Overleden politiecommissaris Changoer krijgt uitvaart met Korpseer

6
Overleden politiecommissaris Changoer krijgt uitvaart met Korpseer
De 59-jarige commissaris van politie, Orlando Harold Changoer.

De onlangs overleden 59-jarige commissaris van politie, Orlando Harold Changoer, krijgt op woensdag 7 april een uitvaart met Korpseer. Dat heeft het Korps Politie Suriname zojuist bekend gemaakt. Changoer, die dit jaar met pensioen zou gaan, overleed afgelopen zondag na een ziekbed.

De crematie met Korpseer vindt plaats op woensdag 7 april 2021 om 17.30 uur in het Pt. Jagdew Paragh Crematorium aan de Dr. S. Redmonstraat. Gelegenheid tot het nemen van afscheid van 14.00 uur tot 14.30 uur in het Poese Rouw Centrum, gevolgd door een uitvaartdienst van 15.00 uur tot 15.45 uur.

Onder begeleiding van de Motor Surveillance Dienst (MSD) vertrekken de nabestaanden met het stoffelijk overschot om 11.30 uur vanuit het mortuarium van Poese Rouw Centrum aan de Draibatrastraat te Latour naar zijn laatste werkplek, het hoofdbureau van Politie aan de Duisburglaan.

Hierna vertrekt de stoet naar het oud adres van de overledene aan de Ainoelalibaksweg no.27 omgeving White Beach, waarna er terug zal worden gereden naar het Poese Rouw Centrum .

Om 16.15 uur vertrekt het geheel onder begeleiding van de MSD naar de Dr. Sophie Redmondstraat ter hoogte van de Rode Kruislaan, alwaar het stoffelijk overschot om 16.45 uur met Korpseer naar het crematorium zal worden begeleid meldt de Surinaamse politie.

De uitvaart zal ook live te volgen zijn:

https://youtu.be/ATs_0Vu_qPs

6 REACTIES

 1. korpseer is leuk
  maar wie gaat dat betalen?
  of doet iedereen vrijwillig mee?
  zo niet? het zoveelste geld verspillingsproject


  Maak melding

 2. @ Directeur zonder verstand

  Dat gaat de belasting betalers het betalen, dus no go djoegoe djoegoe. Je hebt al geen bedrijf noch verstand, dus hori yu mofo !!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Directeur zonder verstand, vraag je niet zelf af wat er met de miljarden is gebeurd tijdens het regeert periode bauta en adhin?
  Deze meneer heeft Suriname en voor Suriname gediend, meneer Directeur zonder verstand wil je aub positief denken en wensen voor een ieder een goede leven, sa ye doe na so e kong na ie baka, wie na allamala liebi sma, denki masra gado de
  Tang boeng


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.