zaterdag, februari 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBestuurder busje rijdt motoragent aan en rijdt door

Bestuurder busje rijdt motoragent aan en rijdt door

-

Does Travel & Cadushi Tours

Een bestuurder van een busje heeft woensdagochtend rond 02.00 uur een agent die op een motorfiets was aangereden en is daarna doorgereden.

De motorfietser reed over de Indira Gandhiweg komende vanuit de richting van Lelydorp en gaande in die van Latour. Het busje kwam vanuit de tegenovergestelde richting en wilde afslaan in de Nieuw Zorgweg. De bestuurder doorkruiste de weg van de agent met als gevolg een aanrijding.

De motoragent van Suriname kwam te vallen en liep letsels op. Zijn collega’s kwamen ter plaatse en boden hem hulp aan. Hij werd met de politiewagen gebracht naar de Spoedeisende Hulp.

De Surinaamse politie is bezig met het onderzoek om de doorrijder te achterhalen. 

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

9 REACTIES
 1. In mijn optie is er maar 1 straf mogelijk, de tering slaan en daarna de nodige straf !

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. Dat busje moet schade hebben opgelopen. Alle garages na lopen. Hoe wreed en onmenselijk ben je om door te rijden zonder om te kijken naar de persoon.

  Hoop dat hij snel wordt opgepakt.
  Wens deze agent een voorspoedig herstel


  gemodereerd
 3. Dazlinger zal de nodige straf geven als die onbenul (misschien ook iemand zonder rijbewijs) gepakt wordt en dat is een nekschot , opruimen die teringlijers.


  Maak melding
 4. en niemand heeft voorheen dat busje op de weg zien rijden?
  tijdens lockdown?
  gewoon iedereen zijn bevoegdheid afpakken
  iedereen die dan buiten is met lockdown kan je gelijk oppakken en zwaar straffen


  Maak melding
 5. Normen en Waarden ho maar, mentaliteit van lik mijn vestje !!! Misschien wordt hij / zij gezocht, of geen( geldige waardeloze rijbewijs, die bij elk bureau in Su te koop is.)

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 6. Hij woont in de omgeving eframzegen-latour en haastte zich naar huis want hij was buiten tijdens de lockdown. Signalement van het busje aan de gemeenschap verspreiden en binnen no-time heb je dit aso-figuur.


  Maak melding
 7. Als ik het bestuurder zou zijn van dit Busje zou ik in de voetsporen treden van Hoefdraad, maar ja hoelang wil je Onderduiken een gepaste straf en onrneming van zijn rijbewijs als de bestuurder dat heeft.
  Tegelijkertijd moet hij een Verdomd goede advocaat in de Armen nemen die Boeven en moordenaars beschermd en als laatste zou ik zeggen hij moet zich voorbereiden op een Goed pak slaag in de steil van Bruce Lee


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES