Bestuurder valt in slaap en komt met pick-up in bosjes langs Afobakaweg terecht

4

De bestuurder van deze pick-up is vanmorgen in slaap gevallen achter het stuur, toen hij over de Afobakaweg in Suriname reed. Hij raakte hierdoor van de weg en kwam terecht in de bosjes.

De man reed rond 09.45u over de weg richting Paranam, toen het nabij mast 6 mis ging. Hij verklaarde zelf dat hij in slaap was gevallen. Het voertuig ging naar de rechterkant van de weg waar hij eerst een billboard van Telesur kapot reed.

Vervolgens eindigde de pick-up in de bosjes. De man zat alleen in het voertuig en is met de schrik vrijgekomen. De schade aan het voertuig is aanzienlijk.

Een sleepwagen die werd ingeschakeld kon het voertuig niet uit het bos trekken. Een voorbijganger met een truck heeft assistentie verleend om de pick-up eruit te halen. De Surinaamse politie was snel ter plekke en heeft de zaak in onderzoek.

4 REACTIES

  1. Wel heel vreemd dat je zo op klaarlichte dag in slaap valt, ik neem aan dat je zelf wel merkt dat je zo moe bent en het tijd is om je auto even aan de kant te zetten en 30 minuten rust neemt, maar als je doorblijft rijden dan gaat je Ogen idd plotseling helemaal dicht en soms sluit men de oogjes voor enkele seconden vooral als de weg vrij is dan beland je idd in de struiken zoals deze Bestuurder het is wel een duur slapjes geweest gezien de schade gelukkig voor hem dat er geen andere deelnemers op de weg waren.


    Maak melding

  2. Wat een oen, heeft gisteren na 8:00 uur ’s avonds tot ???? laat ( lockdown tijd ) zeker ergens zitten te zuipen , en ja de volgende morgen roept de plicht om te gaan werken , en je wilt slapen he , maar net wat iemand hier boven zegt , gelukkig geen anderen betrokken bij dit ongeval op de dodenweg.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.