Hou toch op met je blinde geloof in de overheidsdwazen! Vraag je af waar de griep nu is gebleven. Waarom is zij verdwenen? Is zij wel verdwenen? Of gewoon gemuteerd in een tikkeltje sterkere variant, de Covid? Als je het antwoord weet waarom de griep ineens is verdwenen, laat het me weten!! Ik ben reuze benieuwd!!!!! Tot dan, hou je geest open om kritisch te kunnen zijn!!!


  Maak melding

 15. Btw, weten jullie dat de PCR test geen Covid-19 aantoont? Dit is zelf door het RIVM verklaard!!
  Wisten jullie dat iedereen die stierf aan zelfs een verkeersongeval, als coronadode werd geteld?
  Weten jullie dat alle mensen die gestorven zijn tgv de vaccinatie, nooit de doodsoorzaak ‘vaccinatiedode’ krijgen? Tot nu toe hebben de overheden wereldwijd geweigerd ook maar 1 sterfgeval te erkennen als ‘dood tgv vaccinatie’. Bijzonder niet? En jullie vertrouwen zulke overheden blind?
  Voor wie of waarvoor ben je eigenlijk bang? Ik zou eerder bang zijn voor die monster Bill Gates die allerlei programmeerbare deeltjes in je lichaam wil stoppen. Maar voor hem zijn jullie juist niet bang, maar hebben jullie de volste vertrouwen in hem. Hoe wrang!! Over enkele jaren, wanneer hij je geprogrammeerd heeft tot een robot, zul je huilen om je naïviteit van nu!! Maar misschien ook niet, want dan zul je misschien als robotje geen emoties kennen.


  Maak melding

 16. @Ramona,

  Jij weet ook heel goed dat die test en die cijfers niet kloppen.
  Als Covid zo gevaarlijk is, waarom sterven dan alleen zwakke en zieke mensen? Mensen die waarschijnlijk ook aan een griep zouden zijn overleden? Omdat Covid een griepvariant is. Daarom geven alle goede testen nooit Covid, maar Influenza als uitslag. Alleen de frauduleuze testen (PCR) geven Covid aan. Zelfs dat niet. De PCR test geeft gewoon aan dat je een stof hebt dat voorkomt bij de hele Corona familie (griep, verkoudheid, Covid enz). Vervolgens maken de instanties er Covid van ipv na te gaan welk lid van de familie het precies betreft: influenza, verkoudheid of een andere!! Je reinste fraude dus, door deze instanties. Ze moeten echt crimineel vervolgd worden. Dat gaat ook gebeuren, vroeg of laat.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.