Vrouw gebruikt huurauto bij twee inbraken

10
Politiewagen KPS op plaats delict

Een 28-jarige vrouw is door de Surinaamse politie aangehouden, ter zake gekwalificeerde diefstal. Uit de woning van een benadeelde zijn onder andere een 42 inch televisietoestel en twee laptops weggenomen. Uit het huis van een tweede benadeelde zijn twee horloges, sieraden en parfums weggenomen meldt het Korps Politie Suriname.

De politie startte met een onderzoek waarbij uit camerabeelden bleek dat een bepaalde personenauto gebruikt was bij beide inbraken. Door middel van het kentekennummer kwam de politie erachter dat de verdachte vrouw Y.S. de auto had gehuurd bij een autoverhuurbedrijf.

Volgens verklaring van Y.S. heeft zij het voertuig op haar naam gehuurd voor een vriendin van haar. Ze verklaarde vervolgens dat slechts een roepnaam van die vriendin haar bekend is en dat zij niet weet waar haar vriendin woonachtig is. Y.S. is op donderdag 1 april door de politie van het bureau Uitvlugt opgespoord en aangehouden op haar woonadres te Uitvlugt.

In het belang van het onderzoek is Y.S. na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld door de politie. Het voertuig dat zij op haar naam heeft gehuurd is hangende het onderzoek in beslag genomen meldt de politie.


10 REACTIES

 1. Wat een lulverhaal van die vrouw , je huurt een auto voor een vriendin die je niet bij naam kent en ook niet waar ze woont , zo dom zijn de politie hier niet hoor klote wijf om jou verhaal te geloven , opsluiten in de mannen jail , die weten er wel raad mee.


  Maak melding

 2. Vrouw gebruikt huurauto bij twee inbraken.

  En de verdachte is een 28-jarige dame met de initialen Y.S.
  Dus ook de vrouwen of partners van de andere criminelen gaan nu zelf op het DIEVENPAD.

  @Franco. Je hebt gelijk.
  Maar de huurauto is ook in beeld gebracht bij het artikel.
  Het was een gehuurde POLITIE AUTO.


  Maak melding

 3. De dames doen het ook goed als crimineel. De vrouw wordt in het algemeen minder bekeken als crimineel.
  Het is een groep die wij de komende jaren zeker moeten gaan monitoren.
  Meestal randloze poesjes, maar o zo meedogenloos
  en dodelijk.
  Ik moet daarbij denken aan de gezusters van de saramaccastraat, de jaren 70/80.
  De dames timmeren nu ook behoorlijk aan hun criminele carrière en doen niet onder voor de heren.
  Combinatie vrouw/man komt nu ook vaker voor in allerlei handige en spandiensten en deelname.
  Zie daar het geval afobakaweg, vrouw met baby en ondernemer beroofd.
  Mensen wees voorzichtig met je medemens, vaak lijkt het en dan blijkt het.


  Maak melding

 4. No man Wat die wijf niet bij de mannen opsluiten. Zo krijgen wij meer van die kleine crimineeltje. En wij moeten voor ze verzorgen.
  Het lijkt de NDP wel.


  Maak melding

 5. De kans is Groot dat deze vrouwelijke verdachte zich alles zal herinneren, oa het naam en adres van die ene vriendin als de Rechtbank een Eis van 5 jaren gevangenis uitspreekt, het moet wel een Speciale vriendin zijn om je vrijheid in te ruilen tegen jou eigen vrijheid.


  Maak melding

 6. Hoereren is toch nogsteeds ht best betaalde baan ter wereld dan waarom is ze daarvan afgeweken n hft gekozen voor ht vak “criminaliteit”.
  Zeker een vies mollig varkentje die geen lust opwekt bij de mannen.


  Maak melding

 7. Ik vind het net als alle anderen het een raar en onzinnig verhaal. Rechters zijn hierop getraind mevrouw Y.S. dus die hakken zo de knoop door. Het is in jouw eigen belang om de waarheid te vertellen.
  Ga niet spotten met de Surinaamse rechters want die zijn echt niet voor de poezen weggelegd. Dus beste Yvette, ga niet de grote meid wachten want die meid ben jij niet.
  gemodereerd

 8. Wat een zielkelijk reacties. Vrouw onvriendelijk lingen zitten op deze site. Spuiten vuil op deze site over alle vrouwen . Vrouwen uit bepaalde bevolkingsgroepen hebben meer criminele trekjes dan normaal. Triest maar ik ken ook een paar. Sommige zijn giftig en hun dodelijk wapen hun gebruiken hun geile lichaam lokken mannen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.