Auto ondersteboven in goot terechtgekomen

10
Auto ondersteboven in goot terechtgekomen

De bestuurder van deze personenwagen is vanmiddag met zijn voertuig ondersteboven in een goot geëindigd in Nickerie. Het eenzijdig verkeersongeval gebeurde rond 16.30u aan de Delhiweg.

Het is niet duidelijk hoe de man in de goot is geëindigd. Na het ongeval kon hij het voertuig veilig verlaten. De politie kwam ter plaatse en schakelde een bergingsbedrijf in.

De auto is zwaar beschadigd en waarschijnlijk total loss.

10 REACTIES

 1. Wat een geweldige capriolen heeft deze autobestuurder kunnen uithalen. Hij verdient een medaille.
  gemodereerd

 2. 100% geslaagd als de beste Idioot van het jaar 2021, tenzij er iets anders aan de hand was met hem ! ”Bij voorbeeld R. doekhie gezien”

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Goede zaak. Dit is geen nieuws meer. Is aan de orde van de dag ook op de paasdagen.
  gemodereerd

 4. Het is echt onvoorstelbaar hoe sommige bestuurders een eenzijdige ongeluk met hun auto veroorzaken, je kunt onmogelijk zo ondersteboven met je Auto in een sloot of welke andere aanrijding dan ook veroorzaken als je een aangegeven snelheid aanhoud, de bestuurder mag van geluk spreken dat hij het er Levend vanaf heeft gebracht gezien het conditie van het sloot.
  gemodereerd

 5. Noem je dat een goot , alleen maar blubber en dan maar klagen als met een fikse bui alles onder water staat .
  gemodereerd

 6. Genoten van je modderbadje?
  Nee, met Pasen moet je geen eieren in de goot gaan zoeken, maar fatsoenlijk thuis blijven met je familie en genieten van de leuke momenten samen en niet gaan racen in je eentje om er een eenzijdig eier zoek feestje van te gaan maken.
  Schandalig dit!
  gemodereerd

 7. Heel blij ben ik dat er geen onschuldige slachtoffers erbij waren dan alleen de bestuurder. Haastige spoed is zelden goed en wie niet horen wil moet het maar zelf voelen.
  Regering de kosten voor het weg halen van de auto moet zeker komen voor rekening van de veroorzaker ook de veroorzaker van de elektrische paal.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.