dinsdag, maart 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVluchtende automobilist rijdt bromfietser aan en verliest bumper

Vluchtende automobilist rijdt bromfietser aan en verliest bumper

-

De Nationale Carrierebeurs

Een automobilist die zaterdagavond een lockdown controle bij de Saronbrug wilde ontwijken en snel op de weg keerde om te vluchten, heeft een bezorger op een bromfiets aangereden. De vluchtende automobilist verloor daarbij een deel van z’n voorbumper inclusief kenteken.

De bestuurder van de auto reed richting Latour via de Saronbrug, waar alle verkeer wordt gecontroleerd vanwege de lockdown. Van de brug af reed een bezorger op een bromfiets. Toen de automobilist de controle zag, keerde hij in één keer snel op de weg. Daarbij heeft hij de aankomende brom geschept.

In plaats van te stoppen reed de automobilist snel door en sloeg op de vlucht. Agenten die dit zagen gebeuren zette de achtervolging in. Tot op moment van schrijven is de vluchtende automobilist, die vermoedelijk een lockdown-overtreder is, niet achterhaald.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

6 REACTIES
  1. CITAAT: Tot op moment van schrijven is de vluchtende automobilist, die vermoedelijk een lockdown-overtreder is, niet achterhaald.
    REACTIE: ze hebben zijn kenteken en hadden direct zijn gegevens moeten natrekken en de eigenaar van he voertuig moeten opbrengen en een alcohol test moeten afnemen. En natuurlijk beslag op zijn auto en rijbewijs.


    Maak melding
  2. Mag niet wensen, maar wat mij betreft, kan hij zich te pletter rijden ”A Dagu”.

    sari tori

    Jack


    gemodereerd
  3. Komt ervan dat kentekenplaten niet worden geregistreerd aan autobezitters. Raar.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES