Jaloerse man slaat buitenvrouw bont en blauw

13
politie-suriname-auto-zwaai-aan-op-pd

John P. heeft zijn buitenvrouw geslagen met als gevolg dat zij blauwe plekken over haar lichaam heeft overgehouden. De politie heeft hem vrijdag na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

De man zou uit jaloezie de vrouw in Suriname hebben geslagen. De vrouw hield blauwe plekken aan haar lichaam over en stapte naar de politie om aangifte te doen.

De politie begon met de opsporing van de man en hield hem donderdagavond aan. Na zijn arrestatie ontkende hij schuldig te zijn.
 

13 REACTIES

 1. Jaloezie wat een onzekere gast. Waarom meteen een vrouw bont en blauw slaan? Weer zo’n gast die totaal geen greintje respect heeft voor vrouwen. Vraag mij dan stellig af hoe hij de vrouwen in zijn eigen familie behandeld. Wat een waardeloze gast. Kan je zelf geen kerel noemen. Bah en hij is geboren uit een vrouw. Sommigen hadden nooit geboren mogen worden. Wanneer houdt dit een keertje op. Je leest vaak hier dat vrouwen worden vermoord, bedreigd met de dood, verkrachtingen van jonge meisjes en jongens. Wat bezielt deze gasten. Ik krijg echt plaatsvervangende schaamte dat ik Surinamer ben. Wil een vrouw of man je niet meer om wat voor reden dan ook,of tik joe bundel en go. Een vrouw of man is niet je bezit. In een relatie loopt iemand een tijdje met je mee. Gaat het niet meer dan oeng panja. Slaan, bedreigen dan ben je heel laag bij de grond. Echte heren slaan of bedreigen nooit een vrouw. Doen enkel slappe agressieve lingen.
  gemodereerd

 2. Dat noemt men geen slaan meer maar Mishandeling, Mischien kan de Politie hem met een baletta goed slaan, om hem het verschil duidelijk te maken tussen slaan en Mishandeling als het kan het liefst op zijn zitvlak zodat hij het pijn ervaard


  Maak melding

 3. Laffe hufters, pak iemand die net zo sterk is of sterker , maar van vrouwen en kinderen blijf je af met je gore rotpoten
  gemodereerd

 4. Als deze “man” zijn BUITENvrouw bont en blauw kan slaan. Dan kan zijn BINNENvrouw hem ook door zijn kop schieten…

  Je bent echt een idioot als je jaloers wilt spelen terwijl je uitloopt.


  Maak melding

 5. waardeloze figuren zowel de man als die vrouw , zijn ze soms ratten die doen ook snel hup hup hup en tot de volgende keer , en die rattenman zag dat een andere rattenman hup hup hup deed en werd hij jaloers en sloeg de rattenvrouw bond en paars , gewoon al die ratten doodknuppelen.


  Maak melding

 6. Het wordt tijd dat de rollen omgedraaid worden. Dat vrouwen hun vreemdgaande mannen eens mores leren en bloedens toe hun schedel inslaan. Deze John is een lafaard.
  gemodereerd

 7. Zijn sommige vrouwen zo afhankelijk van andere mannen, onbegrijpelijk is dat.
  Het is een gewoonte geworden, dat meerder mannen buiten relatie hebben.
  je zorgt dan zelf voor problemen en dan ben je zielig, omdat het niet goed is afgelopen.
  in deze situatie moeten ze hun gezonde verstand gebruiken.


  Maak melding

 8. Is ook gewoon krasie…jeuk… en geen verschil tussen man en vrouw.
  Ze willen het allebei…dus geen bullshit fabeltjes over de arme afhankelijke dame…is allemaal leuk en lekker zolang de behoeften bevredigd worden.
  En dit gebeurd overal ter wereld.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.