23-jarige man aangehouden na bedreiging en mishandeling zus

2
Gevangenis
Voorbeeldfoto

Op woensdag 7 april 2021 is de verdachte O.L. (23) door de politie van bureau Friendship (Coronie) aangehouden. Hij wordt verdacht van bedreiging met enig misdrijf tegen het leven gericht en mishandeling van een vrouw.

De vrouw in kwestie is zijn zus R.J. die aangifte deed tegen haar broer. Wat de aanleiding is voor het gedrag van haar broer is niet bekend.

Na overleg met het Openbaar Ministerie in Suriname, is O.L. hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

2 REACTIES

  1. Toemsi kronto watra no boeng brada, ye sie sang é psa tog!!!

    sari ori

    Jacko
    gemodereerd

  2. Het wordt steeds erger hier in Suriname in familie verband , , zoon verwondt moeder over geld , , broer slaat andere broer met fles op zijn kop ook om geld , , nu broer mishandeld zus reden nog onbekend , , vader misbruikt zijn bloed eigen dochter om lust , , neefje bedreigt oom ook om geld , , nichtje bedreigt oom om een telefoon , , en wat is er niet meer gebeurd , , zeer zorgwekkend , straks hebt je geen familieband meer maar ieder voor ieder.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.