DSB Ma Retraite gesloten vanwege coronabesmetting medewerker

9
DSB Ma Retraite

Het kantoor van De Surinaamsche Bank (DSB) te Ma Retraite is ingaande vandaag tot nader order gesloten. Dit omdat een medewerker positief is getest op het coronavirus.

Maandagavond heeft de overheid laten weten dat de Braziliaanse, Britse en de Zuid-Afrikaanse coronavariant reeds voorkomen in Suriname.

Er is sprake van een zeer zorgelijke situatie. Om de gevolgen zoveel mogelijk te beperken zullen de COVID-19-maatregelen verscherpt worden.

9 REACTIES

 1. Ik ben voor het verscherpen van de maatregelen. Lockdown terug naar 21.00 uur en het weekend 20.00 uur tot 07.00. Mondkap verplicht in openbare ruimten. Overtreders de stad laten schoon poetsen onder bewaking, in plaats van nutteloos de avond en nacht te laten doorbrengen op een politie terrein. Minister Amoksie toon daadkracht.


  Maak melding

 2. IK dacht dat Banken een maatschapelyke verplichting naar de bevolking toe hebben
  de service ,je heb geld op de bank,de klant is koning?,of dat nog zo is vraag ik my af want
  de banken in suriname gedragen zich alsof dat geldt waarover zy beschikken van hun of van de staat is,en als je dus by de Bank komt lykt het als of je gestraft wordt je mag dit en je mag dat niet,menr en mevr de Banken zyn van het volk ook de centrale bank is van het volk en de Regering is ook in dienst van het volk en niet anders. Sinds wanneer zyn de rollen veranderd. Wy willen geen wo sit ing ,wy willen SET THINGS RIGHT en wel heel gauw want we verkeren in heel slechte tyden er kan niks meer by


  Maak melding

 3. Met de dag wordt het erger met DSB. Waardeloos tot en met. Moeten mensen in lange rijen buiten staan. Dan zit covid net bij hun binnen.iemands wiens gezin in buitenland woont en hij 3/4 van het jaar daar is kan geen liefde voor Su hebben
  gemodereerd

 4. Meneer Rbrown ………volgens mij hebt u het helemaal mis. De Bank(en) wil wel,maar als die virus is daar……….dan moet je de boel eerst evcueren en ontsmetten voor je weer srrrrrrdtjes kan gaan opnemen als je die al wel hebt op je rekening. En buitendien als je die virus te pakken hebt……..dan kun je waarschijnlijk niet meer gaan genieten van je srrrrrrrrrrdtjes. Dus….geduld is een schone zaak. Effe wachten nog mi boi…


  Maak melding

 5. rbrowny met y , jij hebt verstand van bankzaken je zal wel een slaapbank bedoelen, kun je je eigen tekst wel lezen , zal wel niet , wat een onzin kraam je weer uit , en welke dingen moeten gauw recht gezet worden , we weten er wel een , jou paarse boevenpartij moet rechtgezet worden , want ze hebben allemaal een kromme rug gekregen van al dat geld die ze bij de banken en het volk gejat hebben dat bedoel je toch he robje g.


  Maak melding

 6. Wel Franco, als je DIE virus te pakken hebt heb je een overlevingskans van 99,77%. Waarom wens je zo graag dood voor mensen? Die wil gewoon aan zijn geld kunnen komen man. Wat een ongeschoolde opmerking. En wie is het zachte WATje nou? Ook een graag een mondkap en je eigen troep inademen de hele dag? Halfgare paarse oranje WAT!
  gemodereerd

 7. Als de Banken voor de deur zoveel voorbereiding treffen ,desinfecteren ,mondtkapje op,en met weinig clienten naar binen,in slakken gang naar binen, en vervolgens krygen hun medewerkers in hun prive toch het virus tepakken dan steld de Bank verkeerde prioriteiten
  een client kan by de bank iemandt achter de bali niet besmetten. achter een koelvry dik beglazing kan dat niet, daarom begryp ik de ryen mensen by de banken niet.


  Maak melding

 8. @Franco: Ik ben het met je eens…laat ze niet nutteloos op een stoel zitten, na het negeren van de avondklok, maar alle rotzooi in de binnenstad opruimen en aan hun heen een ketting met een ijzeren bal van 25 kg.. Elke dag een andere straat, te beginnen aan de waterkant. Dan zal je zien hoe snel ze dat uitlopen afleren, want werken daar hebben ze een hekel aan.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.