Aangehouden verdachte ontsnapt en op de vlucht

26
Aangehouden verdachte ontsnapt en op de vlucht

Raoul W., een van de mannen die deel uitmaakt van een roversbende die woensdag was aangehouden en overgebracht naar het politiebureau De Nieuwe Grond, is ontsnapt. Hij zag woensdagavond rond 22.00u kans om samen met een andere arrestant te ontvluchten uit een ot’er cel op De Nieuwe Grond.

Beide mannen wisten te ontkomen via het plafond. De andere arrestant kon kort na zijn ontsnapping worden opgepakt. Raoul W. is nog voortvluchtig.

Het Regio Bijstandsteam Paramaribo, Recherche Midden en de Inlichtingendienst wisten Raoul W. samen met drie andere mannen klem te rijden in een auto op de hoek van de Napel- en Kashmirstraat. Het vermoeden bestaat dat het om een roversbende gaat die is opgerold.

Na de ontvluchting van Raoul W. zijn deze eenheden in Suriname bezig met de wederaanhouding van de man.

26 REACTIES

 1. Voortaan voordat ze in de pro wagen zoals ze dat in Su, noemen ogen uitsteken voeten (poten) afhakken. Dan kunnen ze ook niet meer vluchten, kunnen ze dat nog, gewoon de kogel eroverheen.

  sari tori
  Jacko
  gemodereerd

 2. Ze hebben lef straks horen wij, op de vlucht doodgeschoten, kennen ze de geschiedenis niet??
  gemodereerd

 3. Een volgende keer niet aanhouden maar meteen neerknallen deze notaire agoe-ede crimineel!
  gemodereerd

 4. Het is wel opvallend hoe vaak opgepakte rovers op kinderachtige manier kunnen ontsnappen. En die zelfde rovers weer aan het roven slaan. Justitie treedt voortaan harder op!!!!
  gemodereerd

 5. Beste famiri, klinkt misschien hard. Maar wordt het geen tijd om met scherp in de bilnaad te schieten van deze abanies. En een politiecel met een plafond, wat een lachertje.
  gemodereerd

 6. On snapt via het plafond!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Hoe dom komt dit over?
  Dit is dus vragen aan de gevangene “wanneer denk je te zullen vluchten?”

  Ja zelfs voor opa Bouterse beveilig je het plafond zodat er geen ontsnapping via het plafond kan plaatsvinden. Alhoewel opa Bouterse acht ik niet in staat zichzelf op te trekken naar het plafond laatstaan ontsnappen via het plafond.
  Opa Bouterse springt nog geen gat in een pakje boter
  gemodereerd

 7. Als je dit zo ziet, dan is eigelijk maar 1 oplossing, afschieten dit tuig die de samenleving ontwricht. Deze stukken verrot, zullen nooit gaan werken en zullen altijd maar blijven roven.
  Dus enige remedie is afschieten heb je er ook geen last van.

  Zullen allemaal neven zijn didibri
  gemodereerd

 8. Hahaha jacko de beulen van Suriname.
  Heb het gedeeltelijk met je eens.
  Bun tori
  gemodereerd

 9. Als je Suriname wil ontwikkelen moet je dit soort mensen gewoon doodschieten. Zeker nu de staatskas leeg is kost het alleen maar geld en ellende. En als er weinig mensen overblijven dan importeren uit het buitenland. Men moet dan vooral gaan kijken naar volkeren die niet lui zijn om te werken.
  gemodereerd

 10. Zelfs uit een strenge, goed bewaakte gevangenissen, ontsnappen deze idioten, met of zonder hulp van de derde.
  En blijven, jaren achter de radar.
  gemodereerd

 11. Ze gaan hem weer vangen, nadat hij weer slachtoffers heeft gemaakt. Als hij gevangen is genomen is de kans reëel aanwezig, dat hij in een rolstoel zijn straf gaat uitzitten.
  Ook wat mis ik de oude dienders van de opsporingsdienst.
  Ze waren wreed vond men toen, maar wel effectief.
  Deze roversbende hier, hebben een speciale behandeling nodig
  Ben je thuis,op straat,in je auto, aan het werk, je bent zo het slachtoffer van deze liba,s.
  Ze gaan de aktie saka yu tempo beginnen, saka yu skafu klint beter en moeten ze de boevengolen aandoen en de rovers opjagen en uitschakelen. Dat is onze enige redding.
  gemodereerd

 12. Mr: Mrs: @ Mix Chick

  Als je dit allemaal leest dan ben ik niet de enige, wil dat alle boeven pedo,s en andere tuigen koppie kleiner worden gemaakt. Deze soort lieden verdienen geen tweede kans, daar zijn te dom voor. Het zijn gewoon recidivisten en te lui om te werken, maar wel een luxe leven willen leiden. Chan moet nou een andere koers gaan varen, want ik zie geen verandering wat de criminaliteit betreft. Maar natuurlijk gebeurt er overal op de wereld dingen, die het daglicht niet kan verdragen. Maar bij ons is het gewoon schering en inslag, en dat moet nu aan banden gelegd wonden. Zachte heelmeesters maken heeeeeeeeeeeel tingie Sooooooooooroh, kappu na fatu trowé, té a mang porie.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 13. @ Kodjo

  Het is niet de politie dat zwak is, het is Chan en daarna Lonny en als laatste Moksie Alésie. Als Chan aan Lonny en daarna Lonny aan die ander Lontu édé opdracht geeft,
  dan komt het goed. Maar Chan onderneemt geen stappen, om de criminaliteit te beteugelen. Terwijl hij Sherrif werd genoemd, wat voor K@ Sherrif is dat. Economisch
  kan hij voorlopig niet veel doen, want DDB Boefie Abrahams en andere Bandieten njang á monie. Voorlopig zijn de huidige mensen van nu, en de eerst komende 4 generatie,s is de ”LUL”. Wij moeten betalen wat die LULLEN hebben gevreten van ons, ik hoop dat ze eerst behoorlijk zullen lijden bifosi ding K@ !!!!
  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 14. Gewoon laten “ontsnappen” voor een fooitje. Iedereen weet wat ik bedoel.
  gemodereerd

 15. Deze Rover moeten ze de bijnaam Bathman geven, het komt wel vreemd, raar en verwarrend over, elke Plafond heeft een Dak erboven dus bij deze Plafond was er geen Dak of Gesloten Overkapping aanwezig ajajaai het komt mij bekend voor mijn buurman had zijn zangvogels opgesloten in een kooi oa rotie, twatwa, gele bek, picolet ik vond het zielig dus zette ik het deur Open en ze vlogen één voor één hun vrijheid tegemoet en ze zongen ohw wat zijn wij blij zo zingt deze Rover ook maar hij kan niet vliegen dus wordt hij hopelijk zo snel mogelijk opgepakt voordat hij anderen weer zal bestelen
  en wat het cellenhuis betreft die moeten ze ter beschikking stellen voor Hoefdraad als hij eens wordt opgepakt.
  gemodereerd

 16. @Bigisma: vergis je niet met die opa want zijn revotraining was hard, grondig en met veel kneepjes
  gemodereerd

 17. Vreendt want de zelfde persoon was onlangs uit de bureau keizerstraat ontsnapt, dus kon men weten,waartoe de man instaat is,en bureau nieuw grondt is, onderzoek u maar verder want ik kan het niet benamen en er zyn meerdere politie stations die ik niet kan benamen
  gemodereerd

 18. We wilden het zelfde zeggen als jullie hier boven , maar we voegen eraan toe dat ook deze gasten zijn opgeleid op de boevenschool van de ndp , ga stelen dan hoeft je niet te werken.
  gemodereerd

 19. De architect en de bouwers van het cellenhuis moeten worden aangepakt voor hun onkunde in plaats van bouwkunde. Het dak van een cel moet van beton worden gebouwd. Beton en rond 20 ijzer met de dikste sloten. Klungelig gewoonweg. De dief zal altijd proberen te ontsnappen net een muis in een val.
  gemodereerd

 20. Jacko , wat wel waar is dat politie en de militairen de laatste 10 jaar in winterslaap gebracht zijn door die massamoordenaar bouta , en om dit zooitje weer op de goede rail te zetten zal best wel nog een tijdje duren , maar we zijn met je eens dat de regering veel te traag is om de criminaliteit aan te pakken , eerst moeten ze alle paars gezinten bij de politie en het leger onder hun kont schoppen , want die vertragen alles en doen dat zeker in opdracht van bouta.
  gemodereerd

 21. Niemand ontsnapt. Ze worden gewoon vrijgelaten. Gebeurd al jaren. Suriname heeft een zwaar probleem, dat iedereen onderschat. Zonder hulp/kennis van de Surries uit het buitenland, komen ze nog meer in verval.
  Maar die mogen niet bemoeien, vanwege de macht en misbruik van een klein groepje.
  gemodereerd

 22. Deze rover, moordenaar, verkrachter. Is niet ontsnapt door dat het gebouw niet goed was beveiligd.
  Maar hij kon ontsnappen door zijn bakru’s tenminste dat denken de Bonu man’s bij de politie.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.