Politie verwijdert feestende personen bij streetparty te Uitvlugt

15
mensen-aan-het-feesten

De politie in Suriname heeft zondagavond tientallen feestende personen verwijderd bij een streetparty aan de Emielaan. Zij moest ook de muziek laten stopzetten.

Bij de politie kwam de melding dat een grote groep feestende personen aan de Emielaan was. Zij rukte meteen uit naar de locatie en trof de mensen aan. Zij liet de muziek onmiddellijk stopzetten. Daarna werden de feestende personen verwijderd.

Een groep gaf gehoor aan de oproep van de politie en verliet de plaats. Een ander deel bleef nog in de omgeving. De politie maande hen toen opnieuw aan zich te verwijderen van de plaats.

De streetparty was georganiseerd door een jonge vrouw die werd aangesproken door de politie. In deze periode van COVID-19 wordt er geen toestemming verleend voor dergelijke grote feesten.
 

15 REACTIES

 1. De politie moet deze mensen meenemen en verplichten een test afnemen. Beboeten en indien 1 positief is getest, de helen santakraam afvoeren en in quarantaine. We hebben weinig en doen het vergeleken met landen in de regio heel goed. Laten wij verantwoordelijk zijn voor elkaar. Er is een vaccin, maar het is niet voor een ieder beschikbaar op korte termijn.
  Mensen, denk aan Uw medemens, covid is geen pretje.
  Als je besmet wilt raken, prima.
  Je benadeelt anderen en je naasten . Het leven is het hoogste goed dat ons gegeven is, de rest is bijkomstigheid.


  Maak melding

 2. Het land komt al medicijnen tekort. Covid maakt geen grapjes. Misschien is het hun laatste feestje.
  gemodereerd

 3. Waar waren die Agenten 👮‍♂️ op pagwa dag toen heb ik ze niet optreden daar bij Wakapasi 🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️🤡🤡🤡🤡🤡🤡👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫
  gemodereerd

 4. ik vindt ook dat als men zulke clubjes mensen gelyk moeten aanhouden en een test af laten nemen en by positief getest, moet de hele culb in qaurantaine .


  Maak melding

 5. Ach deze gasten denk wrm kan brunsi wel feesten en wij niet
  Foe saindi oen no tap a feest foe brunsi
  Ie sab tak amang ooo skope joe drm oen no goh he surinaamse politie


  Maak melding

 6. Politie aub harder optreden. Deze mensen lakken de wet aan hun laars en geven het voorbeeld aan anderen zulks ook te doen.
  De COVID maatregelen zijn niet alleen voor de groep feestenden, maar voor een ieder. En de economische gevolgen zijn groot.
  Heel asociaal
  gemodereerd

 7. rbrowny met y en die karsien olie hoeven niet getest te worden want zij begrijpen toch niets stelletje paarse dommerikken , en ze moeten jullie voor een hele lange tijd in quarantaine plaatsen want jullie stinken uit jullie bek.


  Maak melding

 8. Lonnie mocht wel lekker feesten en daar na een grote mond opzetten. Dit land gaat nooit vooruit gaan met zulke misleiders,hyprocrieten en leugenaars
  gemodereerd

 9. Allemaal tenminste veertiendagen in strenge quarantaine opsluiten, met een flinke boete erbij. En als ze positief blijken te zijn, nog weer een extra boete geven voor de zorg die ze opeisen, ten koste van mensen die echt om zorg verlegen zitten..🤨


  Maak melding

 10. ik vind persoonlijk dat de politie slap optreedt.

  de politie moet iedereen meenemen met een boete van 10.000 srd.

  wie niet kan betalen mag straten bezemen 2 weken.
  gemodereerd

 11. Ook gaan vele hindoestaande trouwpartijen thuis overdag gewoon door.
  ik zie het overal in suriname hier en daar.
  maar het lijkt op verlinken als je iets gaat zeggen

  Dit mag ook niet.
  Het gros draagt geen mondkap.

  alles moet zo met spoed alsof dingen bijten
  gemodereerd

 12. @ K

  Kort en Bondige antwoordt, de agenten waren zelfs dronken !!!!!

  Deze feestende imbecielen op de bon slingeren, naam en adres aan alle ziekenhuizen in Su doorgeven. En als ze besmet zijn gewoon niet behandelen, en gewoon dood laten gaan.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 13. @ Ismaël

  Als je iets ziet wat niet door de beugel kan, kan en mag jij gewoon de politie waarschuwen. Het is je burger plicht, in NL is dat vanzelfsprekend en het wordt gewaardeerd door de politie.( klokkenluider zijn)

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.