67-jarige man vast na aanranding 15-jarige dochter van zijn vriendin

13

De politie van het resort Centrum heeft in de avond van zaterdag 27 maart de 67-jarige vreemdeling B.V. op zijn woonadres aan de Henk Arronstraat aangehouden. De Surinaamse politie kreeg de melding dat er op bovengenoemde locatie een minderjarig meisje onzedelijk werd betast door deze man.

De politie was spoedig op de locatie en bij het zien van de wetsdienaren koos de verdachte het hazenpad. Hij sprong over een schutting om zijn vlucht voort te zetten. De wetsdienaren waren genoodzaakt waarschuwingsschoten te lossen om de man op andere gedachten te brengen. De verdachte staakte zijn vlucht en werd in de boeien geslagen.

Onderzoek wees uit dat de 67-jarige verdachte een relatie heeft met de moeder van het 15-jarig slachtoffer. Zowel de moeder, het kind als de verdachte wonen in het pand, waarbij B.V. beneden verblijft en de moeder en haar dochter in het bovenste gedeelte wonen. Op die bewuste avond was de internet verbinding heel slecht.

Hierdoor ging het 15-jarig meisje voor een betere internetverbinding via de binnentrap naar beneden waar zij met haar mobiel bezig was. Plotseling werd zij door de man vastgehouden en aan haar borsten betast. Ze rukte zich los en wendde zich tot haar moeder aan wie zij het gebeuren voorhield. De moeder geloofde het verhaal van haar dochter niet en schonk geen aandacht hieraan.

Later op die avond pleegde de 67-jarige man op een onbewaakt moment dezelfde handelingen weer met het 15-jarig kind. Het slachtoffer verzette zich hiertegen en nam de communicatie die op dat moment plaatsvond op met haar mobiele telefoon, waarna zij zich huilend terugtrok.

Toen de moeder haar dochter kort daarna huilend aantrof en vroeg wat haar scheelde, had het meisje de politie via het Command Center reeds ingeschakeld. De verdachte werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is B.V. in verzekering gesteld meldt de politie.

13 REACTIES

 1. Voorbeeld van Somo over genomen.
  Er zullen hier weer mannen gaan verklaren dat deze mannen een groen blaadje lusten.

  Weer een jonge dame haar leven beschadigd.
  En moeders luister aub naar je kinderen.
  Als deze moeder gelijk bij de eerste keer had opgetreden.
  Was het zeker geen tweede keer gebeurd.
  gemodereerd

 2. Waar is de vader van dat kind…me bo kot eng logo-logo foe troe
  Normen en waarden hebben totaal geen betekenis meer in Surbabwe….
  gemodereerd

 3. Deze klootzak heeft geen respect, het kon zijn kleinkind zijn. Gelijk een kogel tussen zijn ogen jagen, is de beste oplossing. Ik vraag me af wat hij zou doen, als iemand van zijn leeftijd, zijn klein/dochter zou misbruiken. Als ik deze Klootzak moet straffen dan gaat hij, penis loos door het keven.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Ja hoor KOOD BANTI,
  Je zal moeten leren om de mening van een ander te respecteren en als je BANTI bent blijf maar reverend naar meningen van anderen.
  Het aanraden van minderjarigen is niet te vergelijken met het feit dat Sommo een verhouding had met moeder en daarna dochter.
  Dus ga lekker een cursus begrijpend lezen volgen.
  Als je volgende vragen met ja kan beantwoorden , mag je verder refereren over mijn opmerking.
  Ging het om een minderjarige in het geval Sommo?
  Heeft Sommo zich vergrepen aan de betreffende dame?
  Welke strafbare feiten heeft hij gepleegd in het bericht?
  Is het verboden om een relatie aan re gaan met een veel jonger persoon( geen minderjarige)
  Is somo een pedofiel?
  Ik kijk rijkhalsend uit naar je antwoorden.

  Kennelijk hebben mensen moeite met het onderscheiden van legale en strafbare feiten.
  Somo is immoreel en niets meer of minder en deze man is een zedenpleger.
  Dus kom op met je getetter.
  gemodereerd

 5. Dit moet ik effe kwijt!
  Op 20 mrt een artikel in de West dat er circa 70.000 suri kindjes zijn/worden misbruikt. Dit zou breaking news moeten zijn, helaas niet dus. Dwt interviewt v deze 70.000, kids die een pak rammel hebben gekregen, Fout! Het gaat om misbruik.

  Er is onlangs een wet aangenomen ter bescherming v kindjes, dat is niet genoeg. Professionele hulp is vereist, dat is er niet of nauwelijks in suri. Het gaat hier om een generatie die hopelijk niet verloren is.
  Alert!!!
  gemodereerd

 6. 67 jaar en nog “Hij sprong over een schutting om zijn vlucht voort te zetten. De wetsdienaren waren genoodzaakt waarschuwingsschoten te lossen om de man op andere gedachten te brengen. ” Wat een opmerkelijke prestatie.

  Wel een fitte 67 jarige want de meeste pensionado’s kunnen niet springen over een stoel.
  gemodereerd

 7. Heeft somo een paar jaren geleden niet in aanraking met de poltie geweest wegens met een paar jonge dames wat is somo eigenlijk pedo of verkrachter?
  gemodereerd

 8. Waarom voelt iemand hier op WKN zich geroepen Somo te verdedigen? Somo heeft, net als Bouta, geld genoeg om een immorele Kan-haai in te huren om hem door dik en dun te verdedigen.
  gemodereerd

 9. Waarscbuwingsschoten ???? Nonsens….gelijk kanu leegschieten op die mppas die aan kinderen zitten zonder pardon en zonder discussie!!!!!
  gemodereerd

 10. Je moet in je verbale communicatie wel heel erg onvermogend zijn wil je een ander zijn naam hier in het slijk proberen te halen.
  Somo heeft hier helemaal niets met deze casus te maken, lullo’s.
  gemodereerd

 11. 67 jarige en kon over de schutting springen?? A man flexie.
  Somo zegt je moet de moeder laten dan neem je dochter.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.