Dronken automobilist knalt tegen EBS stroompaal

6
Dronken automobilist knalt tegen EBS stroompaal

De bestuurder van deze auto is zondagavond tegen een stroompaal van de NV Energiebedrijven Suriname (EBS) geknald. Het vermoeden bestaat dat de man dronken achter het stuur zat, toen het eenzijdig ongeval plaatsvond.

De automobilist reed over de Verlengde Welgedacht C-weg, richting Mawakaboweg toen het rond 20.30u mis ging. Ter hoogte van mastnummer 22633 verloor de bestuurder controle over het stuur en raakte van de weg. Hij knalde daarna tegen de stroompaal die brak.

Omdat de man vermoedelijk onder invloed verkeerde is hij door de Surinaamse politie meegenomen naar het politiebureau. Medewerkers van het energiebedrijf werden ingeschakeld om de schade te herstellen.

6 REACTIES

 1. Ja het probleem tegenwoordig. Dronken als een tor achter het stuur gaan rijden.
  Heet in het verkeer?
  Mi mars papa!
  gemodereerd

 2. Even een tip aan mijn domme Surinaamse broeders die dronken zijn, als je zuipt niet in de auto stappen en gaan rijden ! Aan de Su autoriteiten U deze tip: Rijbewijs voorgoed invorderen, schade die hij/ zij veroorzaakt heeft volledig laten betalen. Sommige automobilisten gaan toch zwart rijden,50:000 Srd boete opleggen of anders, 5 jaar de bak in.
  sari tori
  Jacko
  gemodereerd

 3. Mix Chick

  Dat kan niet waar zijn, door een foutje van 1 malloot kan men niet hele stammen straffen.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.