Regering waarschuwt weer voor fake Facebook accounts regeringsleden

8
facebook in Suriname

De Surinaams regering heeft weer gewaarschuwd voor misleidende social mediaprofielen van regeringsleden. Het is namelijk gebleken dat er op social media, onder andere Facebook, mensen opereren die zich uitgeven als te zijn lid van de regering.

Op basis van misleidende verzinsels krijgen zij mensen zo ver om geldmiddelen beschikbaar te stellen voor diensten of zaken die de regering in ruil daarvoor zou kunnen doen. Recent is er een fake account van minister Ramdin gebruikt om nep informatie te verspreiden (onder).

De regering van de Republiek Suriname benadrukt dat er geen diensten worden verleend namens de regering aan mensen door aan de regering gelieerde social mediaprofielen.

De regering roept eenieder op om alle handelingen en transacties die gelinkt zijn aan de overheid, op de geëigende manier te doen, met inachtneming van de comptabele regelgeving en procedures.

De Surinaamse overheid zal nimmer via een social mediaprofiel van iemand het verzoek doen om financiën rechtstreeks op rekeningen van individuen te storten voor dienstverrichtingen.

8 REACTIES

 1. Dat er nog steeds mensen zijn die hierin trappen. Wat een gelovige Thomassen. Oplichters praktijken via Facebook zijn aan de orde van de dag. Facebook moet voor heel Paramaribo geblokkeerd worden. Deze vuile gasten hebben Facebook ontdekt om anderen te schaden en belachelijk te maken. Ongeschoolde krachten die anderen tot hun prooi maken. Mensen stop met Facebook en bekijk jezelf een goed in de spiegel. Wat zie je dan Devil Face
  gemodereerd

 2. Wederom een zielepoot van Faya Pepre die het nodig vind om de boel op scherp te zetten.
  gemodereerd

 3. mensen die hier op reageren op een facebook account?
  zijn wel heel erg dom
  gemodereerd

 4. Deze regering heeft bij monde van de zoon van de president vaker aangegeven dat VHP fake account heeft gebruikt. Dus nu worden ze door karma gestraft.

  Ik hoop dat dit een eye-opener is voor een ieder die dit doet.
  gemodereerd

 5. Wat een stelletje zielige mensen van deze regering de vorige regering heeft ook hier mee te maken gehad en het kwam Van deze zelfde mensen die in deze regering zitten dus niet janken koekje van eigen deeg
  gemodereerd

 6. Omdat deze regering ook FAKE is,die schurken boeve bende,het volk gaat ze over enkele weken eruit trappen,Mark my words.
  ding bo set kong mie planeet mars ja, iedereen pinaart GUILLERMO SAMSON zegt het zelf.
  gemodereerd

 7. andre , ricje en die strontzak kodja , ja jullie zijn gek op faya pepre he ndp kontenlikkers , maar weer kun je zien dat er alleen maar paarse ratten er intrappen , ze hebben en jullie ook nog steeds de gedachten in gratis pakketten en weer heeft bouta jullie een oor aangenaaid
  😁😮😬😵😡
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.