43-jarige man die inbrak in kerkgebouw aangehouden

6
gevangenis suriname

De 43-jarige G.V. is op donderdag 01 april door de politie van Uitvlugt op zijn woonadres opgespoord en aangehouden omdat hij ervan verdacht wordt een inbraak gepleegd te hebben. De inbraak is op dinsdag 30 maart gepleegd in een gebouw dat als kerk gebruikt wordt, meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

De inbreker verschafte zich toegang tot het gebouw via een achterdeur. Daarbij nam de man enkele spullen weg waaronder vier tuinstoelen, een pressure cooker en een groot aantal glazen en borden. Een oplettende buurtbewoner zag hoe G.V. de spullen uit het gebouw wegdroeg.

Hij verwittigde onder andere de politie en de beheerder van het gebouw. G.V. werd opgespoord en aangehouden door de politie van Uitvlugt. Na te zijn voorgeleid werd G.V. na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie, achter slot en grendel gezet door de politie. De gestolen goederen zijn nog niet achterhaald.

Het onderzoek in deze zaak duurt voort meldt de politie.

6 REACTIES

 1. Plunderen en nog eens plunderen; het houdt maar niet op.
  Begrijp wel de situatie in dit land; mensen doen de gekste dingen om
  te overleven, maar voor hoelang.
  Geen werk, geen voedsel, gefrustreerd, wat een kwelling.
  waar blijft de oplossing, is dat achter de tralie.
  Regering er is welvaart op korte termijn nodig, dan alleen maar te vergaderen.
  Geen woorden maar daden.


  Maak melding

 2. 43-jarige man die inbrak in kerkgebouw aangehouden op donderdag 01 april

  De inbraak is op dinsdag 30 maart gepleegd in een gebouw dat als kerk gebruikt wordt, meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

  GIJ ZULT NIET STELEN IN EEN FILIAAL VAN DE ZOGENAAMDE BISSCHOP STEVE MEYE WONDER.

  Of is het gebouw misschien van PASTOOR Mie Sie Keba?

  De inbreker verschafte zich toegang tot het gebouw via een achterdeur.
  Daarbij nam de man enkele spullen weg waaronder vier tuinstoelen, een pressure cooker en een groot aantal glazen en borden.

  Tijdens het verhoor op het politiebureau van Uitvlugt, verklaarde de verdachte, dat hij te veel VOUW UW GAVE had afgedragen aan de VOORGANGER.

  Het is wel opvallend dat het Surinaamse Openbaar Ministerie wel voortvarend tewerk gaat voor het snel achter slot en grendel te gooien van zo’n KRUIMELDIEF.
  Maar de GROTE CRIMINELE SCHURKEN lopen wel lachend rond.

  Indien STEVE MEYE WONDER of Pastoor Mie Sie Keba, zich nu begeven op het politiebureau, dan kan het hem vergeven worden.
  Want dat staat ook in hun BIJBEL.


  Maak melding

 3. Zelfs in de kerk is niks veilig, ik denk dat G. Boefie hierachter zit, dan hoeft hij geen geld uit te geven voor deze spullen.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. @ Rayik

  Een land opbouwen is niet alleen de regering verantwoordelijk, ook de mensen die er wonen. Bij voorbeeld door belasting te gaan betalen, werkgelegenheid criëren etc etc,
  en natuurlijk zelf gaan werken. Een land naar de klote brengen kan iedereen, sommigen zijn daar meesters in, kijk maar naar de vorige regering. Iedereen
  verwacht dat deze zittende regering binnen 1 jaar wonderen gaat verrichten. Dat willen ze wel, maar het land is totaal failliet. Wij als burgers moeten gewoon keihard werken, en de regering een handje helpen om weer boven op te komen.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.