Dronken Nederlander (67) rijdt twee auto’s en schutting aan

13
auto-rijdt-schutting-aan-schade
Archieffoto schutting aangereden

Een 67-jarige Nederlander heeft woensdagmiddag een aanrijding veroorzaakt aan de Kasabaholoweg waarbij hij twee voertuigen en een schutting heeft aangereden. Hij is vandaag na verhoor door de politie in Suriname heengezonden.

Uit het onderzoek blijkt dat de man onder invloed van alcohol verkeerde. Hij is in het bezit van een Nederlands rijbewijs en rijtoestemmingsbewijs. De politie heeft beide documenten ingevorderd.

De Nederlander reed over de Kasabaholoweg en verloor de controle over het stuur. Hij kwam in botsing met een wagen die vanuit de tegenovergestelde richting kwam. Beide voertuigen zijn daarbij zwaar beschadigd. Na die botsing kwam de 67-jarige in botsing met een tweede tegenligger. Die wagen waarvan de bestuurder na de aanrijding is weggereden, heeft vermoedelijk geen grote schade.

Vernomen wordt dat de Nederlander na de aanrijding wilde doorrijden, maar het gelukte hem niet. Hij ramde een schutting en kwam daar tot stilstand. De Surinaamse politie heeft de wagen van de Nederlander in beslag genomen voor herkeuring. Niemand raakte gewond bij deze aanrijding. 

13 REACTIES

 1. Het is de schuld van de Surinaamse alcohol fabrieken.De gehalte alcohol is te groot dan wat deze nederlander in Nederland gewent is.


  Maak melding

 2. Deze Nederlander van( Su origine? ) moeten ze de tering slaan. Is hij soms van de pot gepleurd, of zo ? Hier zou hij zijn rijbewijs voorgoed kwijt gezien zijn leeftijd!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. In zijn land zou hij niet dronken achter het stuur zitten. Opsluiten en nadien pisten nr ned. Saar moet uitschot naartoe.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.