First lady herdenkt Pasen met kinderen op paleis

23
First lady herdenkt Pasen met kinderen op paleis

De Surinaamse first lady Mellisa Santokhi-Seenacherry heeft in verband met Pasen een leuke paasactiviteit gehad met kinderen. Aan deze activiteit op maandag 5 april, 2e Pasen, hebben ongeveer 60 kinderen in de leeftijdsgroep 4-11 jaar uit diverse delen in de gemeenschap meegedaan. De activiteit werd gehouden op het achterbalkon van het Presidentieel Paleis in Suriname.

Voordat de kinderen begonnen met knutselen, heeft de first lady hen toegesproken en hen voorgehouden wat het paasfeest inhoudt. Hierna mochten de kinderen een paasei grabbelen uit een doos. Aan elk paasei werd een presentje gekoppeld.

Nadat alle kinderen aan de beurt zijn gekomen, mochten zij hun fantasieën de vrije loop laten en een blanco paasei kleuren. Vol trots toonden de kinderen elkaar hun zelf gekleurd paasei. Alle kinderen kregen een maaltijd en ten einde van de activiteit mochten alle kinderen een snoepbakje in ontvangst nemen van de presidentsvrouw.

23 REACTIES

 1. Fantastisch van de FL ga zo door 👍🏾
  Alleen een ding wil ik vragen, want ik heb daar moeite mee.
  Er stond “daar na mogen de kinderen grabbelen uit een doos , vroeger heette dat grabbelton.
  Dit is nu waar ik moeite mee heb,die grabbelen moet nu voor ééns en altijd ophouden ,jong geleerd is oud gedaan.kijk maar naar 20 jaar NDP. Met hoefdraad als grootste grabbelaar.
  Het lijkt als of Suriname één grote grabbelton is.
  Kinderen moeten ook leren dat ze eerst wat moeten presteren voor dat ze wat verdienen.

  Grabbelen en graaien moet verbannen worden in onze mooi switi Sranan.


  Maak melding

 2. Koos banti mooi verwoord, die boefdraad is zo’n dief, dat hij aan het dementerende is, hij geef aan, a no mie, de leen molen draaide bij hem op volle toeren, daarom dementie e tiking? Want hij zeg zelf ik ben onschuldig,


  Maak melding

 3. Ach man Koos Banti, je zeurt. In Nederland “grabbelt” men met sinterklaas toch ook in een bak/doos. En met Pasen zo veel mogelijk paaseieren zien te vinden.
  Leuk initiatief van Melissa met de kindjes.


  Maak melding

 4. Heel leuk om een Paasfeest te vieren met kinderen van alle geloven. Dit schept een band voor de toekomst. Alle goden en geloven op 1 hoop gooien, want onderscheid heet tot nu toe wereldwijd alleen maar ellende gebracht.👬👨🏿‍🤝‍👨🏿👨🏼‍🤝‍👨🏻👨🏿‍🤝‍👨🏻👩🏽‍🤝‍🧑🏾👍🙏👏


  Maak melding

 5. Op de foto zie ik dat de First Lady zich niet aan de covid-19 protocol houdt. De Firsy Lady zou een goed voorbeeld voor de kinderen moeten zijn.
  De covid-19 protocollen moet je handhaven met of zonder geprikt te zijn
  gemodereerd

 6. @ Surambtenaar
  Ik weet wat je bedoeld hahahahahahaha >>>@ <<< Stanley dat heb je goed gezien !

  sari tori
  Jacko
  gemodereerd

 7. Wat een gezeur wederom…..zeg nou eerlijk….zou niet iedereen héél graag in haar doos(je?) willen grabbelen? Welnu, ze stelt haar doos(je?) nu ter beschikking en dan wordt er toch weer gezeurd door de mierenneu**** over alles en nog wat….het is ook nooit goed! Als het je niet bevalt, dan laat je haar doos(je?) toch gewoon met rust?


  Maak melding

 8. ik ben nog nooit in het paleis geweest.

  zou graag een keer willen wandelen erin en op het erf.

  jammer dat het niet voor publiek is
  gemodereerd

 9. En covid is effe vergeten. Dus anderen moeten zich aan covid regels houden deze gast niet.
  Met dr bigi sma dey in flambo heeft ze voor genoeg ellende gezorgd. Nu leer je de jongeren om te feesten.
  gemodereerd

 10. Wie kan me helpen is zij een first Lady of een youtuber lijkt wel Ronny Brunswijck onze vice president die elke week de publiciteits opzoek. Elke week is er wel wat! Is niet nodig om voor elk wiesje wasje in de publiciteit te komen. Niet vergeten de politici in Suriname wanneer worden ze volwassenen, electriciteit tot stromend water is er een massa op de been om het te vieren is een plicht voor elke regering, het is geen luxe. Maar van wegen tot stromend water maakt men propaganda de vice-president was zelf te springen vindt het gewoon belachelijk, wanneer gaat het ophouden om met de intelligentie van de Surinamers te spelen.


  Maak melding

 11. Xavier ´d Lorean,
  Niemand heeft het gehad over het doosje van de first lady.
  Misschien zou je kunnen proberen jouw DeLorean in het doosje te parkeren.


  Maak melding

 12. @ Xavier ‘d Lorean

  Kapt ermee man: ik kom helemaal niet bij van het lachen, we kunnen af en toe voor intertainment zorgen, en jij bent in ogen de geschikte persoon, om daarvoor te zorgen.
  ”Erger nog: ik wil je als nodig is assisteren”

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 13. Laat die vrouw met rust man. Ze heeft een goede daad verricht en de kinderen hebben ervan genoten. De vorige lady was ook op die manier bezig. Maar ,omdat ze de vrouw was van Bouterse, werd ze beschimpt. Een goede daad is een goede daad. Houd je ook bij het onderwerp! Over welk doosje wordt gesproken? Houd gewoon je bek dicht jij Xavier en probeer mensen niet belachelijk te maken. Bovendien ben je ook een gast met racistische trekken. Een ferme trap verdien je! Je hoeft alleen maar te vertellen waar je oorspronkelijk vandaan komt en de rest wordt wel geregeld. Een waardeloze Surinamer ben je ,of in ieder geval met een Surinaams verleden! Ga zo door Mellisa!
  gemodereerd

 14. HongKongFree,
  Helemaal waar; een ton kan geen doosje meer worden.
  De volgende fase van een ton is de DOOS van (pan)Dora.
  De laatste fase is de black box van Wendy.
  gemodereerd

 15. Deze regering heeft surinaamse volk gekozen voor beter maar men wist niet dat ze gekomen zijn om te feesten en fam en vrienden te accommoderen daar om hebben ze lak aan wat de bevolking zeg ze doem wand ze weten niemand gaat op straat komen we klagen alleen maar in de media en als je op straat wil komen dan gebruiken ze covid


  Maak melding

 16. Volwassen, feestvieren in deze!!!
  Kinderen, mochten grabbelen, of het een ton of doos is.
  Wat kinderen, onder grabbelen verstaan is puur wat, zoals het inhoud. Volwassen, hebben een verkeerde betekenis, aan verzonnen.
  Synoniemen, zijn genoeg.

  Aaahaa, mondkapje is vereist, aldus opgelegd door covid19.
  Soms, zien en begrijpen, kinderen beter zonder gezichtbedekkende attributen.
  Schaam je om over anderen, sensuele woorden te verzinnen.


  Maak melding

 17. Mix chick en Xavier ‘D lorean .
  Mijn pleidooi was niet tegen de FL gericht.
  Maar tegen het gegrabbeld.
  En dat je eerst moet presteren voor dat je wat verdient.
  Jullie laten toch ook niet iedereen gratis grabbelen in jullie grabbeldoos.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.