Eigenaar groentenmarkt woedend om wildplassers voor z’n deur

30
Eigenaar groentenmarkt woedend om wildplassers voor z'n deur
De bus die stopte voor zijn zaak en waar de wildplassers uit stapte.

De eigenaar van Highway Groentenmarkt in Suriname is niet te spreken over een actie van enkele asociale burgers maandagavond voor zijn deur. Een bus met mensen stopte iets na 19.00u voor de deur, waarna enkele inzittenden precies voor zijn deur gingen plassen.

De eigenaar is woedend en heeft beelden van het gebeuren online gezet. Op Facebook zegt hij hierover:

Belachelijk dit! Ik kan me niet voorstellen dat mensen zich echt als honden gedragen. Je kan onmogelijk voor een zaak staan plassen als een idioot! Dit is onkan! Schaam je dood stelletjes viezerikken! Je kon effe goed naast de zaak of elders plassen! Maar come on!

Op de beelden die hij online heeft geplaatst is te zien dat diverse mannen tegen de gevel van de groentenzaak staan te plassen. Tot zijn grote verbazing doet ook een vrouw haar behoefte precies voor de deur.

Bekijk de beelden hieronder:

Erg!!! Massaal delen aub!

Geplaatst door Highway Groentenmarkt op Maandag 5 april 2021

30 REACTIES

 1. Niet boos worden, gewoon onder spanning zetten en wel 380 Volt, zoekt een goede electriciën en een chemicus, wanneer de urine in aanraking komt met de draden dan is het prijs voor ze! Doe maar 110 gelijk stroom, want bij 380volt blijft er niks over van deze soort rand debielen.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Zelfde heb ik onlangs ook meegemaakt. Een meneer die gewoon tegen mijn schutting gaat staan plassen. Terwijl er naast een bloot perceel ligt. Als men de beelden bekijkt, zal je zien dat ze allemaal in zwaar beschonken toestand uit de bus stappen. Het alcohol gebruik ( misbruik ) is dus ook het grote probleem in deze. Misschien dat de regering hier serieus, wat aan kan gaan doen. De vele ongelukken in het verkeer zijn ook vaak hier aan te wijten.


  Maak melding

 3. Het zijn jouw eigen soort mensen die Aso aan het doen zijn waren er geen beelden dan zou je horen dat het een andere volk daar aan het Uniëren waren af yu sjie noh , A la suma y yang Casaba maar bah koni koni wang y tjaar A ning. 🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫
  gemodereerd

 4. Deze groenten verkoper had Vuurwerk moeten afsteken en op ze gooien. Nu filmt hij het. Wat een smeriger gasten. Lijken wel Brazilianen.
  gemodereerd

 5. Het beleid moet ook verplichten, dat ieder winkel of supermarkt
  voorzien is van sanitair.
  ze zijn heel achter daar met deze stappen.
  overal zijn behoefte doen, dat brengt ziektes voor in dit mooi land.


  Maak melding

 6. iedere winkel verplichte sanitair?
  en dan elke dag de puinhoop in je wc op moeten ruimen?
  zodra het niet van de mensen zelf is interesseert het ze niet en maken ze er gewoon een zooitje van.
  verplichten? dan wel tegen betaling zodat iemand tegen betaling de puinhoop kan opruimen.
  maar als je weer moet betalen, gaan ze toch buiten weer tegen je schutting aanzeiken.
  het wildplassen is op zich geen probleem, indien men niet tegen andermans eigendommen aanzeikt


  Maak melding

 7. Wel voor zo ver ik weet haalt vrijwel de overgrootgedeelte Mannen zijn Snikkel eruit om te plassen langs de straten en wegen en vooral naast winkels wat betreft deze gasten die plassen bij de voordeur van de ingang is Mischien een nieuwe manier om zijn klanten weg te jagen zou een aangifte bij de Politie niet raadzaam zijn wie weet krijgt de bestuurder van de bus een vlinke boete zodat de winkelier een Pisplaats kan creëren


  Maak melding

 8. Ze lijken ook nog dronken als de pest. Goed zo. Beelden plaatsen. Kenteken van bus moet ook online
  gemodereerd

 9. Als men thuis ook op zo’n manier doet, opgevoed en getogen om een dier te zijn in de maatschappij, ga je dit hebben. Je mag zoveel doen, om de surinamer tegemoet te komen met sanitaire voorzieningen. If ie no gwentie, If joe ouds no leer joe foe de libi sma, jo tang doe lib
  lek wan dagoe.
  Ode aan de opvoeders die wel hun moeite doen hun kinderen manieren leren.


  Maak melding

 10. Dit is puur sabotage ,hy is in ongenade by zyn vrienden die sturen een bus gekken daar heen om te seiken ,zodat het iritatie wekt, nu maakt hy het openbaar ,zyn klanten zien dat en
  blyven daar weg, de werkwyze is herkenbaar ,wordt tegenwoordig veel gebruikt door bepaalde figuren
  gemodereerd

 11. Wildplassen moet aangepakt worden. Stelletje viezerikken mang en als je goed kijkt lijken ze dronken kon dat niet elders
  gemodereerd

 12. @ Kali Madjoe, ja, dankzij 10 jaren paars toch vandaar dat ze overal hun LEUTER uit halen en plassen. Ik ben absoluut geen Ndper, woon bovendien niet in Su, maar dit is geen NDP schuld. Dit is de mens op zichzelf. Altijd reageer je als een koe, als je niet weet wat je moet uitkraaien, reageer dan niet. Suriname moet nu strenge regelgeving maken. Ook bij wildplassen een boete opleggen. T zijn een stelletje asioos die dit doen. Tuurlijk zijn er nette en fatsoenlijke mensen in Su. Handen wassen uit den Boze voor zulke gasten.
  gemodereerd

 13. @ Sint

  Het land is niet vies, het zijn sommige mensen die er wonen. Het grootste probleem we hebben geen openbare toilet dat bewaakt wordt! De overheid moet dit eigenlijk
  realiseren, tegen betaling van 1Srd kan men er gebruikt van maken. Dit om de wachter

  tevens schoonmaker te betalen, wild plassen moet aangepakt worden. Als je betrapt wordt gelijk een boete van Srd 200 alleen zo kunnen we deze asocialen aanpakken.
  Kan je het niet betalen dan 200 uren taakstraf bestaande uit hetzelfde toilet schoonmaken.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 14. Volgende keer de trottoir met muizenvallen bezaaien zodat hun muizenpiemels in de val gelokt worden.
  gemodereerd

 15. Geen wonder dat onze stad stinkt naar hel, dan durven we te praten over toerisme. van Odro bon tot waterkant stinkt. Alle hoeken is een mentaliteit probleem in Suriname. Nee is een cultuur in Paramaribo om overal te plassen. Is een schande voor onze stad!


  Maak melding

 16. De oplossing van dit probleem is om de 200 meter een urinoir plaatsen(bemand) en tegen betaling van 1 srd kan men gebruikt van maken. Plassen tegen een boom schutting of wat dan ook een boete van 300 srd. Kan je dit niet betalen dan een hele week het zelfde urinoir bemannen en ook schoon maken. Onder toezicht van een klote militair die toch geen ene klote te doen heeft ! In NL betaal je 95€ plus 5€ administratief kosten, als je gepakt wordt voor wild plassen. En dat is terecht vind ik, want in de zomer is het niet te harden wat de stank betreft!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.