Bondsvoorzitter Sallons doet aangifte na ruzie en doodsbedreiging

19
Bondsvoorzitter Sallons doet aangifte na ruzie en doodsbedreiging
Bondsvoorzitter Michael Sallons deed aangifte bij de politie van Nieuw-Nickerie.

Bondsvoorzitter Michael Sallons heeft vanmorgen aangifte gedaan bij de politie van het bureau Nieuw-Nickerie. Dit nadat er ruzie ontstond op het terrein van Openbare Werken waar Sallons met de dood bedreigd werd. Daarvan zijn beelden online geplaatst die hieronder te zien zijn.

Sallons zou bij OW mensen zijn komen spreken die zich zouden willen aansluiten bij de bond. Dat viel niet bij iedereen in goede aarde. Gezegd werd dat hij eerst toestemming zou moeten vragen aan de leiding om zicht op het terrein te begeven.

De bondsvoorzitter gaf aan dat hij toestemming zou hebben. Op een gegeven moment liep het uit de hand waarbij Sallons een klap kreeg zoals in onderstaand filmpje te zien is:


19 REACTIES

 1. De spanning in Suriname loopt hoog op. De aanhang van ” wo sit ing ” raakt in paniek. In een ieder die niet tot die partijen behoord zien zij als de vijand. Vorige week heeft dezelfde aanhang van “wo sit ing ” het Facebook account van een NDP politica gehackt. Vervolgens hebben zij Marius Bee, de voorzitter van het m.b.v. dit account besmeurd.Foei, foei, foei.
  gemodereerd

 2. @Rob G: Kun je je beschuldiging met feiten of bewijzen onderbouwen?? Zoniet, go sribie, of ga studeren want, modder gooien hier op wtk zet geen zoden aan de dijk.
  Je komt niet geloofwaardig over, snap dat nou…


  Maak melding

 3. Wat een ongeschoolde bende werkt daar. Ow is puin.kijk naar de bermen, straten goten en trensen
  gemodereerd

 4. In Suriname heeft men een heel kort lontje tegenwoordig. Kappartijen zijn ook aan de orde van de dag. Jullie gedragen je als beesten. Foei toch, Surinamers, de goeie niet nagesproken. Ik schaam me voor jullie. Dat land zinkt steeds dieper de grond in. Nou nou zeg, foei toch.


  Maak melding

 5. Deze groep parasieten moeten bij ddb op Leonsberg werk gaan zoeken.ddb kan met al het gestolen geld deze door hem voor de gek gehouden groep betalen.


  Maak melding

 6. Nu hoor je niet NDPers doen het. Een vakbondsleider bedreigen en slaan is laffe daad.
  We gaan de zaak volgen. Wanneer de lafaard opgesloten wordt.
  Ik zou de lafaard de dokter laten betalen totdat hij gek werd. Ik zou hoofdpijn hebben tot en met
  gemodereerd

 7. If Robgay no beng kibri baka wtk, mi bo klap eng no mpp, dan is het nog op z’n zachtst voor jullie paarsen. Jullie hebben het land niet kunnen maken, door jaloezie laten jullie het land ook niet maken. Ma wo set ing, wiens a volk abie foe tai bere dank zei jullie paarse ratten.


  Maak melding

 8. Hier in Paramaribo zou die dikzak met zn grote buik het niet durven ipv op dieet te gaan wil je de clown uithangen. Maar ja je komt je zelf wel tegen. Efu mi na Sallons a anu dati nooit moro ju e gebruik eng…no spang time will tell
  gemodereerd

 9. Olivia het is geen kapperijen .
  Het is klappartijen.
  Nickerie voor de grootste criminelen district van Suriname.
  Doekhie zit hier achter.


  Maak melding

 10. Deze man zoekt leden voor de bond, nee correctie, hij is op zoek naar slachtoffers die zijn salaris blijven betalen.
  Lid ve bond of niet, bij een nieuwe cao krijgt iedereen dezelfde update. Stop met al die bonden.

  Zijn er geen 30 of 40 plussers die de klus kunnen klaren?

  Inderdaad @Boeskowtoe, ik zie overal hangbuiken, ook in deze video, pfff. Waarschijnlijk is het een dingetje in suri.


  Maak melding

 11. De meeste vakbondsleiders hebben hun snoet dicht gehouden toen NDP aan de macht was en nu komen zeuren.

  Met deze gasten zal Suriname NOOIT voorruit gaan. Ze zijn even waardeloos als hun baas bouterse.


  Maak melding

 12. Verziekte volk in SU. De ene kijkt naar paars. De andere naar oranje. En we zijn allemaal in 1 land.
  En wat als de man leden zoekt vo de bond.
  Als er geen vakbond is zijn alle medewerkers overgelaten aan dictators. Tjoep kare. Houd je mond en slik. Jaja. Gaat niet zo hor.
  gemodereerd

 13. Video: 0,11 sec : “ Libie a keskessie(aap) no boi “. Dit is de manier waarop deze wieswassie racisten gewoonlijk blaka mangs( Afrikaanse Surinamers) noemen!


  Maak melding

 14. van welke vakbond is deze , zeker een van die ndp vakbonden en toen hielden ze hun mond wendy , ja wendy ze werden onder druk gezet door de ndp top om hun mond te houden , en zie nu moeten ze van de ndp stennis maken , het zelfde is dat die paarse spillebeen hooghart nu ook op zijn benen probeert te staan in opdracht van de ndp , wat een loser ook rijp voor een kanus voor zijn kop , of niet wendy.
  gemodereerd

 15. robje g en die schijtluis w…y zijn aanhangers van die paarse droplul vakbonds lijder(d..d) en een slag voor hun kanes zal ook op de plaats zijn , deze droplullen zijn racisten van de eerste klasse , maar ja je verwacht ook niet anders van aanhangers van die massamoordenaar bouta , als bouta de pijp uit is , springen zij van de hoogst flat daar in de bijlmer en robje g legt het vast op zijn apparaatje , robje hoe gaat het met de 777 , met de slm gaat het niet goed , deze ndp vliegmaatschappij zien we dadelijk niet meer terug .


  Maak melding

 16. Jahbless
  7 april 2021 At 23:57
  Video: 0,11 sec : “ Libie a keskessie(aap) no boi “. Dit is de manier waarop deze wieswassie racisten gewoonlijk blaka mangs( Afrikaanse Surinamers) noemen!

  Dat heb je heel scherp opgemerkt. Maar de rest van jouw reactie snijdt geen hout en ik vraag mij af of jij hier niet aan het ophitsen bent. Was het niet de ndp er Afonsoewa die in het parlement het over Yapyappies en keskieshies had? Toen was van jouw kant of vanuit de zwarte bevolkingsgroep geen sprake van racisme en werden die opmerkingen voor zoete koek geslikt. Nu praat jij over racisme omdat een niet zwarte dezelfde opmerking maakt als mevrouw Afonsoewa van de ndp. Wat ben jij een schijnheilige aap zeg.
  gemodereerd

 17. Hoewel ik niet dringend tegen een vakbond ben, zijn het over het algemeen wel de leiders van de vakbonden in Suriname die hebben meegeholpen dit land kapot te maken.


  Maak melding

 18. Dit valt niet onder opkomen voor arbeiders, maar misbruik, @meltel. Slik hetzelfde 🤮

  Wat vind je ervan dat de clo, nu salarisverhoging eist? En hoe zit het met de rest vh volk, die geen ambtenaar is, maar wel werkt, terwijl die ambtenaren al maanden thuis zitten. (retorisch).

  Van mij mogen ze dagelijks protesteren, wel een koe-kenmerk in hun neus.
  Dat ruimt lekker op een natuurlijke wijze op, tok.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.