maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidStijging nieuwe COVID-19 gevallen afgelopen 24 uur

Stijging nieuwe COVID-19 gevallen afgelopen 24 uur

-

Does Travel - naar Suriname

Het aantal nieuwe COVID-19 besmettingen in Suriname is in de afgelopen 24 uur flink gestegen. Dat blijkt uit de update van de dagelijkse cijfers zaterdagavond. Vrijdag was er nog sprake van 7 nieuwe gevallen na 116 testen (6%). Zaterdag is dat percentage gestegen naar 23,5% namelijk 16 nieuwe gevallen na 68 keer testen.

Het aantal personen in het ziekenhuis is ook iets gestegen ten opzichte van vorige week. Vorige week vrijdag lagen er 10 personen in het ziekenhuis en momenteel zijn dat er 14. Ook het aantal personen in de ICU is gestegen van 2 naar 5.

Vooralsnog is dat geen reden tot bezorgdheid, maar de overheid zal de situatie nauwlettend moeten volgen. In diverse landen waaronder Brazilië en Curaçao is de situatie namelijk al enige tijd ernstig. Ook in buurland Frans-Guyana is sprake van een stijging. Op 1 april waren daar 210 nieuwe gevallen en 4 doden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. Stijging COVID-19 komt door de Phagwa viering. Hadden we reeds voorspeld. Nee, de hindoestaanse feesten, Brunswijk en Santhoki zijn heilig.

  Wees voorzichtig ⚠️


  gemodereerd
 2. Oohww nee!! 16 besmette gevallen! Wat een ramp! Hulp! Het cojonakillervirus met een mortaliteitscijfer van 0.23% slaat weer toe! Mensen sluit jezelf direct op draag je muilkorf!!! Sluit je winkels ga desnoods failliet en heb honger elke dag, kom niet oo je rechten en blijf thuiszitten het liefst in een warme kelder. Het killervirus cojona zul je dan niet krijgen!


  gemodereerd
 3. Samen, hebben we de strijd, tegen covid , nog niet gewonnen.
  Hoelang, het zal duren, weten de beste deskundigen, ook niet.


  gemodereerd
 4. Deze nieuwe covid-19 patienten hebben waarschijnlijk, voordat ze zich in het ziekenhuis aanmeldden, eerst een bezoek gebracht aan Waka Pasi. En nu moeten ze door het ziekenhuispersoneel, met gevaar voor besmetting, verzorgd worden.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES