VIDEO: Politie maakt einde aan groot illegaal feest in Utopia

15
VIDEO: Politie maakt einde aan groot illegaal feest in Utopia

De politie heeft dinsdagavond een einde gemaakt aan een groot illegaal feest in Utopia Heritage aan de Anton Dragtenweg. Het feest is nauwlijks 24 uur later georganiseerd nadat de overheid heeft bekendgemaakt dat de Braziliaanse, Britse en de Zuid-Afrikaanse coronavariant voorkomen in Suriname.

Er waren honderden personen aanwezig op de locatie. De basis coronaregels zoals 1,5 meter afstand en mondkap op hebben werden nauwelijks in acht genomen. Van de straat uit was de drukte op de plaats al te merken aan het aantal voertuigen dat op de berm aan weerzijden geparkeerd waren.

De overheid heeft laten weten dat er sprake is van een zeer zorgelijke situatie. Om de gevolgen zoveel mogelijk te beperken zullen de COVID-19-maatregelen vandaag verscherpt worden.

Hieronder een kort filmpje van de situatie in Utopia Heritage.


15 REACTIES

 1. Alle namen opnemen, fikse boete geven + opsluiten in een hok en mochten er corona besmette personen tussen zijn gewoon behandeling in het ziekenhuis weigeren.

  Deze mensen zijn een risico voor anderen die wel coronaregels in acht nemen en zich beschermen, ziekte, vuil en tuig!


  Maak melding

 2. Als je zo iets groots geeft hou het dan op white beach of zo. Openlucht en ruimer.
  gemodereerd

 3. De ongehoorzaamheid m.b.t. het niet in acht nemen van Covid-19 regels, is groot in Suriname.
  Niet racistisch bedoelt, maar onder de creoolse bevolking zie je dat het meest, want de grootste groep overtreders behoren tot deze groep. Elk weekend zijn er weer talloze slenteraars die worden opgepakt voor het overtreden van de avondklok.
  Wat deze figuren op straat te zoeken hebben (behalve feesten), is een groot raadsel.


  Maak melding

 4. Nou nou…mensen hebben schijnbaar lak aan de hele corona regels. Mevrouw doewet kan nu niet meer optreden…dus dan doen ze het h√®..feesten! De overheid mag en moet vind ik harder optreden tegen deze mensen die moedwillig zichzelf en anderen in gevaar brengen!!!!


  Maak melding

 5. Ik ben benieuwd wat de DC gaat ondernemen tegen de eigenaar van utopia. Nu moet hij tonen dat hij cogones heeft. De vergunning moet hij intrekken voor onbepaalde tijd met een fikse boete erbij. Ik ben benieuwd of dat gaat gebeuren. ??????
  Niemand staat boven de wet,
  Treft de DC geen maatregelen tegen de eigenaar, dan weten we dat het beleid, een van lik mn vestje is.
  Hoe verkopen we dit aan het volk?


  Maak melding

 6. Het Enige Opmerking die ik kan bedenken is dat deze feestgangers feestend de dood willen ingaan en geen hechtheid geven om hun leven en dat van anderen, maar helaas denkt een ieder heel anders en dat het Coronavirus een verzinsel is.


  Maak melding

 7. Of de eigenaar is betaald door de huidige regering zodat ze zonder tegenwerking de total lockdown kunnen terugbrengen en van de winst genieten.
  Of ze zijn betaald door de vorige regering om onheil te stichten als afleiding van de huidige taferelen rondom Ndp-toppers.
  gemodereerd

 8. @ Boesskowtoe: Over de vraag wat ze op straat doen? Vaak genoeg is het bij deze mensen zo dat ze met 10 tot 20 mensen in een huis verblijven. Ze gaan hokken bij elkaar. Als de helft slaapt, dan is er geen plaats meer in het huis, dus gaan ze op straat rondhangen. Als de ene helft flink geslapen heeft, dan gaan zij op straat zodat de anderen hun dutje kunnen doen. Het is heel frappant bij bepaalde bevolkingsgroepen. Het zijn de ‘hardste werkers’ van SU.


  Maak melding

 9. Je kan er niet veel aan doen. Brunsie had groot feest, chan had groot feest, melissa had groot feest. Toen Bouterse in openlucht op Flora was, zoveel geklets.
  gemodereerd

 10. Hopelijk heeft iedereen een forse boete gekregen en moesten ze tot de ochtend op het parkeer terrein wachten.
  Eigenlijk moet SME snelrecht invoeren voor recidivisten. Die moeten dan wachten tot de zaak behandeld wordt en krijgen een veel hogere boete.
  En de tent moet een enorme boete krijgen, voor lange tijd gesloten worden en de eigenaar en manager moeten echt een celstraf krijgen.


  Maak melding

 11. Kansloze mensen die anderen in gevaar brengen. Ga naar huis en blijf binnen.
  Doewet !
  gemodereerd

 12. Klopt het zijn steeds dezelfde soort koepar’s die de maatregelen aan hun laars lappen. Wakapasi op phagwa dag was ook druk bezocht n flink gerotzooid door deze bende.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.