Scholen starten normaal op maandag 12 april

7
school-mulo-leerling-onderwijs-suriname

De directeur Algemeen Vormend Onderwijs van het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur in Suriname, heeft woensdag bekend gemaakt dat de scholen volgens planning normaal starten op maandag 12 april 2021.

Momenteel doet er een vals bericht de ronde dat de scholen niet op 12 april zullen opstarten. Het ministerie zegt zich te distantiëren van dit bericht en roept de samenleving op om de officiële bekendmakingen op de Facebookpagina en website van het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur te blijven volgen voor de juiste updates.

De instellingen die op 12 april volgens planning starten zijn de GLO, VOJ en VOS scholen aldus directeur Yuro Dipotaroeno in onderstaande brief van het Surinaamse ministerie:


7 REACTIES

 1. Dus dan liegt en over het covid gebeuren. Mensen ga niet zomaar testen. Ze verzinnen gewoon covid voor je en geven je een stukje papier.
  Als er ong 200 geteste mensen zijn is het omdat er een vlucht is.
  Cosringtin zelf moet je niet geloven. Liegt no moer. Als de zo besmettelijke variant hier is waarom grenzen open, waarom begint de school???
  gemodereerd

 2. De Pandemie is de grootste boosdoener.
  Als de overheid snel is met de vaccins, dan scheelt er een hoop.
  Heel jammer voor de kinderen voor hun ontwikkeling,
  sociale contacten en algemene welzijn.
  Er loopt een heel grote achterstand b.v, wordt bar slecht de taal gesproken.
  Hoop, dat er op korte termijn verbetering is en er moet ook een Leerplicht komen.


  Maak melding

 3. Wat een geweldige doortastendheid van deze geweldige regering o.l.v. ZE Santokhi die zeer de nadruk op de ontwikkeling van het volk legt. Ten koste van bijna alles wordt geprobeerd om de enorme achterstand die Suriname op ontwikkelingsgebied heeft teniet te maken. Ga maar na onder de populisten en de fascisten van de NDP was er totaal geen aandacht voor onderwijs en was men alleen in de enorme rijkdommen van dit land geïnteresseerd. Zelf de grootste racist in dit land, Clifford Limburg, kon op een vorstelijke beloning voor zijn haat jegens de Aziaten rekenen. Gelukkig dat deze ‘ Idi Amin’ van Suriname monddood gemaakt is. Maar ja hij blijft een kakkerlak…..
  Neen, deze geweldige regering verdient alle respect en dient gesteund te worden.
  gemodereerd

 4. 54 nieuwe gevallen vandaag. het lijktbop een 3e golf. ik denk niet dat dit doorgaat….
  gemodereerd

 5. die w…y moeten ze niet vaccineren tegen covid , maar een spuitje geven met covid , ze zal lucht happen en kan dan niet meer zeggen dat covid echt bestaat , en op de IC is geen plaats voor paarse ratjes , ongedierte wordt verdelgd.


  Maak melding

 6. Aan Achterlijke Wendy: Die duizenden doden in buurland Brazilië zijn dan ook verzonnen. Ik hoop dat je besmet raakt met Covid-19 en op het IC terecht komt.

  Je bent al besmet geraakt met het DOMHEIDVIRUS. Je laat keer op keer blijken dit virus niet te beteugelen is.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.