COVID-19: 54 nieuwe besmettingen en 40 personen in het ziekenhuis

5
covid-19-coronavirus-patiënt-ziekenhuis-suriname

In Suriname zijn de afgelopen 24 uur weer 54 nieuwe besmettingen geregistreerd na in totaal 281 keer testen. Dat blijkt woensdagavond 14 april uit de update van de COVID-19 website van de Surinaamse overheid.

Het aantal personen in ziekenhuizen is gestegen van 35 (dinsdag) naar 40 en het aantal personen in de ICU van 9 naar 11. Daarnaast zitten er 104 mensen die positief getest zijn in isolatie.

Eerder op woensdag bleek ook dat het aantal besmettingen in Nickerie is gestegen naar 8. Deze positief geteste personen zijn allemaal opgenomen in het MMC ziekenhuis.

De cijfers van 14 april:

5 REACTIES

 1. Zorgwekkend , straks liggen de ziekenhuizen vol met covid patiënten en de IC ligt vol en niemand kan een operatie ondergaan , want er is geen plek , , al degenen die covid maatregelingen en protocollen aan hun laars lappen , en besmet worden met covid , sorry dan geen plek voor u .


  Maak melding

 2. @ WAT
  Je bent nogal mild met je uitspraak, wie niet horen wil kan wat mij betreft de … krijgen! Maar dat gebeurt helaas niet, mensen dat alles volgens de regels doet, wordt besmet. Mijn nicht werkt als verplegend personeel bij de thuiszorg, en die is wel besmet, ondanks alle maatregelen die getroffen werd.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. De derde covid-golf is een feit en toch honderdtal overtreders. Wie zijn deze mensen eigenlijk hebben ze wormen in hun hersenpan in plaats vn hersenen.
  Oen dede saka saka kaw-lo beesten.


  Maak melding

 4. Suriname staat aan de vooravond van een vol ziekenhuis a.g.v. Covid-19 gevallen en zal straks militaire tenten op het terrein van het AC moeten plaatsen. Ik zie ook gebeuren dat er verpleegkundigen uit Nederland moeten uitrukken om Suriname uit de shit te helpen. En dat allemaal door burgerlijke ongehoorzaamheid.
  Gaan jullie zo door met feesten en de avondklok overtreden hor, te a teng doro, wo ka foe tek eng…Paramaribo wordt straks een grote Covid-19 brandhaard!


  Maak melding

 5. Deze mensen lappen de Covid regels aan hun laars. Willen oneindig feesten, geen mond en neusmaskertjes op en vooral geen afstand houden.

  Lekker zo doorgaan en dan komt het helemaal goed doordat jullie jezelf opruimen. Suri ziekenhuizen kunnen het zometeen niet aan!

  Gelijk slokje indrine laten drinken bij aankomst in het ziekenhuis en de doodsoorzaak vastleggen te zijn COVID-19!
  Zo simpel kan het zijn.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.