Koppel maakt ruzie in pension; man aangehouden na aangifte vriendin

2
politie-op-locatie-melding

De verdachte R.D. is op dinsdagmorgen 23 maart door de politie van het bureau Munder op het terrein van een pension binnen het werk ressort opgespoord en aangehouden. De vriendin van R.D. deed aangifte tegen hem op het politiebureau Munder vanwege het feit dat hij haar had bedreigd en haar mobiele telefoon had vernield meldt het Korps Politie Suriname.

De aangeefster hield de politie voor dat zij en haar vriend ruzie kregen en vervolgens naar het pension gingen om zaken uit te praten. Tijdens het beslechten van de ruzie werd R.D. vermoedelijk boos en sloeg daarbij haar telefoon stuk. Op een bepaald moment hoorden de mensen van het pension de vrouw gillen en schakelden direct de politie in.

Bij aankomst van de wetsdienaren op de plek werden de amokmaker en zijn vriendin aangetroffen, waarna het koppel werd overgebracht naar het politiebureau.

De verdachte R.D. heeft inmiddels zijn vriendin voor de telefoon vergoed, maar aangezien zijn vriendin de vorige week aangifte van bedreiging tegen hem deed op het politiebureau Geyersvlijt en op 23 maart wederom, werd hij op grond hiervan na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld meldt de politie.

2 REACTIES

  1. wat een simpele telefoon al niet kan doen. zal vast geen dure geweest zijn, misschien wel 2e hands. mogelijk dat hij het daardoor al kon vergoeden. lol
    gemodereerd

  2. ”Zoek een vriend die lief is” er lopen meer kerels op de wereld, dan deze ene penis !!!

    sari tori

    Jacko
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.