Vrouw rijbewijs kwijt na aanrijden bromfietser

7
Ongeluk met bromfiets in Suriname
Archieffoto: niet van het ongeluk genoemd in dit artikel.

Een 38-jarige vrouw die afgelopen donderdag een bromfietser aanreed, is haar rijbewijs kwijt. Dat heeft het Korps Politie Suriname vandaag laten weten. Het rijbewijs van de vrouw W.S. is op donderdag 25 maart door de politie van het bureau Munder ingevorderd.

Uit het politioneel onderzoek kwam naar voren dat de vrouw die onderneemster is, over de Mariestraat reed. Bij het beschrijven van een linkse bocht gaande in de richting van de Kwattaweg, kwam haar auto tegen het achterwiel van een bromfiets aan. De bromfietser viel daarbij op het wegdek en liep een beenfractuur op.

Op grond hiervan werd het rijbewijs van de onderneemster die niet onder invloed van alcohol verkeerde na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie ingevorderd. Het dossier ter zake is opgemaakt en voor verdere afhandeling opgestuurd naar het parket, meldt de politie.

7 REACTIES

 1. Oké deze bromfietser liep een been fractuur op, dat is ook niet mis zou ik zeggen !
  Maar wat doet de OM met de andere automobilisten, met of zonder Rijbewijs, dan ?
  Automobilisten die dodelijke aanrijding veroorzaken, moeten ze ook hun rijbewijs invorderen. Of worden deze na een goede tjoekoe hun rijbewijs behouden of zo?
  Want daar lees ik weinig van, hebben deze mensen soms een voorkeurs behandeling
  of zo ?

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Alle auto’s naar de schroothoop. Rijscholen opdoeken.
  Lang leve de fiets.
  gemodereerd

 3. Ik vind overdone…in this case… hoe triest ook voor de bromfietser. Nou ik hoop dat ze haar rijbewijs terug krijgt deze sanctie is veel te zwaar en overdone, ze was niet onder invloed, het was in een bocht waarbij de wiel werd geraakt…come on zeg..
  gemodereerd

 4. Ja is overdone. Is gewoon een ongelukkige kop-staart botsing waarbij de bromfietser ongelukkig viel. Gaan ze nu bij elke kopstaartbotsing het rijbewijs innemen??
  gemodereerd

 5. Elke keer is het weer op Hoop van zegen, om geen fietser of bromfietser op de weg te raken.
  Er is geen ruimte gelaten voor deze weggebruikers en de meeste wegen zijn slecht.
  Hoop dat de dame, na een waarschuwing, haar rijbewijs gauw terug krijgt.
  Overheid graag mega boetes en celstraffen, voor degene die een auto instappen zonder rijbewijs. Ze komen er te makkelijk vanaf.
  gemodereerd

 6. Politie U moet opnieuw naar de opleiding , wat een teringzooi maken jullie ervan , net wat Jacko schrijft je hoort niets over degenen die zonder rijbewijs verkeersongelukken maken , en ook niet van degenen die aanrijdingen veroorzaken met dodelijke afloop , maar een vrouw die een brommer een kusje geeft wordt het rijbewijs ingetrokken.
  Meneer Belfort zijn deze agenten door U opgeleid , zijn geen agenten maar straatvegers.
  gemodereerd

 7. Wat een stelletje klootzakken zijn jullie die vinden dat ze haar rijbewijs terug moet krijgen . Omdat ze geen alcohol op had .
  Het moet niet gekker worden straks gaan jullie ook nog pleiten voor een vergoeding omdat ze nuchter was.

  Ik zeg dit omdat mijn broer is dood gereden door ook zo’n vrouw.hij reed op een voorrangsweg met zijn brommer. Op een kruispunt Zij had geen voorrang.
  Nooit wat van haar gehoord.
  Misschien is het dezelfde vrouw.
  Ik vind dat ze op nieuw hun rijbewijs moeten halen en niet kopen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.