Gewonden bij zware aanrijding Martin Luther Kingweg

12
Gewonden bij zware aanrijding Martin Luther Kingweg

Bij een zware aanrijding zojuist aan de Martin Luther Kingweg in Suriname zijn vijf mensen gewond geraakt. Het ongeval tussen twee auto’s vond niet ver van het Clarence Seedorf stadion plaats.

Volgens de eerste informatie kwam een van de voertuigen vanuit de richting Latour. De bestuurder van dit voertuig kwam op de weghelft van z’n tegenligger terecht en veroorzaakte een zware aanrijding.

Drie ambulances werden ingeschakeld om in totaal vijf gewonden af te voeren naar de SEH. Ook de Surinaamse brandweer werd ingeschakeld vanwege beknelling van een passagier in een voertuig.

Een filmpje van de situatie ter plekke:


12 REACTIES

 1. Jullie rijden te roekeloos in het verkeer. Vandaar haast iedere dag aanrijdingen. Gedragen jullie je toch netjes in het verkeer. Jeetje man.


  Maak melding

 2. ”Waarschijnlijk met behoorlijke snelheden gereden” bikassi wan sranang man, habi altijd haast !

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. De KPS leert het.nog steeds niet om ramptoeristen op grote afstand te houden.
  gemodereerd

 4. Dit is onkunde van mensen. Rijbewijs gekregen lijkt het wel. Te vaak onnodige zware aanrijdingen. Kijk wie er vaak betrokken is bij de meeste aanrijdingen met zwaar letsel en de dood. Een ieder die geld heeft kan een auto kopen, kundig in het besturen ervan?????? Is niet nodig.
  De waarheid moet gezegd worden.


  Maak melding

 5. Sommige mensen zijn vanwege de situatie in Suriname levensmoe geworden en proberen op allerlei manieren er een einde aan te brengen…springen …. grammaxone…..hangen…en populair het verkeer. Waar deze sukkels geen rekening mee houden is dat niet een ieder het leven als zwaar en ondragelijk ervaart. wees geen egoist,maar denk aan je medemens.


  Maak melding

 6. Mensen weten niet meer wat verkeersfatsoen is.En uiteraard het misschien een publiek geheim maar mensen kunnen een rijbewijs kopen in Suriname.
  En alcohol gebruik in het verkeer is een drama.
  gemodereerd

 7. Ondanks verbreding van de weg kom je toch nog op de andere weghelft terecht, maar dan hoe dang want er kunnen wel 3 auto’s naast elkaar rijden dus zelfs bij het inhalen is er ruimte voor een naderende auto


  Maak melding

 8. Was dit een racewedstrijd , want er zijn zoveel toeschouwers , en net wat iemand hier zegt de politie verwijderd de toeschouwers niet eens , en hadden deze toeschouwers liever doden gezien , wat een aanfluiting.


  Maak melding

 9. Wat mij ook opvalt is deze : bij een ongeluk zie je veel mensen rondom het slachtoffer
  staan. Het eerste wat de politie moet doen is de slachtoffer afschermen, zodat nieuwsgierigen geen toegang hebben, en alleen in de weg staan voor de hulpdiensten.
  Zoek er een getuige(n) en laat deze onder ede verklaren dat hij/ zij dat werkelijk heeft gezien wat er precies is gebeurt. Het onder ede verklaring is zeer belangrijk als er later
  een proces komt en hij / zij moet gaan verklaren voor de rechter.
  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 10. Alles kan in Su, dus jou vraag is terecht en tevens overbodig. Heb je nooit gemerkt dat onze ambulance’s, voorzien zijn van imperiaal ?? hahahahahahaha daarop kunnen ze weer een stapel bed opzetten.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.