maandag, maart 4, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan (27) aangehouden voor mishandeling en bedreiging buitenechtelijke vrouw (29)

Man (27) aangehouden voor mishandeling en bedreiging buitenechtelijke vrouw (29)

-

De Nationale Carrierebeurs

De Surinaamse politie heeft een 27-jarige man aangehouden voor mishandeling en bedreiging van zijn buitenechtelijke vrouw. De verdachte F.A. is op zaterdag 3 april door de politie van het bureau Corantijnpolder aangehouden, meldt het Korps Politie Suriname.

De 29-jarige aangeefster R.S. deed op zondag 14 februari de eerste aangifte van mishandeling tegen de verdachte, Ondanks zij vaker haar beklag tegen F.A. had gedaan, wenste zij echter geen strafrechtelijke vervolging tegen hem, maar dat hij ernstig door de politie werd aangesproken.

De jonge vrouw werd op woensdag 31 maart wederom mishandeld door F.A. en stapte daarna weer naar de politie. Bij die gelegenheid verklaarde zij dat ze twee kinderen heeft met de verdachte en dat hij vaker bij haar thuis komt om geld te brengen voor de kinderen.

Toen hij op 31 maart geld voor de kinderen had gebracht, wendde hij zich weer tot haar en wilde het geld terug hebben. Hij beschuldigde haar ook dat ze een andere man zou hebben en bedreigde haar, waardoor dit uitmondde in een handgemeen. De aangeefster heeft hierbij slagen in het gelaat en op haar hoofd moeten incasseren.

De verdachte F.A. werd direct opgespoord en op zijn woonadres te Corantijnpolder aangehouden. Hij ontkent het strafbare feit te hebben gepleegd en gaf aan dat hij het slachtoffer slechts heeft gestoten.

Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is F.A. in verzekering gesteld. De afdeling Huiselijk Geweld van Regio West is belast met het verder onderzoek meldt de politie.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

15 REACTIES
 1. saka saka dagoe. Dus ze mag geen nieuw leven opbouwen. dan wil hij zijn kinderen niet meer verzorgen. Schop hem dood
  net als deze mpp held
  at5.nl/artikelen/208325/bijna-twee-miljoen-euro-coronasteun-voor-festivals-in-de-stad


  Maak melding
 2. Sommige (kerels nou, wat voor dat gaat) zijn zo laf om aan te zien. Steek toch een mest vork dwars door zijn flikker man, ben je gelijk van hem af.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. Ze hebben kinderen, dus het is zijn ex-vrouw en geen buitenechtelijke vrouw? Beetje raar artikel.


  gemodereerd
 4. Mevrouw had dan vanaf het begin geen getrouwde man moeten lastig vallen.
  Alle begin is mooi, maar de prijs voor de buitenechtelijke relatie gaat zich nu wreken.
  P.s: mishandeling keur ik wel niet goed


  gemodereerd
 5. @zwartmans je woede temperen s.v
  .p niet doden woede incasseren we zijn volwassene geen kinderen. Vreemd gaan is traditie in su moet je dit koesteren of loslaten. Surinamse …drift is anders. Ik weet het in ieder geval niet.


  Maak melding
 6. @ Angela

  Die vent nou ja ”Vent” moet dat met zus(je) dat flikken dan loopt hij nu armloos door het leven. Dus in Su is het een traditie als je een buiten vrouw/man hebt, wat is dat een klote traditie! Ook als je in de kerk plechtig hebt beloofd, tegenover de pastoor en onze lieve Heer? Nou als je met iederéén het bed wilt delen, dan moet je niet trouwen
  dat is mijn motto. Blijft dan liever vrijgezel en ga maar lekker met iedereen een wip maken.


  gemodereerd
 7. Angela waaaar heb je het in Gods naam over????
  Vreemdgaan is traditie in Suriname?????🤯.
  Lekker hoor. wat heeft je moeder aan zo’n uitspraak.
  Er zijn zo wie zo twee mensen voor nodig om vreemd te gaan.
  Aan deze traditie doe ik echt niet aan mee hor mi schat.
  Je mag zelf kiezen als je het wil doen of niet .het heeft met respect te maken.


  Maak melding
 8. @koos banti je draait meteen door rustig blijven je ontoloft als Pagara vuurwerk hoor elke dag komen zulke berichten langs het hoort bij veel surinamers je weet het zelf niet maar jullie doen het ook mee . Voor de 1 respect de ander manier van leven en waarom ontploffen jullie als bommen pagara vuurwerk in het hindoestaans als jullie mij reactie lezen.Het is nog geen Oudjaar pas over 8 maanden Pagara time.


  Maak melding
 9. @koos banti gekke hindoestaan of creool ik denk hindoestaan ben jij die ook enge voodoo doet zoals ik vele ken die drinken lijken gewassen water van dode mensen op in Den haag waarom val je hun niet lastig en hun eten as van crematie omdat ze gestoord en hatelijk geen naaste liefde kennen alleen maar haat jaloezie jij en nog een paar zijn netals mijn pagara buurvrouwen vuurwerk bommen. Zeer eng en gevaarlijk.


  Maak melding
 10. angela een hooivork zal ook goed bij je staan , maar pas op die is veel scherper dan een mest vork , je hebt twee soorten hooivorken een met twee scherpe tanden of een met drie scherpe tanden , een perfect wapen ze zeggen ook wel eens je kunt er ook vlees mee aanspiezen


  Maak melding
 11. @wat zieke geest vuurwerkbom ben je scheldt mij voor paarse rat uit nu niet meer? Ik hoop dat ndp aangifte tegen jou gaat doen pestpok ben jij. Ik ben dan benieuwd want jullie zijn echte aso’s.


  Maak melding
 12. Angela sorry ik doe niet aan voodoo
  Ik heb wel 6 bakru’s.
  Dus als je met een probleem zit kan ik een van mijn bakru’s naar je toe sturen.
  Mijn bakru’s lossen al je problemen op.👻


  Maak melding
 13. @koos banti o ja ik echt heb last van duivelse….. in mijn omgeving. In den haag een voodoo buro hun geven crematie as en water van gewassen overleden persoon voor in de eten te gooien voor duivelse lastige buren mijn buurvrouwen kunnen het goed gebruiken. Zeer weerziendwekkend maar waar mensen doen het. Dus bakroe’s niet nodig. ###


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES