Surinaamse motorpolitie schrijft 49 boetes uit

8
Motorsurveillance

Politieambtenaren van de Motor Surveillance Dienst hebben in de week van zondag 21 maart tot en met zaterdag 27 maart negenenveertig (49) verkeersdeelnemers bekeurd. Dat meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

De boetes die het meest zijn uitgeschreven zijn: het niet kunnen tonen van een rijbewijs, rijden zonder gebruik te maken van de veiligheidsgordel, handmatig bellen, rij- of voertuig niet gekeurd of herkeurd, stoppen op zodanige wijze, verboden wijze vervoeren van personen, getinte ruiten en verkeerd sorteren.

Vierentwintig (24) van de verkeersovertreders hebben hun opgelegde boetes buiten proces afgehandeld.

8 REACTIES

 1. Het controleren moet verhoogd worden, mensen rijden als gekken in het verkeer in Suriname, overal in alle hoeken en straten camara plaatsen??


  Maak melding

 2. Verkeerspolitieagenten/Politieambtenaren van de Motor Surveillance Dienst. Dit is behoort toch toch uw werkzaamheden? Zij die de verkeersregels overtreden, rijden zonder rijbewijs, enz.

  Als u dit vaker zou doen zou het verkeer veiliger verlopen voor alle verkeerdeelnemers m/v.


  Maak melding

 3. Criminaliteit dient harder aangepakt te worden.
  Amoksi doet er niks tegen.
  Waarom kent Suriname geen werk en strafkampen.
  gemodereerd

 4. Het volk moet zeker gaan juichen omdat ze 42 bonnen hebben uitgeschreven. Het is een verlate 1 April grap. Als ze echt hun best doen, dan hebben ze binnen 3 uur meer dan 42 bonnen. Ach ja in Su, gaat alles met een slakken gang, en ze hebben Mini- ster die niet naar behoren functioneert dus het past precies in hun context. Boetes uitschrijven levert geld op voor de staatskas, en dat is nodig voor bepaalde uitgaven (wegen onderhoud bijvoorbeeld.)

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 5. Als je dat over een week verdeeld komt het neer op 7 per dag oftewel 1 per uur voor de hele motor surveillance dienst. Ik woon bij een drukke hoek en tel 7 per uur vanaf mijn balcon. O wat hebben die agentjes het toch druk. Als elke verkeersagent een quota zou hebben minimaal 10 per dag pas dan kan je verbetering gaan verwachten.


  Maak melding

 6. Net wat iemand hier zegt , elke dag dit soort controles doen , en niet alleen de motoragenten maar ook de andere agenten , en de militaire politie zou toch ook kunnen helpen , dan kun je na drie maanden zien dat het rustiger op de weg is en veel minder ongelukken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.