maandag, december 4, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieMilitairen aangehouden voor ontvoering, beroving, mishandeling en verkrachting

Militairen aangehouden voor ontvoering, beroving, mishandeling en verkrachting

-

Does Travel & Cadushi Tours

Vier militairen die bij de marine te Nieuw-Amsterdam werken, hebben een man in Suriname in het afgelopen weekend ontvoerd, beroofd en mishandeld. Een van hen heeft de vrouw van het slachtoffer ook nog verkracht, waarbij haar tweelingzonen van drie jaar dat zouden hebben gezien. De militairen hebben het echtpaar ook bedreigd.

In eerste instantie was er aangifte gedaan tegen onbekende verdachten. Het is de politie van Mariënburg echter gelukt om na goed onderzoek in beeld te brengen dat het gaat om vier militairen. De Surinaamse militaire politie heeft hen dinsdag aangehouden en in verzekering gesteld.

Het mannelijke slachtoffer stond voor een winkel in Commewijne toen de militairen bij hem gingen. Zij zagen dat hij marihuana bij zich had en maakten de drugs afhandig. Daarna namen ze hem tegen zijn wil mee in de auto en sloegen hem om de drugs. De militairen hielden hem voor agenten te zijn, die hem naar het bureau zouden overbrengen.

Zij brachten de man echter niet naar het politiestation maar reden met hem rond en gingen op den duur naar zijn woning. Twee van de militairen gingen in de woning en vroegen de vrouw van het slachtoffer naar meer drugs. Een van hen besloot na een poos op de uitkijk te staan.

De ander bleef met de vrouw in het huis achter. Hij verkrachtte haar terwijl haar kinderen in het huis waren. Hij zei tegen de vrouw dat het erger met haar man zou aflopen, indien zij haar kleding niet zou uittrekken en dat haar kinderen vermoord zouden worden.

Na de verkrachting ging hij samen met de militair die op de uitkijk stond, weer in de auto waar de twee overige militairen samen met het slachtoffer was. Zij reden met de man weg en lieten hem aan de Zuster Jensenweg achter.

Het slachtoffer noteerde het kenteken van de auto van de militairen en speelde dat door aan de politie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

29 REACTIES
 1. Welcome in gangster paradise geheten suriname waar velen teveel gangsterfilms hebben gekeken alsmede Denken dat iedereen in de fast and the furious kan spelen.
  gemodereerd

 2. Sluit ze op en gooi de sleutel weg. Ze Ijn een bedreiging voor de samenleving.
  Ze horen binnen opgesloten te worden tot ze bejaard of stok oud zijn geworden.
  Weg met ze👀
  gemodereerd

 3. Dus de militaire doen ook aan criminaliteit in Suriname, ik weet 100 procent wat voor soort dit is, hard optreden tegen deze militairen, die eigenlijk voor de veiligheid van de Surinaamse burgers moeten zijn, in plaats daarvan,dan een weerloze vrouw verkrachten, waar man en kinderen bijzijn niet te geloven, hoe laag kan je nog zijn??
  gemodereerd

 4. Om misselijk van te worden, wat voor eed leggen de padvinders in het leger af? Afschaffen deze sexuele predatoren leger? Of eerder de minister zou moeten aftreden.
  gemodereerd

 5. Beste famiri, wat een abanies. Ik zeg: afhakken die piemel waarmee de idioot nadenkt en de rest van je leven in de gevangenis met je drie abanie vrienden/criminelen.
  Ze denken dat ze nog in druga baas tijd leven!!!
  gemodereerd

 6. Met zulke figuren moet je dan de oorlog winnen ?>>>@Mix Chick<<< Sorry hoor, maar dat bedoel ik nou, zulke figuren moeten gelijk tegen de muur gezet worden, en de kogel erover heen! ''Dat geldt ook voor die klootzakken die ze klem hebben gereden'' Ik begrijp niet wat de Min. van Defensie naar Su is gegaan, om tegen haar collega te zeggen dat deze zg vervloekte militairen moeten opsluiten ? Levend verbranden, ''Binnen 1 jaar jaar is Su clean'' alle buitenlanders ook gelijk het land uit.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 7. Redactie. Hebben jullie ook de voornamen en de initialen van de achternamen? Onlangs deden jullie het wel.
  Hieft niet geplaatst te worden‼️‼️‼️‼️

  Antwoord: dat klopt, het ligt aan de informatie die we krijgen van de politie. Dus neem contact op met de politie als je meer daarover wil weten.
  gemodereerd

 8. Walgelijk dit soort gebeurtenissen hier in het land.
  Honden staan hoger in aanzien dan deze suchetten.
  Deze figuren verdienen opgehangen te worden op onafhankelijkheidsplein en dienen als voorbeeld voor daders van dit soort laffe en laaghartige misdrijven.
  Tja mensen die ons moeten beschermen?????
  gemodereerd

 9. Kotsmisselijk wordt je van de duivels in mensen gedaante.
  Zieke geesten zijn jullie.
  Waarom waaarom????
  Wo las sapakara las lanser.
  En jullie nemen jullie gezinnen de afgrond mee in.
  Want jullie worden ontslagen en kunnen naar SB.
  gemodereerd

 10. Deze militairen, zijn totaal niet te vertrouwen.
  Oppakken en sturen naar Noord-Korea.
  Voor heropvoeding.
  gemodereerd

 11. @ Leek

  Ga je de kosten op je nemen dan ??? Stuur ze liever naar de Crematorium !

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 12. Deze beesten moeten door een executiepeloton worden dood geschoten dan is t al afgelopen met ze.
  gemodereerd

 13. ==Opvoeding??? Ook moet men een zwaardere psychologische test laten afnemen.

  Deze schoften moeten nooit meer uit de gevangenis komen, omdat ze juist een voorbeeld figuur moeten zijn en het volk juist moeten beschermen. BAH
  gemodereerd

 14. Allen,

  Dit zegt genoeg over de gang van zaken in onze mooie Suriname.

  SUCCES
  gemodereerd

 15. Ook weer met heel veel dank aan die vieze vuile paarse NDP criminelen die aan de haal zijn gegaan met alle normen en waarden in het land.
  En het ergste is dat de hoofdpersonen nog steeds vrijelijk rond paraderen in het land.
  gemodereerd

 16. Onder de huidige regering is het chaos, anarchie in Suriname. Veel slechter dan tijdens Bouta.
  gemodereerd

 17. Ik snap niet dat deze schurken als “militair” worden aangeduid. De naam “huursoldaat” met de gehele negatieve lading die erbij hoort, past beter. Zij zijn een schande voor de mensheid en een schande voor militairen. Laat het leger ze goed aftakelen. En de verkrachter…laat een flinke vent hem met een grote cassave verkrachten en dan castreren. En zijn companen: geef ze een overdosis. Ze wilden toch drugs….nou dat krijg je en wel zoveel dat je doodgaat.
  gemodereerd

 18. Hebben we allemaal te danken aan ddb, want hij heeft van ons mooi Suriname een schurkenstaat gemaakt. Aan het vervullen van een ministeriele of presidentiele functie hoort het tonen van voorbeeldig gedrag. Het NDP heet in 10 jaar het tegenovergestelde laten zien. Hoelang dit nalatenschap gaat duren is de grote vraag.
  Aan Chan de (ondankbare) eer om Suriname (lees, burgers,militairen en politie) weer op het rechte pad te krijgen.
  gemodereerd

 19. Beste JZwartmans, uit uw eerdere reactie kon ik concluderen dat u wat ouder bent dan ik. Maar als ik uw reakties lees schud ik mijn hoofd.
  Denk u nou echt dat Su clean zal zijn als er executies uitgevoerd gaan worden? Zijn Amerika en landen uit hef midden oosten misdaad vrij? NEE, totaal niet. De pijn en het verdriet van de slachtoffers gaat daarna echt niet weg. Oog om oog, tand om tand helpt niet. De daders uit het bericht zijn goed ziek, heel erg wat ze geflikt hebben. Ik hoop voor de rest dat ze een gepaste straf krijgen. Tot slot, dit is mijn 2e tevens laatste reactie op u, ik laat het hierbij. Gegroet👋🏼
  gemodereerd

 20. Beste .Zwartmans, nee ik kan de reiskosten, niet betalen.
  De rest in Noord-Korea is tegen betaling aan de familiekliek, aldaar.
  Geloof me het, wordt 1 x 24 uur keihard gewerkt. Ik zal even vergelijken met een die geboren wordt en op 3 jarige leven begint met werken tot de dood volgt.
  gemodereerd

 21. Talk Right 1 april 2021 At 13:24
  Onder de huidige regering is het chaos, anarchie in Suriname. Veel slechter dan tijdens Bouta.
  ===================================

  Onsterfelijk belachelijk, ongelofelijk,…belachelijk!
  Ontwikkeling is aan je voorbij gegaan.
  gemodereerd

 22. Veel teveel poespas en discussie eromheen !!!
  De kop van de krant had moeten staan.. 4 militairen doodgeschoten wegen verkrachting .klaar punt uit.
  gemodereerd

 23. Dan willen deze gasten zgn. met de politie de orde komen handhaven. Net als de onlangs afgekondigde ‘Saka yu tempo’ flauwekul. Weet je, voor gewapende machten die dit soort criminele daden verrichten, moet je op maat gemaakte straffen opleggen. Immers, ze zijn getraind en ze zijn dragers van vuurwapens. Dus, als ze ontsporen, zijn ze gevaarlijker dan de doorsnee crimineel.
  Ik stel voor dat er net als bij de CIA een speciale folter kamer wordt opgezet om deze strontzakken dagelijks te martelen voor ettelijke uren. Let wel, dagelijks zolang ze leven. Zelfde wat deze groene vliegen toen in 1982 hebben uitgehaald in Fort Zeelandia. Voor wat betreft die verkrachter, van hem moet je zijn lid elke dag verminken tot hij niet meer kan pissen voor de rest van zijn leven.
  Er zijn nog zoveel meer ideeen wat te doen met zulke gasten. Dat laat ik aan de verbeelding over. Niemand is meer te vertrouwen in dit land. Al dat gezweer en eed dat ze afleggen, stelt geen moer voor. Wij als volk moeten onszelf beginnen te bewapenen tegen dit soort onkruid. De overheid kan gewoon geen moer doen tegen criminaliteit.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES