Inbreker in magazijn handelsbedrijf aangehouden

5
verdachte die op politie schoot neergeschoten en in ziekenhuis overleden
Archieffoto: arrestatie door Korps Politie Suriname.

Leden van de recherche van Paramaribo bijgestaan door het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) hebben op zondag 28 maart de 21-jarige X.M. opgespoord en aangehouden. Deze verdachte heeft zich eerder in de maand maart schuldig gemaakt aan een inbraak in een magazijn van een handelsbedrijf aan de Dr. Sophie Redmonstraat meldt het Korps Politie Suriname.

Daarbij ging de verdachte er vandoor met grote geldbedragen in vreemde valuta en SRD. Aan de hand van de aangetroffen sporen en het beeldmateriaal kwam de verdachte X.M. die een bekende van de politie is in beeld.

Het gemengd team werkte de informatie uit, waarna de wetsdienaren over gingen tot de aanhouding van de X.M. Hij ontkent het strafbaar feit te hebben meldt de Surinaamse politie.

5 REACTIES

 1. Je kan stellen dat de beveiliging en politie hun diensten moeten opvoeren, maar, men moet ook aan beleidt veranderen, de werkloosheidt is enorm,Productie nihil, ons landt is daar door met hoge tempo aan het verloederen, en wordt niks aan gedaan een ieder waant zich veilig achter hun tralies en doen er verder niks aan,maar er zal iets moeten gebeuren en wel heel snel want het hek is al van de dam.
  gemodereerd

 2. En het geld dan???
  Ik wil mn geld. Je hoeft niemand op te sluiten. Ik laat hem tot in de gevangenis vergiftigen.
  gemodereerd

 3. @ Wendy

  Dus jij bent de gif mengster van Su, mijn methode is beter, maar dat ga ik jou niet vertellen. ”Zelfs een hond kan er niks mee” Met een NDP,er doe ik geen zaken, ze zijn onbetrouwbaar !

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Jacko , wendy is geen hoofdletter meer en rbrown is rbrowny met y , dus ze zijn door de ndp al vergeten en dwalen maar in het rond.
  gemodereerd

 5. Al de dieven zijn bekenden van de politie,waarom.Omdat ze 1 week straf krijgen.Alle rechters in Suriname moeten vervangen worden.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.