Brazilianen ontdekken drugs in privévliegtuig met bestemming Suriname

26
Brazilianen ontdekken drugs in privévliegtuig met bestemming Suriname
Het vliegtuig waar het om gaat - Foto (c) Ministério da Justiça e Segurança Pública.

De Braziliaanse federale politie heeft op de luchthaven van Belém twee personen gearresteerd. Ze zouden met een privévliegtuig naar Suriname reizen met flessen cosmetica, waarin verdovende middelen waren verstopt. Dat maakte het Braziliaanse miniserie van justitie bekend.

Het privévliegtuig dat op weg was naar Suriname, werd op de binnenplaats van de luchthaven van Belém gespot met een doos die niet was aangegeven bij de douane. Een team van de federale politie is ter plaatse afgereisd om een ​​inspectie uit te voeren van het vliegtuig en de aangetroffen cosmetica. Daarbij werd geconcludeerd dat het ging om verdovende middelen scheef Ministério da Justiça e Segurança Pública.

Twee bemanningsleden van het vliegtuig werden ter plekke gearresteerd. Ze worden ervan verdacht deel uit te maken van een internationale drugsbende. Of het gaat om Surinaamse personen is niet bekend.

Er is nog weinig bekend over het vliegtuig, dat in beslag is genomen. Oud DSB directeur Hans Moison beweerd op LinkedIn dat het vliegtuig door insiders is herkend als een toestel van Ramon Abrahams, oud-strijdmakker van Desi Bouterse:

UPDATE: volgens de Surinaamse krant de Ware Tijd (dWT) gaat het om een vliegtuig van Pegasus Air Services en zijn de piloten zojuist in vrijheid gesteld. dWT zegt dat het gaat om een valse drugsmelding. Waarom het Braziliaanse ministerie de foto’s en info dan heeft gedeeld is niet duidelijk.

De cosmetica met verdovende middelen.

26 REACTIES

 1. Hahaha,so yeh see,wat Chan,Bravo enPG niet hebben kunnen klaarspelen, doede de gewonene politie van Belem.De grote cocaine dealers ontmantelen Abraham die dichtbij Bouta geplakt is.Now torie au bos,heeft de nieuwe PG Garcia Paragsingh gelijk een grote uitdaging om zichzelf war te maken hoeveel ballen ze in haar mars heeft,mooi torie,tang volg….
  gemodereerd

 2. Maar als het vliegtuig van Ramon is, is 1 en 1 2 en is zijn matie ddb er ook bij betrokken.
  Zoals gebruikelijk zal Ramon net als ddb en boefdraad de dans ontspringen.
  Als het om coca gaat, is ddb is na Pablo en Roger de capo de tutti capi van Zuid-Amerika!
  Hij heeft veel loopjongens en weet altijd buiten schot te blijven. Nog niet zo lang geleden speelde Oedit ook een rol in een van zijn coca-films. Als hij uit de bak komt, wacht hem een paar miljoen op een buitenlandse rekening.


  Maak melding

 3. Alle vlucht gegevens van het vliegtuig in een lijst zetten en vervolgens traceren welke mobiele telefoons op die momenten in de buurt waren en je hebt een beeld van het netwerk. De volgende stap is dan te kijken met welke telefoonnrs vanaf die mobiels gebeld is en je komt vanzelf bij de bazen uit.


  Maak melding

 4. Vliegtuig die de zoon van Abrahams had opgehaald in USA. Kan mij niet voorstellen dat 50 miljoen US$ belegd in de obligatielening van Suriname niet meer voorhanden is en dat men drugs blijft smokkelen.
  Kennelijk draaien de drugsbazen de duimschroeven aan want eenmaal met drugskartel (coke) bezig zijn is voor het leven. Je kunt alleen stoppen door uit het leven te stappen of onder toezicht van de overheid te leven (gevangenis) of onder getuigenbescherming te leven (maar dan is jou familie niet meer veilig).
  3Maar zou ook kunnen dat het vliegtuig is verhuurd aan bijvoorbeeld een ander partij (wel of geen politieke)
  Moeilijke zaak hoor.


  Maak melding

 5. Het betreft zeer waarschijnlijk de Piper Chieftain van Pegasus Air Suriname, waarvan Ramon Abrahams, naast oprichter Jerome B. de Faria, mede-eigenaar is. Zie hier de website van Pegasus Air met een foto van het toestel: http://www.pegasus.sr/gallery/
  gemodereerd

 6. Abrahams weet waar hij de mosterd en de drugs voor zijn baas haalt. En dan te bedenken dat dit paarse tuig de vliegtuigen en helicopters met onze belastingcenten gekocht heeft.


  Maak melding

 7. Al zijn de piloten onschuldig maar van wie waren die cosmetica producten? er moet toch een naam op dat pakket staan? van wie is dat vliegtuig eigenlijk? want tot nu toe heeft alleen een oud directeur gesuggereerd dat het vliegtuig lijkt op dat van Abrahams ,maar niemand kan dat bevestigen .Ook de politie heeft dat niet bevestigd.
  @Boesskowtoe is Oedit opgesloten? wanneer is hij dan opgepakt? Allemaal vragen Maar nooit een naam
  gemodereerd

 8. Oohh, dus het luchtruim is gewoon open voor privé vliegtuigen, notabene om dagcreme, eyeliner en lippenstift op te halen, pffff only in suri.


  Maak melding

 9. Inhoud van de doos is een cadeau van de president van Brazong Jair Bolsonaro voor DDB, omdat deze in het verleden ongewenste Burgers van Brazong heeft laten emigreren in Su. Jair Bolsonaro is verlost van ze en wij, mogen ze hebben met alle gevolgen van dien.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 10. Nog even militairen zijn zo aangevuld.Swats team staat al lang klaar.Het choco bounty pretpark is over.
  gemodereerd

 11. 11 jaar geleden ging Abrahams in slippers jagen aan de Oost West verbinding niet eens een jungle boots kon hij veroorloven nu is hij een van de rijkste man in Suriname in het bezit van helicopter en vliegtuig. Santhoki iedereen in Suriname weer waar dat geld is. Je hoeft niet te vragen Pe a moni de? Je zou die terughalen, is gebleven alleen maar op holle belofte! President Santhoki, wanneer zal je daden aan je woorden voegen! Ik stond met verbazing toen ik moest lezen er komen ambassade posten bij en alle ambassade posten van de afgelopen jaren blijven gehandhaafd, terwijl er is geen geld. Weer regelarij. Het Boutisme gaat door


  Maak melding

 12. Ik hoop dat de Braziliaanse justitie, de Surinaamse justitie in het onderzoekt betrekt. Ik ga ervan uit dat het toestel in Suriname geregistreerd is.
  Justitie heeft dan genoeg om pegasus air onderste boven en binnenste buiten te keren.
  Het gedonder is al jaren aan de gang en niemand die ingrijpt. De stro mannen worden opgeofferd.


  Maak melding

 13. Brazilie mag deze vliegtuig houden. Verbeurd verklaren en verkopen aan de hoogste bieder. En de piloten trakteren op brassion gevangenis pees.


  Maak melding

 14. Hey suri’s
  Zo achterlijk zijn die Brazilianen niet hoor ze komen wel erachter wie en wie erachter zitten, ik ben niet partijdig maar overal heb je van drugs bende NL een van de grootste met hun lab overal en wiet plantage, scheld jullie elkander niet uit. Soso Lobi
  gemodereerd

 15. Marcel yoe dong kow, wil je de de dieven weer aan de macht hebben die Suriname naar afgrond heeft gebracht, stomme paarse agoe, ja Marcel jij ja, dit vliegtuig zou toch in het binnenland landen, bouta en andere ndp zijn gewoon geld te verdienen met drugs, nou dat imf de draaimolen als geld verstrekkers weg valt, chan en brunswijk wij hebben vertrouwen in deze regering ok


  Maak melding

 16. Zuid-Amerika is een continent van uitersten. Voortleven is hier geen bezoldigde betrekking, daarom hebben sommige bekende mensen zich aangepast door groot of juist heel klein te worden.

  Drugs heeft in de wereld haar hoogste stand nog niet bereikt. Handelaren die decennialang bij de hoogste baas naartoe konden, zitten nu op kleine eilandjes.

  Als de grote vloed van drugs het leven van de gebruikers overspoelt, volgt een uitbarsting van nieuwe leven voor velen.
  Onze president, kan dit niet alleen bestrijden. Hoe graag hij het ook wilt.


  Maak melding

 17. In Dwtonline las ik dat er geen drugs in het vliegtuig zaten (volgens de eigenaar van het bedrijf Pegasus) en dat de piloten weer vrijgelaten zijn. Is dat inderdaad zo, en waarom heb ik dat nergens anders, ook niet op Waterkant.net, gelezen?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.