Bericht over vreemdgaan dc Clyde Hunswijk met secretaresse is fake

17
Bericht over vreemdgaan dc Clyde Hunswijk is fake

De districtscommissaris van Marowijne Noord-Oost, Clyde Hunswijk, betreurt het ten zeerste dat zijn naam op social media door het slijk gehaald wordt. Via Facebook wordt een vals bericht verspreidt dat hij door zijn wederhelft met zijn secretaresse betrapt zou zijn in een pension.

De overheid heeft vandaag in een mededeling aangegeven dat het bericht compleet op onwaarheid berust. Tegen deze valse aantijgingen is reeds aangifte gedaan door de burgervader.

De justitiële autoriteiten in Suriname zijn bezig met een diepgaand onderzoek. Het gewraakte bericht:

17 REACTIES

 1. Het is geen nieuws onder de zon in Suriname, dat leidinggevende maakt misbruikt van hun positie om met secretaresse of ondergeschikte in bed te duiken.


  Maak melding

 2. Wie is de schuldige? Mocht deze achterhaald worden een fikse boete laten betalen wegens smaad en voor een.pasr jaar laten vertoeven op Boma. Facebook is rotzooi. Gewoon blokkeren voor dit stelletjes onverlaat.
  gemodereerd

 3. zelfs als het waar zou zijn?
  waarom zou de vp hem op non-actief zetten?
  de vp heeft niets met het prive leven van anderen te maken
  de vp is zelf een gezochte crimineel, dus hij is wel de laatste die iets zou moeten zeggen
  en dat zijn wel feiten
  normen en waarden…. heeft zelfs de vp geen kaas van gegeten


  Maak melding

 4. Fake of niet een bestuurs leidinggevende hoor zich ver van dit soort handelingen houden
  vervolgens vindt ik het sneu de man zn prive zo tebelichten mocht dit Fake zyn


  Maak melding

 5. Wat dacht je rbrowny met y , jij weet toch door wie alle fake nieuws wordt geplaatst , ja paarse rat door je vriendjes faya pepre , en die geven ook telkens aan jou een briefje wat je hier moet plaatsen op WTK , maar ja jij kunt slecht lezen , jij begrijpt niet alles en zie wat jij dan op papier zet , een en al onzin en niet leesbaar , klojo ga toch eindelijk eens een keer naar een echte school om leren hoe moet ik lezen en hoe moet ik schrijven , want op die paarse school hebt je niets geleerd eikel.


  Maak melding

 6. DC van marowijne- oost Clyde Hunwijk.
  Heette zijn secretaresse soms Bony.
  Zo ja dan zijn ze daar in marowijne de beroemde Bonnie en clyde .


  Maak melding

 7. Ik zou zo zeggen, Pasen is nét achter de rug dus om maar Jezus te citeren in deze kwestie: Wie zonder zonden is werpe de eerste steen! Oftewel, als je met één vinger naar de ander wijst dan wijzen er 3 andere vingers JOUW richting op! Niemand heeft het recht commentaar te leveren of zich te bemoeien met wat deze DC wel of niet zou hebben gedaan of het wel of niet waar is doet niet ter zake! Mind your OWN business zou ik zo zeggen!
  gemodereerd

 8. Vissen moeten zwemmen denkt de DC, en zijn pataka heeft een goede zwamp gezien, en dat is zoet water dus zwemmen maar !

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 9. @ Boesskowtoe

  Hé yé kirie mi dja man, takki gewoon K@ é kirie man. Of a man poti ing fissie likkie té yorka si kastroli.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 10. @ Koos Banti

  Ja dat klopt het begint met een N, en eindigt ook met een n !

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 11. Als ze in dit geval voor hem gelogen hebben, wil.dat nog niet zeggen dat hij nog nooit vreemd gegaan is. Zelfs in de beste families gaan (vooral) mannen vreemd als ze de kans daartoe krijgen. Kijk maar naar de voorbeelden die in de families met blauw bloed van Nederland, Belgie en het Verenigd Koninkrijk te vinden zijn. Waarom zou onze Surinaamse DC met gewoon rood bloed zoiets dan niet kunnen doen?


  Maak melding

 12. Laten jullie Clyde HOOR hij is een rustig mens en praat weinig ..Mijn buurman van Dijkveld geweest . Clyde big up . no broeja .
  gemodereerd

 13. Neen geen Russische situaties in Suriname.

  Een journalist vraagt aan een oude Russische vrouw wat haar mening is over het ontslaan van vreemdgaande politici in Rusland. Alsjeblieft niet, was haar antwoord. Als je onze politici, die vreemd gaan ontslaat, houd je geen enkele politicus meer over. Wie moet dan het land besturen.
  Gelieve in plaats van Rusland Suriname te lezen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.