39-jarige vrouw overleden na cosmetische operatie in Turkije

36
39-jarige vrouw overleden na cosmetische operatie in Turkije

De 39-jarige Sharida Tuinfort uit het Nederlandse Rockanje, is in februari overleden na een cosmetische operatie in Turkije. De alleenstaande moeder van drie kinderen, kreeg op woensdag 24 februari in Istanbul de ingreep. Drie dagen later kwam ze te overlijden.

Volgens de familie was Sharida een knappe vrouw, maar wilde toch wat aan haar buik laten doen. Dat zou vooral door vriendinnen zijn aangepraat, zeggen ze tegen het Algemeen Dagblad. Dus ging ze naar Turkije waar de behandeling goedkoper is dan in Nederland.

Tuinfort liet volgens de krant voor 8.000 euro een buikwandcorrectie (een tummy tuck) uitvoeren. Tegelijk wordt er liposuctie uitgevoerd op haar buik, middel, armen, rug, nek en dijen. Een deel van het verwijderde vet wordt in haar billen gespoten: een Brazilian butt lift.

Na een operatie van 6 uur had ze veel pijn en drie dagen later overleed ze op de intensive care van het Turkse ziekenhuis. In de overlijdensverklaring staat dat ze is overleden door een longembolie: een bloedprop die een ader in de longen blokkeert. De familie is woedend op de arts.

Sharida is niet de enige; voor drie andere vrouwen die naar Istanbul gingen om mooier én gezonder te worden, eindigden de operaties in een drama. Ze werden doodziek na hun cosmetische operaties door dezelfde arts, schrijft de krant vandaag.

36 REACTIES

 1. mooier en gezonder?
  van dit soort operaties wordt je niet gezonder.
  overdreven operaties die geen enkel doel hebben behalve ijdelheid
  you took a chance? and you lost..


  Maak melding

 2. 39-jarige vrouw overleden na cosmetische operatie in Turkije.

  Triest en droevig verhaal.
  Maar de Almachtige creëerde een VROUW met alles erop en eraan.
  Maar het is niet voldoende op deze AARDKLOOT.

  Het moest maar middels een COSMETISCHE ingreep via een medische behandeling veranderen.
  In het bovengenoemd artikel lees ik tussen de regels door, dat Sharida Tuinfort een knappe en mooie vrouw was maar wilde toch wat aan haar buik laten doen.

  En nu laat ze door beïnvloeding van (vriendinnen) 3 kinderen achter.
  Ik denk niet dat het proces in Turkije succes zal opleveren.
  Vooral m.b.t. het VROUWEN BELEID van president Erdogan in Turkije.
  gemodereerd

 3. Precies wat mijn voorgangers schrijven. Je bent knap en mooi maar toch wilde ze op advies van haar vriendinnen aan haar buik laten sleutelen. Ja je hebt in dat buik drie gezonde kinderen gebaard en dan gaat de huid niet meer zo strak zijn. En ja het is Turkije he en geen USA. Dus zal een prices geen zoden aan de dijk zetten.
  gemodereerd

 4. Sorry hoor ik vind je bent een volwassen vrouw moeder van drie en dan worden beïnvloed door vriendinnen kom op. Ze is zelf gegaan dus de verantwoordelijkheid ligt bij haar.
  gemodereerd

 5. schoonheid/alles heeft een prijs

  wat kan hieruit worden geleerd? Laat dit een wijze les zijn voor iedere jonge dame.

  Sterkte toegewenst aan het gezin

  Moge haar ziel in vrede rusten.


  Maak melding

 6. Hoe mooi wil je zijn madam! Opvallen en aandacht zoeken. Het lukt soms om er goed vanaf te komen em soms weer niet. You took the chance . Je had dus geen lucky number
  Een bekende surinaamse zangeres heeft het gedaan en is er goed vanaf gekomen. Nu is ze extra. Ze heeft nu grote billen en op allerlei manieren zoekt ze die blikken.
  Good luck voor hen die het proberen. Its up to you
  gemodereerd

 7. Ik vind het erg voor de ouders en kinderen die ze achrer heeft gelaten. 8000 euro spenderen aan je uiterlijk, terwijl je een alleenstaande moeder bent van 3 kinderen.
  Operatie geslaagd patiënt bezweken.
  Ik hoop dat dit een waarschuwing is voor anderen.
  Het zijn ingrijpende ingrepen en ieder mens reageert anders, krijgen minder dan wel fatale complicaties.
  Op aanraden van vriendinnen?
  Ze was volwassen genoeg en is het slachtoffer van haar ijdelheid.
  Ik heb een verrimpelde verpakking en ben er dik tevreden mee.
  Weet waaraan je begint, kennelijk was het de risico waard. De behandeling was inderdaad goedkoop en is haar duur komen te staan.
  Wrang maar waar.


  Maak melding

 8. Triest, maar ik geloof dat het anderen niet afschrikt. Ik vind het jammer dat mensen niet te vreden zijn over hun uiterlijk. Als vriendinnen je zo kunnen beïnvloeden, dan moet je een weerbaarheids cursus gaan volgen of langs een psychiater. Want dan ben je zwak.


  Maak melding

 9. Het had ook een succesverhaal kunnen zijn. In dit geval niet. Sowieso is volgens pakiratigri, raad zoeken bij vriendinnen een absolute ramp. Vrouwen denken niet rationeel en laten zich leiden door Walt Disney verhalen of Hollywood , of Bollywood Nu komt het zover dat je boos wordt op Turken. Nee hoor ,de operatie is gepleegd in Turkije met een doel. Deze vrouw wilde zich meten aan andere mooie vrouwen. Waarom dan? Is er een operatie mislukt waarbij de universiteit kon verklaren dat iemand helaas overleden is vanwege studie? Desondanks , R.I.P.
  gemodereerd

 10. Neemt niet weg dat je wel moet gaan kijken wat er daar allemaal gebeurt. Het is een ernstige zaak.
  gemodereerd

 11. Triest ik ben eens met mix chick ik weet niet waarom maar het zo is, het schrikt mensen niet af ook met drugs gebruik in nederland beroving en moord mensen mensen gaan op dezelfde weg verder. Zit er soms stront in hun kop. Mijn gebit bijna gesloopt door turkse tandarts wil al mijn gezonde kiezen uittrekken voor gebit maar ik vertrouw haar niet, hun zijn heel rancunes zogenaamd lief ook ik ken deze mensen al 45 jaren in holland. Hollanders zijn dol op hun maar hebben nu allemaal ern kunstgebit jong en oud. Hun slopen je uit haat en nijd ook.


  Maak melding

 12. Wat een mooie vrouw, en toch niet tevreden met je uiterlijk, ik ben niet daar geweest, dus kan ik niet zeggen of ze is overgehaald door vriendinnen, maar ik vindt het een trieste bericht,te meer omdat zij 3 kinderen heeft, rust zacht mens,alles kan soms een rede hebben, mensen niet te snel oordelen aub


  Maak melding

 13. Nou lees dit dan, het is inderdaad dat Turkse artsen pruts werk leveren, een jonge man uit denhaag is naar Turkije geweest voor haar implantatie, na 2 jaar beginnen de haar opnieuw te vallen, en dat geintje heeft €5000 gekost, dus mensen oppassen als overweegt om naar Turkije te gaan voor dergelijke ingreep, en soms lukt het wel,maar we zijn niet ,allemaal het zelfde,


  Maak melding

 14. Regering ga niet in zee met de turken , ze zijn nog slechter dan de chinezen , allemaal troep wat ze doen en je moet veel betalen voor die troep , maar ja dictator landen , net zo als rusland , cuba , venuzuela en noem ze maar op.
  Die vrouw heeft niet goed na gedacht , en keek in de verkeerde spiegel , en nu kan ze niet meer tegen die spiegel zeggen , spiegeltje aan de wand wie is het mooiste van het land , dom mens , je was alleenstaande moeder en je kinderen moeten het nu zonder moeder doen , heel triest voor die kinderen.


  Maak melding

 15. Wie weet niet dat dit soort ingrepen
  laten verrichten in turkije spelen met je leven is?
  Ik blijf met me grote buik hoor zolang ik in leven bennom me kid te verzorgen a boeng keba.

  Bovendien kun je trainen om je lijf mooi te krijgen.

  De vrienden die der dit hebben aangepraat zullen t op hun geweten dragen.
  gemodereerd

 16. Ze was niet alleenstaand!! ze heeft een vriend al 9 jaar. Ik weet niet waarom dat gezegd wordt. En ze is idd gepusht om te gaan daar is bewijs van.

  Antwoord: staat duidelijk in het artikel van AD, die de familie heeft gesproken.
  gemodereerd

 17. ze zou met een groep mee gaan waar je goeie begeleiding krijgt van een tolk enzo daar is ze uitgestapt door die vriendin. Zo is ze bij deze arts terecht gekomen alles was daar slecht service hygiëne. Ze hadden geen schone handdoeken dus dan kan je al nagaan hoe erg het daar was. Dus door slechte info en weinig onderzoek is ze het zo gelopen.
  gemodereerd

 18. Men beschouwt de medische zorg als een supermarkt waar alles risicoloos te kopen valt. In Nederland heeft men een uitgebreide voorgesprek over het nut en noodzaak van de ingreep. Over de nazorg wil ik het niet eens hebben. Die is in een land als Turkije zeker niet optimaal.
  gemodereerd

 19. Sma ai zegt men!!
  wie mooi wilt zijn moet pijn lijden!!
  gaat het niet goed dan ga je dood!!
  doet niet voor haar zelf,maar’SMA AI’!!
  je hebt 3 kinderen,wie lijd nu in Gods naam!!
  DE KINDEREN!!!!
  heel triest!!!!
  🙏🏼God hebben je ziel🙏🏼
  gemodereerd

 20. Turkije is geen dictatoor land ons cultuur en geloof regels passen niet bij die van jullie en trouwens 80% van de turkse vrouwen zijn tegen het verdrag van vrouwenrechten omdat dit tegen ons cultuur traditie regels zijn. Waarom bemoeien jullie met onze zaken dat doen wij toch ook niet met jullie?
  Nederland is ook niet zo een veilig land heb hier ook problemen gehad met de zorg. Ik ben nederlands maar noem me eerder turk omdat jullie zo een rasistisch volk zijn. scheer niet iedereen door 1 kam dit was gewoon een fake arts die heb je ook gewoon in europa
  En jullie denken dat veel moslim vrouwen geen vrijheid hbben is grote bulshit ze hbben even veel rechten. En sex voor het huwelijk en met meer mannen ben je gewoon een slet. daar zijn jullie heel goed in en ga geen zielige verhaaltjes schrijven als je ballen hebt kom je naar beverwijk centrum en kijken of je dan nog ballen hebt en deze nog uiteindelijk overhoud pussy’s.
  gemodereerd

 21. De hele zooitje in nederland is lekker bezig mooi te worden en doen ook aan maagdenvlies correctie nu voelen en zien ze de ellende en pijn. Plastic chirugie aan wie laten ze zien. Ook in nederland maagdenvlies correcties onder hindoestanen en turken marokanen. Ik heb ook een puur hindoestaanse buurvrouw ook haar dochter met diverse mannen geslapen en maagdenvlies correctie ze is vriendin van mij duivelse nachtmerrie enge vrouw en zuchtig bakroes zijn hun. In nl gebeuren veel maagdenvlies correcties. Ik weet veel van maar ga liever niet schrijven die enge bakroes loeren mij roddelduivels zijn het. Het is een zooitje.Ik ben moe om verder te schrijven ik wil rust tijdelijk.


  Maak melding

 22. Maagdenvlies operaties in Nederland? Zinloos! Elke Hindoestaanse man weet tegenwoordig dat er een kans van 80% is dat een Hindoestaans meisje/vrouw geen maagd meer is. Omdat de opvoeding tegenwoordig niet meer deugt of als ouderwets wordt gebrandmerkt. Zelfs oma’s van 80 jaar durven tegenwoordig niet meer ouderwets zijn.


  Maak melding

 23. Zo te zien aan de naam – ja, een naam zegt veel – betreft het een muslim Hindoestaanse die met een creool is getrouwd? Misschien had creool een grotere achterwerk nodig en een plattere buik? Sowieso is een creoolse verwijt vaak dat Hindoestanen een platte achterwerk hebben. Creoolse dames hebben blijkbaar wel een termietennest als achterste.


  Maak melding

 24. @jaichand mooie opmerking over de maagdenvliescorrecties gelukkig geen taboe voor u als hindoestaan maar openlijk zichtbaar schrijven. Mooi zo.


  Maak melding

 25. Vrouwen die dood gaan of zwaar verminkt raken na een cosmetische operatie in Turkije is niet nieuw.
  Gebeurd al tientallen jaren.
  Turkse plastische chirurgen vragen jonge vrouwen in het Verenigd Koninkrijk (VK) in Suriname kortweg Engeland genoemd, om via het internet mooie praatjes over deze beunhazen te vertellen.
  Deze zogenaamde influensers (beïnvloeders) moeten zoveel mogelijk klanten voor deze Turkse klinieken rondselen. Als tegenprestatie kregen deze dames grote kortingen op cosmetische operaties die ze ook bij deze klinieken moeten ondergaan. Bij een aantal van deze influensers eindigden hun eigen operaties rampzalig. En die hebben zich daarna via Facebook etc bij het publiek beklaagd en voor zulke Turkse beunhazen gewaarschuwd. Maar er blijven vrouwen uit Europa richting Turkije gaan om zich door een stelletje oplichters te laten verminken.
  Ach ja. Genoeg dommies om te belazeren.
  gemodereerd

 26. @omer atturk voelt zich gediscrimineerd zielig. Helse rioolratten deze turken en marokanen elke dag bij mij aanbellen voor de pakketen van rot antilliaanse dikke vette billen buurvrouw hun beffen die dikke vette billen en mij kanker turk buurman die overmij bij kanker woonbron in rotterdam ging klagen dat ik steeds niet tegen hem wil praten en hij haalde criminele familie uit turkiye om avonds bij mij aan te bellen loop maar de klootzakken enz.Hindoestaanse jongen mij buur jongen in suriname uit commewijne gewurgd in rotterdam noord eerst hem verkracht homo’s gruwelijke duivels zijn jullie en racistische en roddelen bij de witte hollanders dat we surinamers lui zijn en jullie pesten wij mogen niet ons zelf zijn. Achterlijke dieren zijn jullie racisten.


  Maak melding

 27. Ik heb mn tanden laten doen en mijn ogen laten laseren in Turkije. In een staatskliniek. Dus niet bij een privé kliniek waar je de helft betaald. Je krijgt waar je voor betaald in Turkije. Ik ben uitstekend verzorgd en heb zelfs bij mijn oogarts thuis met zijn gezin gegeten. Mensen uit Nederland willen voor een kwartje het beste. Dat zit in hun VOC mentaliteit. Dat nemen de migranten over van ze.

  Er zijn Russen aktief in Turkije die luxe ogende privé klinieken opstarten met middelmatige artsen in dienst. Tja als je voor 1500 euro alletwee je ogen kan laseren inclusief verblijf, dan moet je toch weten dat dit te goedkoop is. Bij de staatsklinieken werken ervaren artsen die hoog aangeschreven zijn en ze nemen contact op met je huisarts om je dossier na te lopen of je niks mankeert.

  Om nu dit op de Turken af te schuiven is niet eerlijk. Turken verplichten niemand en overal zijn sjarlatans werkzaam.
  Turken zijn hardwerkende mensen die zich niet met jou bemoeien. Die Ataturk hierboven is absoluut geen Turk. Turken zitten niet op waterkant.net. Die zijn hard aan het werk. Geld verdienen voor hun gezin. 1 gezin dus geen meerdere vrouwen her en der.
  gemodereerd

 28. @Renee

  Beïnvloeders?
  Je kun gewoon zeggen dat het misleiders zijn die weten dat ze fout bezig zijn. Maar er zelf voordeel van hopen te hebben en dus hun geweten negeren.
  gemodereerd

 29. Sandra zielig voor deze mevrouw tuinfort maar ze zijn altijd ziekelijk bezig met vriendinne en mooi zijn , maar turken roepen altijd als er iets gebeurt het was of is geen echte turk. Ik ken turken in mijn wijk 1 turks man heeft 5 vrouwen hij heeft werk daarnaast uitkering in belgie duitsland en nederland naast werk frauderen en altijd hard aan het werk in bed met 5 vrouwen 1vrouw is zijn dochter denk ik. Turken roepen altijd het is geen echte turken hollanders racisten als hun negatief over hun zelf lezen gaan ze knarsen tanden en dan lezen ik hoop …. voor hun. Dus klopt niet over dat surinamers her en der vrouwen hebben in koran staat dat 1 moslim man mag 7 vrouwen hebben. 1 gezin met 5 vrouwen en ik weet niet hoeveel kinderen dit gebeurt ook bij marokanen en turken. Onze voorouders hebben in suriname kapot gewerkt voor de witte hollandse reet en nu wil ik genieten van dat goud die de hollanders hebben verstopt. Daarom noemen hollanders ons surinamers lui hun boeven hebben ons goud in turkije was geen slavernij etc etc.Als ik naar de apotheek ga een turks jonge vrouw met een arubaanse man roddelen en praten dat ik medicijn kom halen hun willen niet bezorgen.echt hatelijk heb ik ook meegemaakt. Die man wilde mij medicijnen niet bezorgen het is multi culti shit ook in holland. Hollander wil ons gestolen goud opvreten als dat niet krijgen zijn wij lui.


  Maak melding

 30. @angela,
  Dan steek je het huis van de Turkse moordenaars in de fik ?
  Ja als je het zo zeker weet dan had ik al lang het huis van hen in brand gestoken ook direct een oplossing tegen de duivel.
  Ja Turken zijn hardwerkende mensen vooral in de drugscriminaliteit. En over de moslem identiteit wil ik het niet hebben … dit valt erg tegen!
  gemodereerd

 31. @ Sandra
  . Dus klopt niet over dat surinamers her en der vrouwen hebben in koran staat dat 1 moslim man mag 7 vrouwen hebben.
  Hoeveel vrouwen had Abraham ? Toch niet slechts 1 ?
  Kijk, ik heb toevallig veel moslimvrienden van Hindoestaanse en Javaanse en nu ook creoolse afkomst en bij mijn weten zijn ze allen met 1 vrouw getrouwd. Wat Turken en anderen doen is vaak in strijd met wat in de Koran staat. Toen ik nog in Holland woonde, was niet halal eten vaak geen probleem. Turkse vrienden vinden het geen probleem om varkensvlees te eten terwijl in de Koran staat dat het verboden is. Nu moeten ze 100% halal geslacht vlees eten.
  gemodereerd

 32. Jaichand
  11 april 2021 At 17:19
  Maagdenvlies operaties in Nederland? Zinloos! Elke Hindoestaanse man weet tegenwoordig dat er een kans van 80% is dat een Hindoestaans meisje/vrouw geen maagd meer is. Omdat de opvoeding tegenwoordig niet meer deugt of als ouderwets wordt gebrandmerkt. Zelfs oma’s van 80 jaar durven tegenwoordig niet meer ouderwets zijn.

  En wat vindt u van de duizenden jonge meisjes die door fanatieke Hindoes in India worden verkracht met goedkeuring van de BJP? Hebben deze meisjes recht op een maagden vliesreconstructie
  gemodereerd

 33. @paul ik heb geen zin om te reageren ik ga toch reageren ik hou het kort. In india is het een hele andere samenleving dan wij denken. Daar eten de hindoes gewoon rundvlees maar sommige hindoes op de radio in rotterdam op de radio spelen zogenaamd heilig met heilig geschriften .Wat je aanhaalt gebeurt ook in pakistani ook pedofilie jonge meisjes met oude mannen seks en trouwen. Ik hou het kort. Of turken volgens koran leven of niet dat weet ik niet maar er zijn wel turken homofielen stiekem doen hun het. Ik reageer ook voor @ jai chand want hey was mij tekst maagdenvlies correcties. India is een land vam extremen ik heb geen bewijs waar zijn de hindoe ontmaagde meisjes van india als bewijs dan naar de VN voor onderzoek tegen BPJ. Dus paul je bent ook een hindoestaan maar doet zich anders voor noh.


  Maak melding

 34. @ paul moslims verdedigd je maar het zijn echte shit rioolratten als ze bij de politie zijn loeren ze je te pakken het zijn viese kanker ratten ik ken ze ze staan dagelijks in mijn straat met kanker hollanders te roven in politie auto zelfs het zijn boeven zo hebben ze haar leven van tuinfort geroofd. Hun denken alles te weten kanker stink bek moslims ze moeten alles van je hebben en afpakken vuile riioldieren zijn het. Ik heb kanker ervaring met hun bij de politie enz.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.