Rovers doen alsof ze autopech hebben en beroven helpende bestuurder

19
politieauto-zwaailicht-aan

Vier rovers, drie mannen en een vrouw, deden vrijdagavond in het district Brokopondo alsof zij autopech hadden. Op deze manier wisten zij een autobestuurder die was gestopt om te helpen, te beroven van SRD 46 duizend, USD 1780, een autosleutel en persoonlijke spullen.

Het slachtoffer reed in zijn wagen in de richting van de Afobakaweg. Op een gegeven moment zag hij een witte auto zonder kenteken langs de weg geparkeerd. Hij werd door een vrouw die naast de auto stond met vermoedelijk een baby in haar hand gestopt, terwijl drie mannen aan het voertuig bezig waren.

De autobestuurder dacht dat deze personen autopech hadden. Daarom stopte hij om hulp te bieden. Hij werd echter onder schot gehouden en beroofd van zijn geld en de overige spullen. De drie mannen en de vrouw reden na de beroving weg.

Het slachtoffer heeft geen letsel opgelopen. De rovers waren gewapend met jachtgeweren met afgezaagde loop. De Surinaamse politie is bezig met het onderzoek van deze zaak. 

19 REACTIES

 1. Hoe dan ….. Wie stopt er op de Afobakaweg in de avond om anderen te helpen. Alles wees erop dat het om een crime ging…..geen kenteken…een vrouw die ingezet wordt om de bestuurder te laten stoppen. Man trap er toch niet in het is zo vaak voorgekomen zelfs aan de van het Hogerhuysstraat zijn mensen op deze manier beroofd. Gewoon doorrijden en een takelwagen voor ze sturen met de politie.
  gemodereerd

 2. Het surinaamse volk is rijk de overheid is arm. Iedereen die berooft word heeft volop USD op zak
  gemodereerd

 3. Goedthartige Samaritaan,je ken de mensen niet, je hebt teveel geldt by je ,eigenlyk kun je niks voor die mensen betekenen,waarom stop je dan,je hadt net zo goedt thuis kunnen blyven.
  nee je moest ergens de nood verzachten, en dat is dan heel goedt gelukt,koop nou maar een geluks lot,op dat je niet ben afgemaakt
  gemodereerd

 4. Hoe vaak is deze truck al niet opgevoerd in Suriname? Mensen leer van de geschiedenis! Aan de van het Hogerhuys straat enkele jaren terug was deze zelfde truck al aan de orde geweest.
  Stop nooit voor vreemden…er zijn hulpdiensten die deze problemen aanpakken en oplossen. RIJ DOOR EN BEL . Wees geen SUKKEL ookal lijkt men zo zielig.
  gemodereerd

 5. Met zoveel geld in de auto hmmm iets stink hier🤦‍♂️🤦‍♂️
  gemodereerd

 6. onzin verhaal
  SRD 46 duizend, USD 1780 en dat moet geloofwaardig zijn?
  wie loopt daar mee rond? en wie stopt onderweg voor anderen met zoveel geld?

  aardig broodje aap verhaal van waterkant weer
  gemodereerd

 7. Zijn goedheid heeft hem dit gekost. Wat een vuile streken. Hoe kan men met zoveel geld de straat op gaan het is vragen om grote problemen.
  gemodereerd

 8. Deze zijn getipt door iemand, anders weten ze het niet (Inside Job! ) Indien het zo is, allemaal in de vleesmolen stoppen, en draaien maar voor de hondenvoer.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 9. Heel erg dat er misbruik gemaakt word van je goedheid. Lage streek is dit.
  gemodereerd

 10. die rbrowny met y , lijkt wel een paasei , zijn preek zou goed doen bij de paars ndp bijeenkomst als paasboodschap , goh wat zullen de paarse ratten genieten van jou preek.
  gemodereerd

 11. Jacko , toch als voer voor de wilde dieren in onze dierentuin , want die komen nu in deze tijd wel te kort.
  gemodereerd

 12. Die man is werkelijk beroofd geworden door zijn goedheid, vanwege het feit dat hij dacht dat het een vrouw met een baby was. Jammer voor hem, want het was zijn eerste keer in het district vertelde hij.
  gemodereerd

 13. Deze truck wordt vaker gedaan. In Suriname en steeds weer trappen er mensen in. Mijn motto is ook als staan er duizend vrouwen met babies .. niet stoppen trap je gaspedaal tot op de bodem en maak dat je weg komt
  gemodereerd

 14. Bony and Clyde taferelen in brokopondo.
  Zij had zeker haar bovenbenen ontbloot, en hij dacht mi gado, lekker ding!
  Hij is in de val getrapt want deze rovers wisten natuurlijk dat hij zoveel geld vervoerde.
  Mogelijk zit hij zelf ook in het complot.
  gemodereerd

 15. Misschien was het zijn buiten vrouw. Daarom stopte hij om te helpen.
  En hij heeft ze geholpen ook nog .
  Want ze hadden geld nodig.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.