Afgelopen 24 uur 16 nieuwe coronabesmettingen na 208 keer testen

4
Vrouw van 97 genezen van besmetting met coronavirus in Suriname
Archieffoto - COVID-19 afdeling in ziekenhuis Suriname.

Afgelopen 24 uur zijn er in Suriname 16 nieuwe coronabesmettingen genoteerd na 208 keer testen. Ook zijn er 3 patiënten genezen verklaard. Dat blijkt woensdagavond 7 april uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

In de ziekenhuizen worden nu 20 personen verpleegd. 4 patiënten worden verpleegd op de intensive care unit. 47 personen zijn in isolatie. In totaal heeft het gevreesde virus tot nu toe het leven gekost aan 178 personen in Suriname.

De corona transmissiecijfers zijn gedurende de afgelopen tijd gestegen: dagelijks zijn er meer dan 10 positieve gevallen en de R is thans 1.4. Ook is duidelijk geworden dat de Braziliaanse variant van het virus al langer in ons land circuleert

De lockdown in Suriname is daarom vanaf donderdag 8 april weer aangescherpt.


4 REACTIES

 1. In Brazilie gisteren 4000 doden en in totaal nu 360.000 doden a.g.v. Corona.
  Als dat geen cijfers zijn voor Surinamers om zich zorgen te maken, dang deng ede boro..


  Maak melding

 2. Een of andere mannelijk geslachtdeel schreef enkele dagen geleden hier op de site, dat het maar een domme griep is. Volgens mij leed hij aan down syndroom of, er is een kortsluiting in zijn bovenkamer.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.