Man zegt beroofd te zijn, verdachten zeggen dat hij vrouw betastte

2
Politiewagen KPS op plaats delict

De politie heeft drie roofverdachten, L.R. 33, N.L. (44) en de 27-jarige A.S. afgelopen woensdag 24 maart aangehouden. Het drietal wordt ervan verdacht op een adres te Hamton Court Polder de 35-jarige man L.G. te hebben beroofd van een geldbedrag, een oorbel, een ring en zijn zaktelefoon meldt het Korps Politie Suriname. De verdachten zeggen echter dat hij een vrouw aan haar borsten betastte waarna hij klappen kreeg.

De benadeelde L.G. deed van deze beroving aangifte bij de politie van het bureau Wageningen. De aangever verklaarde dat hij zich op die bewuste dag samen met een vriend en drie andere personen waaronder een vrouw bevond op een adres te Hamton Court Polder waar zij zich te goed deden aan alcohol.

Op een bepaald moment werd de aangever zonder enige reden door zijn vriend vastgegrepen en door één van de mannen met een eind hout aan zijn hoofd geslagen. Hierna werd hij beroofd van eerder vermelde zaken en uit de woning gezet. Het onderzoek in deze zaak werd overgedragen aan de Recherche van Regio West die de verdachten opspoorden en twee mannelijke en de vrouwelijke verdachte aanhielden.

Het drietal ontkent zich schuldig te hebben gemaakt aan het strafbare feit. Naar hun zeggen heeft de aangever tijdens hun samenkomst in de woning te Hamton Curt Polder de vrouwelijke verdachte A.S. aan haar borsten betast. Haar vriend N.L. werd hierdoor boos, waardoor hij samen met de verdachte L.R. de aangever een paar klappen toebrachten, waarna hij uit de woning werd gezet.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie werden alle drie verdachten in verzekering gesteld. Aan de aanhouding van de vierde verdachte wordt er gewerkt meldt de politie.

2 REACTIES

  1. Dus als je iemands vriendin betast, dan mag haar vriend jou beroven? Wat een verhaal van die rovers.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.