Taxichauffeur 3 weken vermist; familie looft 10.000 SRD uit voor tipgever

7
Taxichauffeur 3 weken vermist; familie looft 10.000 SRD uit voor tipgever
De vermiste taxichauffeur Levi Stanford en zijn auto.

Dit is Levi Stanford, van beroep taxichauffeur. De dertiger is al bijna 3 weken vermist in Suriname. De familie looft een beloning van 10.000 SRD uit voor de persoon die hun geliefd familielid helpt vinden.

Levi die rijdt in een Nissan Tiida met het kenteken PD 80-72 is op 16 maart 2021 voor het laatst gezien. Die dag reed hij taxi en was hij te vinden nabij de standplaats bij service station Man A Hing aan de Maagdenstraat zegt, een familielid aan de redactie van Waterkant.Net.

Daarna is er niets meer van hem vernomen. Ook het voertuig is spoorloos. Afgelopen week heeft de familie aangifte van vermissing gedaan bij de Surinaamse politie. Zij vraagt het publiek ook om uit te kijken naar de vermiste Levi en eventuele informatie door te geven via 08805961 / 7182665.

UPDATE dinsdag 6 april: Levi Stanford is terecht. De familie wil iedereen bedanken voor de ondersteuning en medeleven.

7 REACTIES

 1. Alweer ja alweer een hardwerkende die het slachtoffer schijnt te zijn geworden van bandieten. Levi beste jongen laat wat van je horen om je familie gerust te stellen.
  gemodereerd

 2. Heeft z’n auto geen GPS aansluiting of z’n telefoon??? Hoe kan een It-er hem niet opsporen met z’n mobiel of de provider kan doorgeven waar en wanneer zijn mobiel is gebruikt. Ik weet hoe de zoekactie in Suriname word gedaan.
  Of z’n de politie meer bezig met Santhoki en VP te begeleiden in plaats ook de burger te beschermen.
  Ik weet ook dat een neef van een kennis ook spoorloos is in Su, toen z’n vader dat hoorde dat misschien z’n zoon in het binnenland zit is hij gaan zoeken, geen van beide is teruggekomen, na een jaar heeft z’n moeder zelfmoord gepleegd. Schandalig dat zoiets gebeurt.

  Familie heel veel sterkte en succes met zoeken!
  gemodereerd

 3. 3 weken??
  In de Suriname van vandaag moet je het ergste vrezen.
  Zo in en in triest.
  Familie heel veel sterkte toegewenst.
  Ik hoop dat u uw dierbare weer in de armen mag sluiten.
  gemodereerd

 4. Deze jongeman ziet er best vriendelijk uit… Ik hoop dat hij gauw heel huids weer terecht komt.
  gemodereerd

 5. Er klopt hier iets niet, dus pas na 3 weken gaat men alarm slaan ??

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 6. Deze man is slachtoffer van een misdrijf, man weg,auto weg. Is dit de conclusie van de Politie, dan kan de PG benodigde gegevens opvragen bij de provider. Men komt dan meer te weten enof de telefoon nog actief is. Al heeft de telefoon een andere simkaart op dit moment.
  Het imeinummer kan niemand veranderen en zo kan men veel achterhalen.
  Sari tori, elk geval heeft een verhaal op zich.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.