COVID-19 persconferentie vanmiddag om 16.00u

2
COVID-19 Suriname

De COVID-19 persconferentie van de Surinaamse overheid, die afgelopen zaterdagavond gehouden zou worden, vindt zometeen om 16.00u plaats. De persmeeting die via Zoom wordt gehouden, werd zaterdag op het laatste moment afgelast.

Tijdens deze persconferentie zal duidelijkheid gegeven worden over de verscherpte maatregelen in Suriname. Deze maatregelen werden vrijdagavond bekend gemaakt. In eerste instantie werd gesproken van een total lockdown afgelopen en komend weekend. Dit nadat het ministeriële Cluster Team overleg gehad met de Covid Commissie van De Nationale Assemblee, waarbij informatie is verstrekt door het Outbreak Management Team. 

De voorstellen tot aanscherping van de Covid-19 maatregelen en de discussies in de DNA zijn daarna besproken met de president. Uiteindelijk is besloten deze verscherpte maatregelen voor de periode 10 tot en met 23 april af te kondigen en de total lockdown afgelopen weekend te schrappen.

2 REACTIES

  1. Net als tijdens wijdenbosh de slogan

    ZE LIEGEN EN ZE VLIEGEN

    Past bij deze regering. Eeuwig zit hun reet in een vliegtuig terwijl wij .100 us$ per week van onze rekeing kunnen opnemen.
    gemodereerd

  2. Wat de regering verzuimt om te doen, is ook het luchtruim sluiten. Basta. Er worden normaal vluchten uitgevoerd in bomvolle toestellen alsof COVID al voorbij is. Grenzen langs de Marowijne en Corantijn rivier worden nauwelijks bewaakt. Als er wat euros in de gretige handen van de militairen wordt geplaatst, kijken ze de andere kant op. Onze militairen zijn asfalt militairen, kunnen alleen tegen fatsoenlijke burgers ‘ekte mang’ spelen, maar langs de grens zijn ze makke lammetjes. Op vliegveld ZorgenHoop vindt er geen controle plaats. Suriname is een open goal; de doelman(nen) staa(t)(n) achter het net.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.