1 coronadode en stijging COVID-19 patiënten in ziekenhuizen

2
covid-19-coronavirus-patiënt-ziekenhuis-suriname

In Suriname is zaterdag weer 1 persoon overleden aan de gevolgen van besmetting met het gevreesde coronavirus. Ook is het aantal patiënten dat in de Surinaamse ziekenhuizen wordt behandeld de afgelopen dagen gestegen naar 32.

Dat blijkt zaterdagavond 10 april uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering. Uit de cijfers blijkt ook dat het aantal personen in de ICU is toegenomen van 7 (vrijdag) naar 9 op zaterdag.

Het aantal nieuwe besmettingen de afgelopen 24 uur is relatief laag en bedraagt 13 na 117 keer testen. 7 mensen zijn genezen verklaard.

Vrijdag heeft de overheid verscherpte maatregelen aangekondigd in verband met een verwachte zogenoemde derde golf van besmettingen in Suriname. Een persconferentie die gehouden zou worden naar aanleiding van deze maatregelen werd op het laatste moment afgelast.

2 REACTIES

  1. “Het aantal nieuwe besmettingen de afgelopen 24 uur is relatief laag en bedraagt 13 na 117 keer testen”.

    Dus herzie de draconische maatregelen en hou de avondklok gewoon nog strak zoals een kleine week geleden ingesteld is. Het bedrijfsleven krijgt onherstelbare klappen te verduren. Ook op straat merk je aan de reacties van de mensen dat dit net even teveel aan het worden is. Pak de feestvierders aan en de mensen die drinken voor de winkels. Veeg de Braziliaanse buurt schoon. Maar straf niet de gewone werkende man die niemand kwaad doet en met zijn mondkapje zijn boodschapjes doet, zijn brood moet verdienen en binnen zijn eigen bubbel af en toe op bezoek gaat bij familie of vrienden. Zoals de meeste weldenkende Surinamers.


    Maak melding

  2. Of covid of aanrijding of ze plegen zelfmoord of door armoede. Maakt dus niets meer uit dood gaan we toch.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.